1/5/15

Το τέλος ένος μεγάλου πολιτικού επιστήμονα

                     Η οικογένεια Γκαίμπελς μαζί με τον γιό της Μάγδας από τον πρώτο της γάμο.

Σαν σήμερα το 1945 το τραγικό τέλος του δρ. Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς, (Goebbels), και της συζύγου του Μάγδας.
Στην πολιτική του διαθήκη ο Χίτλερ ονόμασε τον Γκαίμπελς «Reichskanzler des Großdeutsches Reiches».
Ως καγκελάριος, o Γκαίμπελς, υπαγόρευσε μια επιστολή προς τον διοικητή των ρωσικών στρατευμάτων στο Βερολίνο, Βασίλι Ιβάνοβιτς Ζούκωφ ,  με την οποία ενημέρωνε τον Ζούκωφ για το θάνατο του Χίτλερ και ζητούσε κατάπαυση του πυρός και συνθηκολόγηση με τη Σοβ. Ένωση διότι η Εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση του, ήταν εχθρική προς τη «δυτική πλουτοκρατία».
 Όταν απορρίφθηκε, η πρόταση του, αποφάσισε ότι περαιτέρω προσπάθειες ήταν μάταιες. Υπαγόρευσε ένα υστερόγραφο για την διαθήκη του Χίτλερ, όπου ανέφερε: "Ο Φύρερ μου έδωσε εντολή σε περίπτωση κατάρρευσης της άμυνας της πρωτεύουσας , να εγκαταλείψω το Βερολίνο και να ηγηθώ της κυβέρνησης. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, αρνούνται κατηγορηματικά να υπακούσω μια εντολή του Φύρερ. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου συμφωνούν με αυτή την άρνηση".
Αργότερα, ο αντιναύαρχος Hans-Erich Voss πριν εγκαταλείψει το καταφύγιο μαζί με άλλους αξιωματικούς, ζήτησε από τον Γκαίμπελς, να τους ακολουθήσει στην προσπάθεια διαφυγής, και εκείνος του απάντησε. «Δεν έχω να πάω πουθενά, διότι με τα μικρά παιδιά δεν θα τα καταφέρουμε ».
Στις 20:00, της 1ης Μαΐου 1945, ο Πάουλ Γιόζεφ και η Μάγδα έκαναν ενέσεις μορφίνης στα 6 παιδιά τους και στη συνέχεια, έσπασαν μια αμπούλα κυανίου στο στόμα τους, και λίγο αργότερα, ο Πάουλ Γιόζεφ και η σύζυγός του ανέβηκαν στην επιφάνεια ακολουθούμενοι από τον υπασπιστή του λοχαγό των SS Γκίντερ Σβέγκερμαν, ο οποίος περίμενε στο κλιμακοστάσιο και ακούσει τον ήχο των πυροβολισμών. Ο Πάουλ Γιόζεφ πυροβόλησε τη Μάγδα και μετά αυτοκτόνησε.  Στη συνέχεια  ο Γκίντερ Σβέγκερμαν,ανέβηκε στην επιφάνεια και τους έδωσε την χαριστική βολή.
Ο Πάουλ Γιόζεφ ήταν 48 ετών και ή Μάγδα ήταν 44.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θρηνειτε; Δλδ η ποιοτητα της επιστημοσυνης του ανδρος τον εξιλεωνει για το σατανιστικο κατασκευασμα που υπηρετησε; Την επιστημονοποιηση της σοφιστικης τακτικης του ψευδους;
Αν και δεν μπορω να παραβλεψω τα ανωτερα, μηπως ειναι προτυπο συζυγου η πατερα το εν λογω υποκειμενο, αφου οταν κατερρευσε το αυτοειδωλο του εκτελεσε τα πιο αγαπημενα προσωπα που εχουν συνηθως οι ανθρωποι;
Στον βροντο και το βιβλιο των αθεατων λοιπον;

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Δε νομίζετε ότι ο Δρ. Γκέμπελς παραήταν μαυριδερός, για να ανήκει στην Αρία φυλή;

ΥΓ.
Ιστορικό ενδιαφέρον έχουν οι επισκέψεις του Γκέμπελς στην προπολεμική Ελλάδα, που είχαν αντικείμενο και τα κοιτάσματα πετρελαίου της Ελλάδας, που ήταν γνωστά από τότε!

Ανώνυμος είπε...

6 παιδακια ειχε με την Μαγδα. 5 κοριτσακια και ενα αγορακι. Αυτο που εκανε στα παιδια του ηταν περα απο καθε λογικη και συμπαθεια.Το δικο του τελος, οπως και της συζυγου του, ηταν συμβατο μρ την ιδεολογια του και ανταξιο της θεσης του. Τα παιδακια ομως τι του εφταιγαν; Η δικαιολογια οτι μετα τον πολεμο θα αποκτουσαν με την επαλολουθη προπαγανδα αρνητικη εικονα για τον πατερα τους ειναι ασυμβατη με την λογικη της φυλςτικης συνεχειας, την οοιαν υποτιθεται οτι πρεσβευε, γιατι παρα τις οποιες παλινωδιες, καποιο ή καποια απο τα παιδια του θα δικαιολογουσαν την σταση του στην ιστορια, εστω και με τα αρνητικα της.

ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Εχει ατονησει πλεον η ερευνα στο θεμα των αθεατων. Αλλη μια ιστορια ενδεικτικη της μυστικης διαδυνδεσης ετυχε να βρω σημερα. Το γερμ υποβρυχιο u-234 λιγο πριν την συνθηκολογηση τους, αναχωρει με φορτιο απορρητα σχεδια, πρωτοτυπα κ υλικα προς ιαπωνια. Επιβαινουν 2 ιαπωνες αξιωματικοι.
Καθοδον διατασσονται να παραδοθουν στους συμμαχους λογω συνθηλολογησης. Οι ιαπωνες υποχρεωνονται σε αυτοκτονια, πετιουνται στην θαλασσα, ενω το υποβρυχιο παει προς ηπα, οπου και παραδινεται στις 14 Μαιου. Φορτιο;
Πρωτοτυπα αεροσκαφων, πυραυλων v2, σχεδια αυτων και καμποσοι τονοι ουρανιου με μελετες για κατασκευη της βομβας. Τυχαιο; Δεν νομιζω.

Ανώνυμος είπε...

Παρ Μαΐ 01, 06:37:00 μ.μ

ΠΑΟΚ δεν-υ-πά-ρχει.

Π.Α.Ο.Κ. υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Προς καραγκιοζηδες μπουκωμενους με εβραικο "ματζο" οι οποιοι αμμεσα η εμμεσα κατηγορουν τον Χατζαρα για την αναρτηση του περι Γκαιμπελς.

Ακουστε λαμογια.
Αν ο Χιτλερ ειχε καψει και ειχε σκοτωσει 10 φορες παραπανω απ οτι εκαψε και σκοτωσε στην Ελλαδα, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΒΡΙΟΥΣ.
ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ. ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΣΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣ 10ΠΛΟΥΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ

Ασε που αποδεδειγμενα τα κομμουνια σκοτωσαν και εκαψαν περισσοτερους Ελληνες απ' τους Γερμανους.

Αλλα οσο και να τσιριζετε η Ιστορια εχει αναγνωρισει τους Χιτλερ Γκαιμπελς κλπ. σαν ιστορικες προσωπικοτητες.

Αλλα ειναι γνωστο βεβαια οτι παρακολουθουν και σαγιανιμ το μπλοπγκ του Χατζαρα. Λοιπον στις τρυπες σας εβραιοαρουραιοι

Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε,
Εσένα δεν σου φαίνεται λίγο μαυριδερός ο Γκέμπελς για να ανήκει στην Αρία φυλή; Το ίδιο κι ο Μιχαλολιάκος θα έλεγα...

Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο ίδιος ο Χίτλερ είχε Εβραία μανούλα και μην ξεχνάς επίσης ότι στην αρχή του πολέμου την Γερμανία προμήθευε με πετρέλαιο η Standard Oil των Ροκφέλλερ...

Ανώνυμος είπε...

Οτι πεις εσυ σαγιαν


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε,
Δεν τα λέω εγώ αυτά. Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τα είπε το 2010. Είπε δηλαδή ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε από τον διεθνή Σιωνισμό και έπεσαν όλοι να τον φάνε, Εβραίοι και Έλληνες μασόνοι... Ζήτησαν μάλιστα από την Ιερά Σύνοδο να καθαιρεθεί! Γιατί τόσο βίαιη αντίδραση άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Απο την διαθήκη του Χιτλερ


 "Ζητώ από τους αρχηγούς του Έθνους και από τους υφισταμένους τους να αγωνισθούν για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων και να αντιταχθούν χωρίς οίκτο στον δηλητηριαστή όλων των λαών, τον διεθνή Ιουδαϊσμό.

Τον πόλεμο τον θέλησαν και τον προκάλεσαν οι πολιτικοί που ήταν εβραϊκής καταγωγής ή εξυπηρετούσαν εβραϊκά συμφέροντα. Εγώ έκανα πολλές προτάσεις για τον περιορισμό των εξοπλισμών, ώστε να μην είναι δυνατόν να θεωρούμαι υπαίτιος αυτού του πολέμου.¨


Πατρικιος
 

Ανώνυμος είπε...

Η διαθήκη του Χίτλερ είναι πλαστή και κατασκευάστηκε από τους Αγγλοαμερικανούς πλαστογράφους...

Σύμφωνα με το κάτωθι έγγραφο του FBI, οι Αμερικανοί γνώριζαν από το 1945 ότι ο Χίτλερ διέφυγε και κρυβόταν στους πρόποδες των νοτίων Άνδεων, στην Αργεντινή:

http://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...