5/1/13

Οι Καλοί (Ιουδαίοι) Κομμουνιστές δεν χάνονται ποτέ

Ο Βλαντίμιρ Ιβάνογλου Πολόνσκι γεννήθηκε το 1893 στο Τομπόλσκ της Σιβηρίας από Εβραίους γονείς. Δεκατεσσάρων χρονών δήλωσε άθεος και μπήκε στο μαρξιστικό RSDLP και το 1914 τον έβαλαν φυλακή, αλλά το 1917 με το πρώτο εβραϊκό πραξικόπημα μπήκε στα πράγματα.
Το 1930 τον τοποθέτησαν πρώτο γραμματέα του ΚΚ Αζερμπαιτζάν . Τον Ιούνιο του 1937 συνελήφθη ως πράκτορας των Τροτσκιστών, καταδικάστηκε σε θάνατο από στρατοδικείο και εκτελέστηκε στην Λιουμπιάνκα στις 30 Οκτωβρίου 1937. ) Με την γυναίκα του Εσθήρ Ιωσήφοβνα Μογκιλέφσκαγια ( το Mogilev είναι μια πόλη στην Λευκορωσία 70 χλμ από τα σημερινά σύνορα με τη Ρωσσια) είχε δύο παιδιά .Την Λία και τον Βλαντίμιρ Τζούνιορ.
Ο Σεργκέι, ο δισέγγονος του άθεου εβραίου, το παιδί του Γιούρι, και αυτός άθεος Εβραίος, γεννήθηκε στο Λένινγκραντ το 1972. Τέλειωσε το Γυμνάσιο και το 1989 κατατάχθηκε στους αλεξιπτωτιστές, όπου υπηρέτησε ως το 1992. Το 1994, με το δεύτερο εβραϊκό πραξικόπημα ,
22 χρονών τσόγλανος ίδρυσε μαζί με έναν άλλο εβραίο τον Αρθούρο Κιριλένκο την εταιρεία Stroymontazh LLC που έκανε επισκευές σε παλιά σοβιετικά διαμερίσματα, και το 2000 έκανε υποκατάστημα στη Μόσχα, που εξελίχθητε σε μεσιτικό γραφείο ακινήτων που το 2004 μετονομάστηκε σε Mirax Group, ενώ το 2002 πήρε και το διδακτορικό του.
Σε 11 χρόνια ο Πολόνσκι έχει χτίσει 2.500.000 τμ πολυτελών γραφείων και κατοικιών, συνεργαζόμενος συνήθως με κατασκευαστικές εταιρείες τουρκοντονμέδων.
Ο Σεργκέι, ο δισέγγονος του άθεου εβραίου, Βλαντίμιρ Ιβάνογλου Πολόνσκι, έγινε έτσι, ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στη Ρωσσία. Τώρα είναι μέτοχος στην Κοινοπραξία αξιοποίησης ακινήτων Potok που πριν λεγόταν «Nazvanie.net» .
Τον θυμήθηκα επειδή τον συνέλαβαν χτες στη Καμπότζη γιατί πέταξε έναν βαρκάρη στη θάλασσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

83 χρόνια από την εθνοσωτήρια ΑΝΑΚΩΧΗ του Πάσχα του Τσολάκογλου που δεν ηταν Δωσίλογος.

 Στη δίκη του 1945, αντί για τον Κατσιμήτρο, τον Τσολάκογλου, τον Μουτούση έπρεπε να δικαστούν           ο Παπάγος , ο Γεώργιος, και ο Τσουδ...