10/7/13

Της Παρανομίας το κάγκελο

Τηλεπειρατής του Κερατά ο Παντελεήμων. Έβγαλε πειρατικό σήμα μέσα από τις συχνότητες της ΕΡΤ, χωρίς να έχει αναγνωριστεί από το ΕΣΡ η «ΕΔΤ», που δεν έχει πάρει αδειοδότηση, και όμως η Digea και ο ΟΤΕ, εκπέμπουν το σήμα του παράνομα και πειρατικά , ενώ κανείς δεν ξέρει ποιος πληρώνει αυτούς τους δύο ιδιωτικούς φορείς και τους τεχνικούς, σκηνοθέτες που φέρονται να εργάζονται αυτή τη στιγμή, με μυστικές συμβάσεις.

Για την κυβέρνηση του Βαγγέλη Σαμαρά, Τρόικας-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ υπάρχει μόνο ο δρόμος της παρανομίας. Αφού κατέλυσαν το Σύνταγμα, για να βάλουν «λουκέτο» στην ΕΡΤ, από σήμερα έγιναν τηλεπειρατές, εμφανίζοντας παράνομα στις δημόσιες συχνότητες την πειρατική ΕΔΤ, σε αγαστή συνεργασία με την Digea των καναλαρχών.

Η παραγωγή του σήματος γίνεται από παλαιές εγκαταστάσεις του Mega.Το σήμα κωδικοποιείται ψηφιακά στις εγκαταστάσεις της Digea και γίνεται η πολυπλεξία -μαζί με τα σήματα της Βουλής, του ΡΙΚ Sat, της Deutsche Welle και του BBC World- και φεύγουν ως ένα σήμα. Από εκεί, πάνε στον ΟΤΕ, όπου αυτός στέλνει τα σήματα ως ένα στους ψηφιακούς πομπούς της ΕΡΤ.

1 σχόλιο:

Αμφιάραος είπε...

Με σήμα ίδιο με εκείνο της σοβιετικής τηλεόρασης...Καμία φαντασία. Εβραιοσιωνιστικομμουνιστικές πρακτικές μια ζωή....Πραγματικά οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.