13/7/13

Δεν πληρώνω δεν πληρώνω

Στην Κατοχή κανένας δεν πλήρωνε
 στους Γερμανούς φόρο εισοδήματος
Η μόνη απεργία διαρκείας που έχει πολιτικό νόημα είναι η αυτή του φορολογούμενου.
Για το λόγο αυτό οι αριστεροί παπαγάλοι τρομοκρατούν τους πολίτες φωνάζοντας «Έρχεται ο Μεγάλος Αδελφός της Εφορίας - Δεν θα ξεφύγει κανείς»,ενώ πιο δίπλα, τα αριστερά τρολ του ΕΠΑΜ , «πιστοί στις αρχές και στις θέσεις τους», προτείνουν στους θεόστραβους που τους ακολουθούν, ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, αλλά ταυτόχρονα τους καλούν από το ΧΩΝΙ, να πληρώσουν «έξυπνα» τους φόρους τους ,διότι και ο Στουρνάρας και η Τρόικα πιστεύουν ότι «η υστέρηση στην είσπραξη των φορολογικών εσόδων είναι διαχειρίσιμη, ερμηνεύσιμη και αντιστρέψιμη», και εφόσον υπάρξει «πρωτογενές πλεόνασμα» θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα για την περαιτέρω μείωση του χρέους. Οπότε πληρώστε και απεργείτε κορόιδαααα! Για να πάτε στο «Κουρείο», κι ας είναι κάθετα αντίθετοι σε νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους η Δωροθέα και ο Βόλφγκανγκ.

Η κατάρρευση της κυβερνήσεως θα προκληθεί από την αδυναμία αλλά και την άρνηση των πολιτών να ανταποκριθούν στα συνεχή και αυξανόμενα φορολογικά χαράτσια που μας επιβάλει η κυβέρνηση Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Μέσα στο στο Β' εξάμηνο του 2013, οι πολλοί, οι πολίτες θα πρέπει να πληρώσουν στις αρχές κατοχής 10,550 δισ. Ευρώ, χώρια ο ΦΠΑ, οι ασφαλιστικές εισφορές και οι προκαταβολές κερδών.
Από τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων περιμένουν 5,2 δισ ευρώ ,από την εισφορά αλληλεγγύης 998 εκ. ευρώ και άλλα 190 εκ. ως Τέλος Επιτηδεύματος. Οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν 1,9 δισ ευρώ για το Έκτακτο Ειδικό Τέλος μέσω ΔΕΗ και άλλα περίπου 900 εκατ. ευρώ για Φόρο Ακίνητης Περιουσίας των ετων 2011, 2012 και 2013 και στο τέλος του έτους, θα πρέπει να πληρωθούν και περίπου 1,2 δισ ευρώ για τα Τέλη Κυκλοφορίας Ι.Χ του 2014, ενώ περί τα 135 εκατ. ευρώ θα πρέπει να αποφέρει ο Φόρος πολυτελείας. Τα λεφτά είναι πολλά και οι πολλοί λεφτά δεν έχουν.
Από την αρχή του χρόνου εχουν βεβαιωθεί 3,6 δισ ευρώ ανείσπρακτες νεες οφειλές , χωρίς να διαφαίνεται τάση ανάσχεσης ούτε φυσικά και εξόφλησης των παλαιότερων οφειλών, καθως έχουν ρυθμιστεί έως τώρα περί τα... 150 εκατ. ευρώ από τα χρωστούμενα έως το τέλος του 2012, 55,1 δις.  
Η εισπραξιμότητα όλων αυτών των φόρων είναι αμφίβολη διότι υπάρχει « φοροδοτική κόπωση» και έρχεται επομένως δημοσιονομικός εκτροχιασμός, που θα προκαλέσει και την κατάρρευση της κυβερνήσεως.

Η πλειονότητα των πολιτών που σπεύδουν στις εφορίες απλά φοβούνται. Χρειάζονται μια πολιτική εγγύηση ότι υπάρχει μια διαφορετική «επόμενη ημέρα». Για το λόγο αυτό θεωρώ ότι οι πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν να ανατρέψουν τους δωσίλογους, πρέπει να εγγυηθούν στους φορολογούμενους ότι όλα τα χαράτσια της τρόικας θα καταργηθούν, όλες οι προσαυξήσεις και τα πρόστιμα θα διαγραφούν, και ότι όλα τα χρέη προς το δημόσιο που είναι μέχρις 5000 ευρώ, από οποιαδήποτε αιτία θα διαγραφούν.

Μετά από αυτή την πολιτική δήλωση μπορεί κανείς να καλέσει τους πολίτες να κάνουν το αυτονόητο. Να μη πληρώνουν φόρους στους κατακτητές.
Άλλωστε στην Κατοχή κανένας δεν πλήρωνε φόρο εισοδήματος στους Γερμανούς. Ούτε οι μαυραγορίτες.

Θα πρέπει επομένως να μας προβληματίσει το γεγονός ότι, ούτε οι εαμικοί «Αριστεροί», (ΤΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ) , ούτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ούτε οι Μπλάκ εντ Ρέντ λέιμπελ, καλούν τους πολίτες σε φοροδοτική απεργία για την ανατροπή της κυβέρνησης Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Οπότε το Εθνικό δόγμα οοοολων είναι: Πληρώστε κορόιδαααα!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εισαι το λιγοτερο ΑΣΧΕΤΟΣ για να λες οτι το ΕΠΑΜ καλει τους πολιτες να πληρωσουν!!
Απο την πρωτη στιγμη φωναζει σταση πληρωμων, απλα επειδη καποιοι δεν πειθονται και φοβουνται, προτεινει καποιους εξυπνους τροπους να πληρωσουν, ωστε να υπαρξουν καποιες πιθανες θετικες επιπτωσεις (περα απο τις αρνητικες).

Κουνα λιγο το κεφαλι σου ρε...