12/7/13

Ο Χρηστάρας με τα σώτα και πάλι Γκανιάν

Ο κ. Χρήστος ο αλογομούρης, πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, πρώην υπουργός «αυτοκτονίας» του Π. Σφηνιά και Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τοποθετήθηκε από τις 15 Σεπτεμβρίου εκπρόσωπος της χώρας μας στην Παγκόσμια Τράπεζα.  

Θα έχει στενή συνεργασία με την Παγκόσμια Τράπεζα για βελτίωση του επενδυτικού περιβάλλοντος, τη διευκόλυνση του επιχειρείν και περαιτέρω αναβάθμιση της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των χωρών με βάση τους δείκτες ανταγωνιστικότητας που καταρτίζει η Παγκόσμια Τράπεζα.

ΥΓ. Αυτό το «ομόλογο» του κ. Αντώνη Βενιζέλου το εξόφλησε στο ακέραιο ο κ. Βαγγέλης Σαμαράς

ΥΓ2. Η κόρη του Χρήστου , η Ζωή Μελίνα βρίσκεται εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες αρχικά για σπουδές και στη συνέχεια εργαζόμενη. Με σπουδές στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Yale κατόπιν υποτροφίας του ιδρύματος Fulbright η Ζωή Μελίνα Παπουτσή, βρέθηκε το 2011 Φιλιππίνες, από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου, μετέχοντας στην επίσημη αποστολή της Παγκόσμιας Τράπεζας υπό την ιδιότητα results and fiduciary rewie, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο των Φιλιππίνων raissa robles.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...