19/7/13

Ο Εβραίος Προ-Πο και ο Αρχοντώνης κατά των Εσφιγμενιτών

Συνεχίζεται η πολιορκία που διέταξε ο Φαλακρός Μασόνος στο αντιπροσωπείο της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές

Η «εκκαθάριση» των Εσφιγμενιτών και εν γένει των ζηλωτών Ορθοδόξων Χριστιανών από το Άγιο Όρος διατάχθηκε λόγο της επικείμενης επίσκεψης εκεί του Πάπα τον Σεπτέμβριο, με πρόσκληση του (Βαρθολομαίου Κόκα-Κόλα) Αρχοντώνη.
Οι Ψευδοεσφιγμενίτες του Αρχοντώνη συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα με τον Βενιζέλο και εξασφάλισαν την κυβερνητική συναίνεση για την αποβολή των Εσφιγμενιτών με πρόσχημα τα έργα αναστήλωσης με Ευρωπαϊκα κονδύλια.
Ο έφεδρος λοχαγός του Τουρκικού Στρατού Αρχοντώνης είναι τσιράκι του ισλαμοφασίστα Γκιουλέν και της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Τον Μάιο του 2012 όταν οι Εβραίοι της Ολλανδίας του απένειμαν το Βραβείο «Ελευθερίας της Πίστης», για τις προσπάθειές του να αγαπηθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους, ο Αρχοντώνης είπε για τον Γκιουλέν:
«Συνεργαζόμαστε στενά με τον κύριο Γκιουλέν, εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε πολύ κοντά, διότι έχουμε τα ίδια ιδεώδη, την ειρήνη και την ενότητα. Εκτιμούμε την προσφορά του στην εκπαίδευση. Ο Φετουλάχ Γκιουλέν συνέβαλε και συμβάλλει στον διαθρησκευτικό διάλογο. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα στην Τουρκία. Έχουμε συναντηθεί και στην Τουρκία και στις ΗΠΑ. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, για τη διεθνή ειρήνη και την ευημερία της χώρας μας (σ.σ.: της Τουρκίας!). Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος»!..

Αυτός λοιπόν, που έχει κοινούς στόχους με τους ισλαμοφασίστες με τον πάπα και τους Εβραίους, διέταξε την εκκένωση του αντιπροσωπείου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στις Καρυές.
Και η κυβέρνηση των θεομάχων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΤΡΟΙΚΑΣ ανέλαβε με τον Εβραίο Προ-Πο  να εφαρμόσει τη διαταγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...