4/5/15

Όταν δεν έχεις μυαλό τι να κάνεις!

Ο Νίκολα Γκρουέφσκι ήταν το πρώτο «Τσιράκι» της αμερικανοκρατίας και σκιζόταν να μπει στο ΝΑΤΟ με τη βοήθεια των ΜΚΟ του Σόρος.
Τώρα που οι αμερικανοί θέλουν να φέρουν τα μέσα έξω και να πετάξουν τη «λεμονόκουπα», ο πράκτωρ ΟΟΟ, έχωσε κάτι ψιλά σε πεινασμένους «αναλυτές», και βρέθηκε ένας Zelico να γράφει στην αγγλική εκδοχή της Pravda.ru για «την αμερικανική επιχείρηση αντικατάστασης του Νικόλα Γκρουέφσκι» και για το «αμερικανικό σχέδιο πρόκλησης χάους στις ορθόδοξες χώρες των Βαλκανίων, με σκοπό τη "θραύση" του ορθόδοξου άξονα από την Αθήνα και το Βελιγράδι μέχρι τη Μόσχα και τη δημιουργία της "Μεγάλης Αλβανίας" που θα εμποδίσει τη ρωσική ορθόδοξη διείσδυση στη Χερσόνησο του Αίμου».
Για 500 ευρουδάκια βλέπεις και τον αβάπτιστο και αλειτούργητο Alexis ως ορθόδοξο αδελφό μαζί με τον φον Αλεξάνταρ ΔΝΤ του Βελιγραδίου.
 Θα μου πεις άμα κατεβάσεις 5-6 μπλάκ στο μπαρ το ναυάγιο, τα βλέπεις όλα «ορθόδοξα».
Άσε δε, που ο Πούτιν «αχρηστεύει το σχέδιο ΗΠΑ-Ουκρανίας για την ανακατάληψη των Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ» , αφού «συμφώνησε με την ανάπτυξη διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας». Μόνο που ο εκπρόσωπος του Πούτιν, ο Ντμίτρι Πεσκώφ, διέψευσε τα ψευτορεπορτάζ των «νεοναζί» ανταποκριτών, λέγοντας ότι του Πούτιν δεν του πέφτει λόγος και ότι η «ανάπτυξη διεθνούς ειρηνευτικής δύναμης» θα πρέπει να συμφωνηθεί ανάμεσα στους «ενδιαφερόμενους». Το Κίεβο , το Ντόνετσκ και το Λουγκάνσκ.

Επιμύθιο. Δεν φτάνει να ξέρεις 2-3 ψωροαγγλικά για να κάνεις τον μάγκα. Θέλει και λίγο μυαλό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
500 ευρουδάκια παίρνει μόνο το Defencenet για την στήριξη που παρέχει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Αυτό είναι πράγματι δημοσιογραφική ξεφτίλα...