10/7/16

Ο Τσιπρά και οι ΕΚΟΥΜΟΥ είναι στην υπηρεσία των Ρότσιλντ

«Αφορολόγητοι» οι διεθνείς τοκογλύφοι

Οι τοκογλυφικοί «Θεσμοί», (Κομισιόν, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Μηχανισμός Σταθερότητας και ΔΝΤ), «διαπραγματεύονται» με την «αριστερή» κυβέρνηση που «αντιστέκεται» και απαιτούν αλλαγές στα εργασιακά. (Κατώτατος μισθός 586 ευρώ που θα είναι ένα ποσό αναφοράς , χωρίς επιδόματα και τριετίες, ομαδικές απολύσεις και λοκ- άουτ), για μια «καλύτερη Ευρώπη».
Και ενώ όλοι οι Έλληνες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, οι Εβραίοι λόγω ΚΙΣ είναι Αφορολόγητοι. Ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης αστικής γης στην Ελλάδα, το ΚΙΣ, δεν πληρώνει δεκάρα τσακιστή φόρο διότι είναι ΝΠΔΔ, και επομένως το ΚΙΣ είναι το ίδιο το Κράτος. Ταυτόχρονα κανένα ακίνητο της δημόσιας περιουσίας του ΝΠΔΔ- ΚΙΣ δεν δόθηκε στο «Ταμείο ιδιωτικοποιήσεων» .
Όπως είπε ο εβραίος Ντάισελμπλουμ οι Έλληνες δεν μπορεί να μη πληρώνουν τους φόρους τους. Οι εβραίοι όμως είναι αφορολόγητοι.
Και είναι αφορολόγητοι οι διεθνείς τοκογλύφοι, από το 2008, ( 28 Νοεμβρίου), γράφω και επαναλαμβάνω ότι οι τόκοι του δημόσιου χρέους πρέπει να φορολογούνται.
Ότι οι διεθνείς δανειστές πρέπει να έχουν ΑΦΜ, να κάνουν φορολογική δήλωση και να προσκομίζουν φορολογική ενημερότητα για να «εισπράξουν».

Ο Τσιπρά και οι ΕΚΟΥΜΟΥ, (ο Κνίτης κατρούγκαλος, ο μαρξιστής Σταθάκης, ο Εουκλείδης, η Τασία και όλος ο αριστερός κοινοβουλευτικός θίασος), αφήνουν αφορολόγητους τους διεθνείς τοκογλύφους και γδέρνουν τους Έλληνες ακριβώς όπως έκαναν και οι κεντροαριστεροί και οι φιλελέ.
Ολοι τους στην υπηρεσία των ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ. 
Η λύση στο αδιέξοδο μπορεί να προέλθει μόνο με πολιτικές αποφάσεις.
Πριν από 8 χρόνια έλεγα:
«Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, πρέπει να αλλάξει ρόλο και αποστολή. Για το λόγο αυτό το ελληνικό κοινοβούλιο πρέπει να αναθεωρήσει την απόφασή του για την επικύρωση της συνθήκης της Λισαβόνας, (στην οποία περιλαμβάνεται και η ενσωμάτωση της ΕΚΤ στους ευρωπαϊκούς θεσμούς), και να αποφασίσει ότι, «χρειάζεται αναθεώρηση του καθεστώτος της ΕΚΤ». Το έλλειμμα του 3% που έχουμε συμφωνήσει στο πλαίσιο του Συμφώνου Σταθερότητας, πρέπει να χρηματοδοτείται άτοκα από την ΕΚΤ».
Το λέω και τώρα. Η ανάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας δεν σημαίνει επιστροφή στη δραχμή. Σημαίνει πρώτα και κύρια κατάργηση του καθεστώτος της ανεξαρτησίας των Τραπεζιτών από τη λαϊκή Κυριαρχία.
Οι "ανεξάρτητοι Τραπεζίτες" είναι η Χούντα.
Και το πρώτο δημοψήφισμα πρέπει να είναι αν συμφωνεί ο λαός με την "κυριαρχία" των τραπεζιών. Και το δεύτερο πρέπει να είναι τα εάν συμφωνούν οι λαοί με το «Καταστατικό της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας», που της απαγορεύει να αγοράζει κρατικά ομόλογα αλλά που  μπορεί να τα αγοράζει δεύτερο χέρι από τους εβραίους τοκογλύφους.
Αυτά είναι τα κορυφαία ζητήματα για τα οποία ακόμα και η Χρυσή Αυγή, κάνει την πάπια.
Τους ρωτάω λοιπόν.
Ποια είναι η θέση τους για τους «ανεξάρτητους Κεντρικούς Τραπεζίτες» και για την αγορά κρατικών ομολόγων από την ΚΤΕ;
Και τι έχουν κάνει στο ευρωκοινοβούλιο και το ελληνικό κοινοβούλιο για αυτά τα ζητήματα;
(Συνεχίζεται)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...