2/1/13

To 2012 έφυγε με 43 Έλληνες νεκρούς από τα χέρια αλλοδαπών

Η αστυνομία αναζητά δύο Αλβανούς ληστές, 30 και 27 ετών, για την εκτέλεση εν ψυχρώ, του 45χρονoυ υπάλληλου πρατηρίου βενζίνης στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού Φθιώτιδας, το απόγευμα της Κυριακής, που ήταν ο 43ος Έλληνας ,που δολοφόνησαν φέτος αλλοδαποί. (Ο 42ος ήταν ο 80χρονος που έσφαξε ο Μαροκινός στη Θεσσαλονίκη).
Οι δύο καταζητούμενοι Αλβανοί ληστές έχουν λεηλατήσει την Πελοπόννησο και την Θεσσαλία και οι φωτογραφίες τους έχουν διανεμηθεί στους αστυνομικούς, που έχουν στήσει μπλόκα και συνεχίζουν τις έρευνες στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Οι δύο Αλβανοί ληστές στις 22 Δεκεμβρίου εισέβαλαν και λήστεψαν σπίτι στην Καμενίτσα Αλισσού όπου αφού έδεσαν χειροπόδαρα τους γονείς και τον αρραβωνιαστικό της 22χρονης κόρης την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο και την υποχρέωσαν σε στοματικό έρωτα! Φεύγοντας από εκεί, κατευθύνθηκαν προς τα Σελλά, όπου βρήκαν το ζευγάρι των 50χρονων μέσα στο αυτοκίνητό του, και με την απειλή όπλων έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκαζ και οδήγησαν το αυτοκίνητο με τη γυναίκα σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, όπου τη βίασαν. Στη συνέχεια, τους παράτησαν δεμένους και διέφυγαν με το αυτοκίνητό τους, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λαμία.
Οι Αλβανοί αυτοί έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες των ληστειών που έγιναν σε σπίτια στις περιοχές Τσουκαλαίικα Αχαΐας στις 27 Δεκεμβρίου, και Κουρλαμπά στις 24 Δεκεμβρίου.
Το βράδυ της πρωτοχρονιάς, επτά άτομα αγνώστου εθνικότητας, κρατώντας καλάσνικοφ και πιστόλια εισέβαλαν τα ξημερώματα σε καφενείο που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην Παλλήνη, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και τους περίπου δέκα πελάτες του καφενείου που έπαιζαν χαρτιά και τους αφαίρεσαν χρήματα αλλά και κοσμήματα, καθώς και τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους.
Και ο φαλακρός ιουδαίος μασόνος Δέντε, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση «νομιμότητα παντού, από όλους και σε κάθε κατεύθυνση» και υποσχέθηκε «προστασία του κοινωνικού συνόλου». Που δεν τη βλέπουμε.
Είναι πλέον σαφές ότι οι Έλληνες κινδυνεύουν ανα πάσα στιγμή να πέσουν θύματα εγκληματικών ενεργειών αλλοδαπών κακοποιών, μέσα στην της πατρίδας τους ,ενώ δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα στην αυτοάμυνα ( διότι θεωρείται από τους εισαγγελείς και το σύστημα, «εχθροπάθεια». Γιατί έτσι θέλουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. και «διακριτικά» κάποιοι ΑΝΕΛ, που προσπαθούν να επιβάλλουν την πολυπολιτισμικότητα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κοιτα χατζαρα , μεγαλυτερη ευθυνη φερουν οι αλλοτριωμενοι ελληναραδες απο τα ιδια τα μαφιοζικα συνδικατα που καλουνται κομματα.

αυτοι ηνοιξον τα σπιτια τους στους εισαγομενους εχθρους και ατιμωτες των γυναικων τους,αυτοι επιλεγουν εχθρους τους ως κομματικα συνδικατα και εργατικα μασονεια να τους αντιπροσωπευουν.

οποιος δεν εχει φρονησι εχει ποδια και τρεχει σε κηδειες....

οποιος δεν ειναι σε θεση να ξεχωριζει τους εχθρους του απο τους συμμαχους του και φτιαχνει ενα δικο του φανταστικο κοσμο οπου ολους τους βλεπει ως φιλους γιατι οι εχθροι του τον παραπλανουν,ειναι καταδικασμενος ....

δυστυχως δεν εχουμε να κανομε με ενα απλως failed state αλλα με μια πολιτικη επιλογη εχθρικη στους ελληνας.

δεν ειναι μονον αποτυχημενο το κρατος αλλα και εχθρικο.

σε καταστασεις γενικοτερα οπου νομος και λαικη βουληση δεν υπαρχουν και η μαρτυρικη καρτερια ατονει,το κενο συχνα το καλυπτει η συλλογικη αυτοαμυνα της αυτοδικιας που θεραπευει τους εχθρικους νομους του αποτυχημενου κρατους .

ακομη προσπαθω να καταλαβω τι εκερδισε ως καθαρη θεσι ισοζυγιου η ελλας απο την εισαγωγη επι 20 ετη προβληματικων πληθυσμων με πολιτισμικα ασυμβατο προφιλ και κουλτουρα πολεμοχαρους βιας και κατακτητικης επιβολης στον ελληνικο πληθυσμο,περαν του σχιζοειδους φαινομενου σε οικονομικον επιπεδο να εισαγαγεις στρατιες παρασιτιστων σε χωρα με αποσυνθετικη ανεργια ...

και ουδεις υπευθυνος εχει λογοδοτησει επι αυτου του αντιδημοκρατικου γεωοικονομικου πειραματος που επεβαλλον....

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...