24/7/13

Μεταπολίτευσις- Φαυλοκρατία- Εβραιοκρατία -Αμερικανοκρατία

Τα ξημερώματα της 24 Ιουλίου έγινε η αλλαγή νατοϊκής βάρδιας του «Πυθαγόρα». Άλλαξε ο Μανωλιός. Έβγαλε την αρβύλα και έβαλε ημίψηλο. Φύγε εσύ και έλα εσύ να τελειώσεις τη «δουλειά» με την Κύπρο.

Ο Γκιζίκης, ο υπ’ αριθ. 8 «Πυθαγόρας» ,  η Εβραιοκρατία και Αμερικανοκρατία, δεν άλλαξαν. Η εξάρτηση συνεχίστηκε. Και η δούλα ψωροελίτ συνέχισε να εισπράττει προμήθειες.   

Μέσα από τις στάχτες της εσχάτης προδοσίας στην Κύπρο ξεπετάχτηκαν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Μέρτεν-Καραμανλή, το ΠΑΣΟΚ του Μίστερ «δεν διεκδικώ τίποτα» Ανδρέα, και οι διαχρονικοί προδότες της Αριστεράς, που αμνηστεύτηκαν για μια ακόμα φορά για τα εγκλήματα τους.

Τριάντα εννέα χρόνια μετά, το 90% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται ούτε την κυβέρνηση ούτε το «κοινοβούλιο» που είναι «Κυνοβούλιο», και η σιωπηρή  πλειοψηφία εναποθέτει τις ελπίδες της σε ένα νέο στρατιωτικό κίνημα.

Οι Ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο στρέφονται στον Θεό και τον Στρατό.

ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/07/blog-post_4671.html

Ανώνυμος είπε...

Τώρα είναι πια αργά Σπύρο, θα το πιούμε όλο το πικρό ποτήρι, θα βαδίσουμε τον μακρύ δύσκολο δρόμο μέχρι τέλους, η ευκαιρία ήρθε και την πέταξες και ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα, μία φορά περνάει από μπροστά σου και πρέπει να την αρπάξεις και να ξέρεις να την χρησιμοποιήσεις και συ δεν ήξερες. Ότι μπανανόφλουδες σου πέταξαν τις πάτησες όλες, αδιάβαστος, αρχάριος, τί μας λες τώρα, τώρα πια είναι αργά, το καλό είναι ότι (ελπίζω) ανακάλυψες τον Θεό, Αυτόν που έπρεπε από την αρχή να τον είχες μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ δεν είναι αργά.O αγώνας λόγο αργοπορίας θα χρειαστεί θυσίες ,είμαστε έτοιμοι; O ληστής σώθηκε πάνω στο σταυρό στις τελευταίες ανάσες του Κυρίου και του ίδιου. Καθαρός δεν είναι κανένας.Σήκω και προχώρα ελληνικέ λαέ η εντολή του Κυρίου δωθηκε ,ζήτα συγχώρεση και σήκω και o Θεός θα στείλει τον ηγέτη σου.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...