29/5/15

Τακούς ΑLEXIS. Τακούω να λες!

Ζισκάρ_ντ'Εσταίν: Η Κριμαία δεν ήταν ποτέ Ουκρανική!

Ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας σε διάλεξη του στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας είπε ότι , «Αν πάμε πίσω στην ιστορία θα δούμε ότι Ρωσία απελευθέρωσε την Κριμαία που βρισκόταν υπό την οθωμανική κυριαρχία στο τέλος του 18ου αιώνα, και ότι η Ουκρανία τότε δεν υπήρχε και δεν είχε συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία. Ο ρωσικός αυτοκρατορικός στρατός υπό τον πρίγκιπα Γρηγόρη Ποτέμκιν κατέλαβε την Κριμαία».

Ο «δικός» μας, ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, επειδή ήταν κουμπούρας στην ιστορία και διάβαζε μόνο Ρόζα Λουξεμπουργκ, δεν ήξερε να το πέι στη Σύνοδο της Ρήγας και να βάλει στη θέση τους …. ανιστόρητους

-Ο επικεφαλής της Γαλλικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DRM) στρατηγός Christophe Gomart μιλώντας στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας του Γαλλικού Κοινοβουλίου είπε ότι η Ρωσία δεν ήταν ποτέ έτοιμη να εισβάλει στην Ουκρανία, και τόνισε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ, χρησιμοποίησαν την επιρροή τους στο ΝΑΤΟ, διαδίδοντας «ψευδή στοιχεία» σχετικά με την επικείμενη εισβολή του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία. Ο ίδιος στρατηγός είχε μιλήσει ξανά για ψευδής αμερικανικές πληροφορίες και στις 12 Απριλίου.  
-Τακούς ΑLEXIS;  Τακούω να λες!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O Ελευθεριος βενιζελος ηταν εβραιοκρητικος και συγγενης των ομογενων του μητσοτακηδων.


To επωνυμο Ben Zelon ειναι ομοηχο του επισης ιουδαικου Ben Gurion Πολιτικου ιδρυτου του ισραηλ


Ο βενιζελος ηταν ενεργουμενο και πιονι του αγγλοιουδαικου παραγοντα και των λονδρεζικων μεγαλων στοων


υπηρξε καιριος ο ρολος του στην αποχωρηση των χριστιανων της τουρκιας απο την μικρασια και το ποντοθα εχετε δει πως τον προμοταρουν οι εγγλεζοι και οι οπισθεν ιουδαιοι της αγγλιας στην ελληνικη ιστορια και στο ξενοκινητο ελληνικο εκπαιδευτικο συστημα.

το ιδιο και το αλλο πιονι τους τον καραμανλη που τους εδωκε την κυπρο με τις συμφωνιες ζυριχης λονδινου που εβαλε στο παιχνιδι της νομιμου εκτοτε εισβολης αυτος την τουρκια.

τους ανθρωπους τους σε ολες τις χωρες τα αφεντικα του κοσμου τους φροντιζουν μετα θανατον ως εργαλεια προπαγανδας και ψυχολογικων επιχειρησεων στις μελλοντικες μαζες των χωρων αυτων...