10/7/13

ΤΖΑΜΙ ΓΙΟΚ! (προς το ΠΑΡΟΝ)

Τα λεφτά δεν είναι πολλά, μόλις 946.000 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν, διότι το δημόσιο είναι ο μέγας μπατακτσής, ενώ το «πρότζεκτ Τζαμί» είναι πολύ μπλεγμένο νομικά. 
Ο αποχαρακτηρισμός των 17 στρεμμάτων του «Ναυτικού Οχυρού» δεν είναι σίγουρος , και η προσφυγή Σεραφείμ στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει καλές προοπτικές επιτυχίας. Έτσι, «απορία ψάλτου βηξ». 

Ο διαγωνισμός για την κατασκευή του σουνίτικου τεμένους στον «Ελαιώνα» στην καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, απέβη άγονος, καθώς δεν προσήλθε κανείς εργολάβος από τους ενδιαφερόμενους για την ανάληψη του έργου, και δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.
Ως εκ τούτου, το υπουργείο Υποδομών ξεκινά διαδικασίες για νέο διαγωνισμό, μέσα σε 10 με 15 ημέρες.

ΥΓ1. Βέβαια έσπευσαν να το πανηγυρίσουν ως επιτυχία τους, κάτι προοδευτικούληδες «ακομμάτιστοι», «κάτοικοι» και άλλοι «ανώνυμοι».
Άντε λέω και εγώ μπράβο τους! Αφού κατάφεραν να «ματαιώσουν τον διαγωνισμό».

ΥΓ2. Αφού δεν έχουμε Τζαμιά, τα συναρμόδια υπουργεία Εσωτερικών, (Μιχελάκης), Παιδείας και Θρησκευμάτων, (Αρβανιτόπουλος) , Πολιτισμού, (ρεντ Πάνος), ΠΡΟ-ΠΟ, (Φαλακρος μασόνος), αποφάσισαν να παραχωρήσουν κατόπιν αιτήσεως στους παράνομους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και το ΟΑΚΑ, προκειμένου να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά τη λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού.
Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις ή σωματεία περιοχών της χώρας, όπου δεν έχουν προβλεφθεί χώροι προσευχής για Μουσουλμάνους, καλούνται να απευθυνθούν στους κατά τόπους Δήμους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο φάληρο μάντρωμα και μετά με ένα καράβι στο φούντο. εμείς δεν έχουμε φαί και το μουνί θέλει ξύρισμα.

Ανώνυμος είπε...

φολα στις τυροπιτες του ΟΑΚΑ....