28/5/15

Σύγκρουση στη Βουλή Φτωχών (πατριωτών) με τους Πλούσιους (διεθνιστάς)!

Ο παράνομα προφυλακισμένος Ηλίας, είπε στο αριστερό Μπαρούχ(άκη), «εγώ κι έχω το δίκιο μου », και του τόνισε «πίνετε κοκτέηλ στις πισίνες σας και ζητάτε λιτότητα από τον λαό», ενώ εκείνος θα γυρίσει στο 2Χ2 κελί του.
Ο φίλος του Σόρος «Γιάνης». απάντησε, «δεν είστε στην φυλακή για την αντίστασή σας στο μνημόνια αλλά για εγκληματικές πράξεις» και έγινε ο χαμός.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε το "αμυντικό μπλόγκ των 500 ευρώ", που έγραψε για «άναρθρες κραυγές από τα ακροδεξιά έδρανα» και περί «ακροδεξιού μορφώματος».

Η ερώτηση του Ηλία και η απάντηση του Μπαρούχ(άκη) εδώ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφητεία ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ για Σαμαρά το 1993 !

https://www.youtube.com/watch?v=bCtsLHyWMIg



Πως κυβερνάται ο κόσμος
https://www.youtube.com/watch?v=35AlCno4glI

Ανώνυμος είπε...

όσο η Χρυσή Αυγή αντιπροσωπεύει κάτι Ελληνικό και Παραδοσιακό, δεν πρόκειται να πάρει πάνω από 10%

ο μέσος ελλαδίτης ανήκει στο "έθνος τών εργαζομένων", είναι ένας παγκοσμιοποιημένος πολτός που θα ήθελε να είναι ένας Βαρουφάκης κατά βάθος. Ο καπιταλισμός σε πείθει όταν σου λέει ότι μπορείς και εσύνα γίνεις ένας Βαρουφάκης αρκεί να προσπαθήσεις να έχεις επιμονή και πίστη στο "ύψιστο ιδανικό" που είναι η εργασία (με αμοιβή ή χωρίς, δεν έχει σημασία).

Είναι διατεθειμένοι πολλοί να πάνε στο κτήμα;

ένας ΕΝΦΙΑ ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.

Το Ελληνικό Έθνος είναι μάξιμουμ 1.000.000 άνθρωποι, στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Οπότε θα έχουμε μια μόνιμη εναλλαγή μορφωμάτων με άλλα ονόματα που στο βάθος τους θα είναι ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι αφελώς πιστεύουν ότι οι κομμουνιστές και οι εθνικοσοσιαλιστές διαφέρουν σε κάτι, ας δουν το βίντεο που ακολουθεί:

https://www.youtube.com/watch?v=ul-mKwTpb5A

Αν σήμερα υπάρχει το κράτος του Ισραήλ, υπάρχει χάρις στον Χίτλερ, που όλως συμπτωματικά είχε Εβραία μανούλα... Και ποιοί χρηματοδότησαν τον Χίτλερ και τον προμήθευαν με πετρέλαιο τα πρώτα χρόνια του πολέμου; Μήπως ο κρυφο-Εβραίος Πρέσκοτ Μπους, παππούς του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και η Standard Oil της εβραικής οικογένειας Ροκφέλλερ;

Τα έχει πει όλα αυτά ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ από το 2010 και κατηγορήθηκε από τον παγκόσμιο Εβραισμό και τα ντόπια τσιράκια του για αντισημιτισμό!

Ανώνυμος είπε...

Oσο στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τα λαμογια οι απατεωνεs ξευτιλισμενοι προδοτεs μασωνοι βαψωμαλιαδεs ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 70.000 χιλ ευρω και θα κυκλοφορουν ελευθεροι ΟΙ Υ Π Ο Δ Ι Κ Ο Ι.........
ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ οι Λυμαιωνεs των χρηματων του ελληνικου λαου
οι βρωμεροι σιχαμεροι πατριδοκαπηλοι τα ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ τα ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ....ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

O Κασιδιάρης θέλει Ρωσία??? Είναι σοβαρός??? Πολυ σωστά του μίλησε ο Βαρουφάκης!

Ανώνυμος είπε...

Εναs κω...λοs για να αποφυγει το γ@μησι ανεβηκε σε ενα δεντρο ωσπου...τον βλεπει ο που...τσοs και του λεει καλο μου πουλακι κελαηδησε λιγο να σε ακουσω και ο κω...λοs πριτs πρατs προυτs το πεπρωμενον φυγειν αδυνατον....

Ανώνυμος είπε...

Διεθνιστης ο Βαρουφ??? Δεν νομίζω. Κοσμοπολίτης παγκοσμιοποιητης, ναι.

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΡΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΥΔΕΠΩΤΑΙ ΕΣΦΑΞΕ Η ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ 14.000.000 ΑΘΩΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ!!!

Ierousalaim Israel