30/5/15

Οι αριστεροί πάνε στον Παράδεισο μαζί με τον Σόρος και τους τραπεζίτες

Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι στηρίζουν, «μια πολιτική, η οποία είναι μία ξεκάθαρη απόρριψη της εθνικιστικής και ρατσιστικής πολιτικής της ακροδεξιάς, και κάνουν σαφές ότι, ο μόνος διαχωρισμός στην κοινωνία δεν είναι μεταξύ των εθνών, αλλά εκείνος μεταξύ των «άνω» και των «κάτω».


Δεν είναι πρώτη φορά που οι αριστεροί και οι τραπεζίτες πηγαίνουν στην ίδια κατεύθυνση. Και στην Κομμούνα των Παρισίων, οι «κομμουνάροι» φύλαγαν την Τράπεζα του Ρότσιλντ.
«Χωρίς τις μεγάλες τράπεζες ο σοσιαλισμός θα ήταν ανέφικτος... Οι μεγάλες τράπεζες συγκροτούν τον «κυβερνητικό μηχανισμό» που εμείς οι μπολσεβίκοι χρειαζόμαστε, για να πραγματώσουμε τον σοσιαλισμό και τον οποίο μηχανισμό παίρνουμε έτοιμο από τον καπιταλισμό...», είχε πει ο «μεγάλος» Μπολσεβίκος.(Λένιν).
Για αυτό, 182 ευρωβουλευτές και βουλευτείς, από τη Δανία, (Red-Green Alliance) από τη Γαλλία, (Front de Gauche), τη Γερμανία ,(DIE LINKE), την Πορτογαλία, τη Σλοβενία, την Ισπανία, τη Σουηδία,(Vänsterpartiet), και ένας Κούρδος από το HDP της Τουρκίας, υπέγραψαν μια δήλωση συμπαράστασης στην κυβέρνηση του Alexis για τη , «δικαίωση του αγώνα που δίνουν εναντίον του «μονόδρομου» της λιτότητας στην Ευρώπη».
Οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι , στηρίζουν, «μια πολιτική, η οποία είναι μία ξεκάθαρη απόρριψη της εθνικιστικής και ρατσιστικής πολιτικής της ακροδεξιάς», και κάνουν σαφές ότι, « ο μόνος διαχωρισμός στην κοινωνία δεν είναι μεταξύ των εθνών, αλλά μεταξύ των «άνω» και των «κάτω».
Ως προς το τελευταίο δεν πρωτοτυπούν. Τους πρόλαβε ο (κάτω) Ηλίας, όταν είπε ότι ο «άνω» Μπαρούχ(άκης) πίνει το κοκτέιλ του στην πίσίνα του και ζητάει από το λαό να πληρώσει τους φόρους του ΔΝΤ.
Αλλά η «πολιτική» δεν είναι για τους χαζούς. Βρήκαν οι Συριζαίοι, υποστήριξη μόνο από τα «συντρόφια». Πουθενά, οι βασικές ευρωπαϊκές δυνάμεις κατά της λιτότητας και των τραπεζιτών. Το γαλλικό Εθνικό μέτωπο, η Λέγκα του Βορρά και το κίνημα του Γκρίλο στην Ιταλία.
Το βασικό τους πρόβλημα είναι οι «εκατομμυριούχοι» των 30.000 ευρώ που θα ξαναφορολογήσει, όχι για πρώτη φορά η Αριστερά. Για την φορολόγιση του αφορολόγητου χρέους και της αφορολόγητηα περιουσίας των Τραπεζών, ούτε ο Μπαρουχάης μιλάει, ούτε η αριστερή Νάντια, ούτε οι σύντροφοι (άνω) ευρωβουλευτές και βουλευτές της Μπούντενσταγκ.
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται. Στην ίδια λογική, «φορολόγησης των εκατομμυριούχων» και ο «αριστερός Ποροσένκο» που υποσχέθηκε σήμερα στους «Κάτω» που τον ψήφισαν ότι «δεν θα υπάρχει πια Ολιγάρχία στην Ουκρανία» , διότι, «οι Ολιγάρχες στην Ουκρανία, πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους] από ότι η μεσαία τάξη και οι μικρές επιχειρήσεις».
Ο «αριστερός Ποροσένκο» αναφέρθηκε «στο πρόγραμμα από-Ολιγαρχοποίησης κατά την παρουσίαση του «μεγάλου φίλου της Ουκρανίας Μιχαήλ Σαακασβίλι», που τον διόρισε κυβερνήτη της Οδησσού.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Από που κι ως που ο σοκολατοβιομήχανος Ποροσένκο είναι "αριστερός"; Ας λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους: Στην Ουκρανία τον Γιανουκόβιτς τον ανατρέψανε οι Ουκρανοί "Χρυσαυγίτες" σε αγαστή συνεργασία με τη CIA...

Όσο για τους Έλληνες Χρυσαυγίτες, θα πρέπει κάποια στιγμή να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό ποιές ξένες μυστικές υπηρεσίες τους πάσσαραν την τηλεφωνική συνομιλία Σαμαρά-Παναθηναικάκια...

Τέλος, από που κι ως που η κυβέρνηση Τσίπρα είναι αριστερή; Επειδή δηλώνει αριστερή; Δηλάδή ότι δηλώνει κανείς, είναι κιόλας; Σας φαίνεται εσάς αριστερή η πολιτική αυτής της κυβέρνησης; Σας φαίνεται αριστερή η προσήλωσή της στην ΕΕ, στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ;

Αφού είστε έξυπνος άνθρωπος και γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει πιά ούτε "δεξιά" ούτε "αριστερά", με την έννοια που τις ξέραμε, προς τι η προσκόλλησή σας στις ετικέττες αυτές; Πιστεύετε ότι κατηγορώντας μια ιδεολογία που ουσιαστικά δεν υπάρχει πιά και δεν εφαρμόζεται πουθενά, προσφέρετε κάτι στην πατρίδα; Τι προσφέρει πλέον στη χώρα μας αυτός ο διαχωρισμός σε "δεξιούς" και "αριστερούς"; Πιό υπαρκτός μου φαίνεται ο διαχωρισμός σε βάζελους και γαύρους...