13/7/13

Οι ψηφοφόροι του μέλλοντος στα σύνορα της μακακίας

Ένα βίντεο από ηλίθιους αυτόπτες και υπερήφανους καταναλωτές με smart phone, που καταγράφει την αποτρόπαια δολοφονία ενός πιστού σκύλου κάπου στην Καλιφόρνια. Μέχρι τώρα, μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση, το είδαν στο youtube 1,250,000 τηλε-θεατές και αναστέναξαν.
Άλλοι βλέπουν σε αυτό το βίντεο την αστυνομική βία και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εγώ όμως είδα και τους ηλιθίους ψηφοφόρους του μέλλοντος, που είναι υπερήφανοι κάτοχοι της «νέας τεχνολογίας» που τους «απελευθερώνει».
Ακούστε τις κραυγές των βιντεοσκόπων, και παρακολουθήστε τον άλλο ηλίθιο με τον σκύλο, που για την ιστορία λέγεται Leon Rosby, να περιφέρεται και να φιλμάρει δυο αστυνομικούς. Και κυρίως δείτε τον ηλίθιο να βάζει τον σκύλο στο αυτοκίνητο και να μην κλείνει το παράθυρο.
Σε αυτή την ιστορία μόνο ο σκύλος ήταν φυσιολογικός και για αυτό τον σκότωσαν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Οτι και να λες Σπύρο είναι ένα θλιβερό περιστατικό, της δολοφονίας ενός ευσυνείδητου και πιστού ζώου, από δύο μαλάκες μπάτσους και με ηθικό αυτουργό και κυρίως υπεύθυνο,τον αρχιμαλάκα, το σκυλάραπα, το αφεντικό του.
Που αφού μαλακίστηκε εξαγριώνοντας τους μπάτσους με το καθρεφτάκι, δεν φρόντισε να προφυλάξει το ζώο του.
΄Εχεις απόλυτο δίκιο, ότι μοναδικός φυσιολογικός ήταν ο σκύλος, γι αυτό και δολοφονήθηκε από τους μαλάκες.
Γ.Σ.

Η προδοσία του 1941 και το εθνοσωτήριο πραξικόπημα που δεν έγινε.19 Απριλίου 1941. Ο Εστεμμένος τενεκές και ο Πάλερετ επέβαλαν τον Στρατιωτικό Νόμο στην Αθήνα. Στις υποχωρούσες μονάδες στο μετωπο μοιραζόταν προκήρυξη του ΚΚΕ

  Η 19η Απριλίου 1941, ήταν Μεγάλο Σάββατο. Οι Γερμανοί απείχαν 350 χιλιόμετρα από την Αθήνα και πλησίαζαν την Λαμία. Το πρωί της 19ης κ ατα...