5/1/17

Τον Αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Είναι να γελάει κανείς. Οι «αριστεροχριστιανοί» μαρξιστές επιπέδου καφενείου νομίζουν ότι απλώς έγραψα ένα αντικομουνιστικό άρθρο. Ένας εντελώς χαζός από αυτούς μου έγραψε:

«Ώστε οι κομμουνιστές είναι εξ ορισμού άτιμοι... Και όλοι οι άλλοι, οι μη κομμουνιστές, είναι φαντάζομαι τίμιοι... Τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ρε Χατζάρα; Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ σου ούτε έναν κομμουνιστή που να ήταν τίμιος; Αλλά με τόσους τίμιους από το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ που έκανες παρέα, που να σου μείνει χρόνος για να γνωρίσεις τους τίμιους του ΚΚΕ...».

Εκτός και αν λέει ψέματα, λόγω επαγγελματικής σχέσης, η θέση του είναι εντελώς αντιμαρξιστική και «αντεπαναστατική». Ότι έγραψα είναι Μαρξισμός –Λενινισμός επιπέδου ντοκτορά, και όχι καφενείου.
Μέτρο όλων, «η νίκη της Επανάστασης». Και για να νικήσει η «επανάσταση» των κομμουνιστών της Νέας Υόρκης, οι χαζοί «προλετάριοι» θα δώσουν το αίμα τους, και βουτήξουν στο ψέμα και στην κλοπή.

Είπαμε αν δεν είναι επαγγελματίας άτιμος είναι πολύ μακάκας.

ΥΓ1. Του συνιστώ να μελετήσει Λένιν, Μαρξ, Τρότσκι και Ρακόφσκι.

ΥΓ2 . Και να διαβάσει επειγόντως την "Κόκκινη Συμφωνία". Θα του κάνω και ειδική έκπτωση! 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν υποθέσουμε Χατζάρα ότι είμαι ένας χαζός αριστερός όπως εσύ πιστεύεις, και πάλι όμως δεν εξηγείται γιατί τα κόβεις τα σχόλιά μου... Υβριστικά δεν είναι... Κινδυνεύεις εσύ και οι αναγνώστες σου από τα σχόλια ενός χαζού; Λες να είναι η χαζομάρα μεταδοτική και να κολλήσετε;

Ανώνυμος είπε...

καλα οι κομουνιστες δεν ειναι ανθρωποι ειναι σχιζοφρενικα φανατικα θρησκοληπτα μισανθρωπα δολοφονικα κτηνη 10000000000000000 φορες χειροτερα απο τους ισλαμιστες.
ο αριστερισμος -αναρχοκομουνισμος ειναι καρκινος της ψυχης και του μυαλου.
αυτος ειναι υπευθυνος για ολα τα κακα στην ελλαδα απο το 74 που εχουν την απολυτη εξουσια οι αριστεροι μεχρι σημερα.

η αριστερα πρεπει να καταστραφει!
aristera delenda est!

να τι ελεγε ο γερος της δημοκρατιας παπανδρεου για τους προδοτες κομουνιστες.
καλα οι πανιβλακες δεξιοι ακομα να παρουν χαμπαρι τι εστι μπολσεβικισμος.....

Η τελευταία δραματική προκήρυξη της κυβερνήσεως προς τον ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στις 23 Δεκεμβρίου 1944, που υπογράφει ο Γεώργιος Παπανδρέου:

Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Από 20ημέρου εστρέψατε τα όπλα εναντίον της πατρίδος. Τα όπλα αυτά τα είχατε πάρει με την βοήθειαν της μεγάλης μας συμμάχου Αγγλίας για να τα στρέψετε εναντίον των Γερμανών. Δυστυχώς οι Γερμανοί έφυγαν ανενόχλητοι και τα όπλα τα εστρέψατε εναντίον των συμμάχων μας οι οποίοι επί 4 χρόνια μας εβοήθησαν για να ζήσουμε και οι οποίοι μας προστατεύον αφ'ότου εγίναμε Κράτος. Οι πολιτικοί σας αρχηγοί δεν ετήρησαν τον λόγον τους, διότι θέλουν να επιβάλουν την Δικτατορίαν εις τον τόπον μας. Μερικοί εξ'αυτών, όπως ο Τζήμας, είναι όργανα της Βουλγαρικής προπαγάνδας. Διέταξε εις την Δυτικήν Μακεδονίαν, στα Σχολεία να διδάσκουν την Βουλγαρικής γλώσσαν. Οι στρατιωτικοί σας αρχηγοί είναι μερικοί φιλόδοξοι αποτυχόντες, οι οποίοι θέλουν και αυτοί να διοικήσουν την δύσμοιρον Ελλάδα.
Αξιωματικοί και αντάρτες του ΕΛΑΣ. Χθες το ραδιόφωνον εξήγγειλεν ότι οι Αλβανοί βαδίζουν εναντίον της Ηπείρου, Βούλγαροι εισήλθον εις την Ελληνικήν Δυτικήν Μακεδονίαν και σφάζουν. Οποία προσβολή!! Οι νικηταί μετεβλήθησαν εις ηττημένους. Γιατί; Εις τας τάξεις σας υπηρετούν Γερμανοί, Βούλγαροι και Ιταλοί, υπό το πρόσχημα δήθεν, ότι είναι κομμουνισταί και υπακούετε εις αυτούς. Έλληνες, γιατί δεν σας καλούν οι Βούλγαροι κομμουνισταί να πάτε στην Βουλγαρία να επιβάλετε εκεί το κομμουνιστικόν καθεστώς πρώτα; Να ρίξετε την Κυβέρνησίν των, που ήτο σύμμαχος με τους Γερμανούς, να διαλύσετε τον στρατόν της και να τον κάμετε με καθοδηγητάς και καπεταναίους; Όχι δεν σας καλούν, μπήκανε μέσα εις τας τάξεις σας εκμεταλλευόμενοι την φιλοδοξίαν, την βλακείαν και ασυνειδησίαν των μωροδόξων αρχηγών σας, για να διαλύσουν την πατρίδα μας, να μας πάρουν την Μακεδονίαν και την Θράκην. Το Υπουργικόν Συμβούλιον σας καλεί δια τελευταίαν φοράν να στρέψετε τα όπλα εναντίον των Γερμανών, των Βουλγάρων και των Ιταλών, που έχετε εις τας τάξεις σας και ύστερα να καταθέσετε τα όπλα και να καταταγήτε εις τον Εθνικόν Στρατόν και να πάμε όλοι μαζί εναντίον των Γερμανοβουλγάρων. Όποιος παρουσιασθή και καταθέση τα όπλα εντός 48ώρου, αμνηστεύεται. Θα δικασθούν μόνον οι αρχηγοί και οι δολοφόνοι. Όσοι συνεχίσουν τον εμφύλιον πόλεμον θα διασθώσιν ως στασιασταί εν ώρα πολέμου και προδόται της πατρίδος. Η περιουσία των θα δημεύεται υπέρ του Έθνους. Απευθύνομαι τελευταίως προς τον λαόν της υπαίθρου. Γνωρίζω ότι σας επεβλήθη τυραννία, έχετε υπομονήν. Με την Απελευθέρωσιν Αθηνών και Πειραιώς έχομεν οργανώσει ήδη 5 Ταξιαρχίας αρτίως εξοπλισμένας και εντός ολίγου θα επιβληθή το Κράτος του Νόμου. Εις ολόκληρον την χώραν θα σας αποδοθούν αι ελευθερίαι για να εκλέξετε το πολίτευμά σας και την Κυβέρνησίν σας. Το έθνος μας θα καταλάβη πάλιν την πρέπουσαν θέσιν μεταξύ των συμμάχων Εθνών, την θέσιν που δικαιούται το τόσον αίμα. Το Κράτος του Νόμου θα επιβληθή, η Ελλάς θα γίνη μεγάλη, είτε το θέλουν, είτε όχι, οι ολίγοι στασιασταί και οι εχθροί της.

John Ionas είπε...


Πές τους,ρέ σύ,Σπύρο ,ότι η πραγματικότης ξεπερνά καί τήν πιό καλπάζουσα φαντασία.
Κάποτε πρέπει νά αντικρύσουν χωρίς φόβο καί πάθος τήν ΑΛΗΘΕΙΑ,είτε τούς αρέσει,είτε όχι.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτον οι αναγνώστες σε κρίνουν για αυτά που λες. Δεν είναι υποχρεωμένοι να ξέρουν τι έχεις στο πίσω μέρος της κεφάλας σου ή ότι είναι λόγια άλλων κι άμα δεν το ξέρουν είναι βλάκες.

Δεύτερον οι οπαδοί ενός κινήματος μπορεί να θαυμάζουν τους [φερόμενους ως] δημιουργούς του και να δηλώνουν Μαρξιστές ή Βουδιστές ή Ισλαμιστές ή Ορθόδοξοι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρουν τα πάντα όσα είπαν οι "ήρωές" τους.

Και να τα μάθαιναν όλα, είναι τόσο βαθιά η ύπνωση της θρησκείας που δεν θα άλλαζε τίποτα για αυτούς, αφού όλα είναι για καλό σκοπό.

Έγινε ένα κοινωνικό πείραμα όπου πήραν ένα κοράνι και διάβαζαν μερικά από τα πιο απάνθρωπα αποσπάσματά του σε διάφορους Ευρωπαίους στο δρόμο. Και τους ρωτούσαν τη γνώμη τους. Όλοι έλεγαν τι φρικτά πράγματα είναι αυτά που λέει το κοράνι και φυσικά και διαφωνούν.

Και μετά τους έβγαζαν το εξωτερικό κάλυμμα του βιβλίου που έγραφε "το άγιο κοράνι" και από μέσα φαίνονταν ότι το βιβλίο που ήταν η... Αγία Γραφή.

Πρέπει να κάνουμε κι εδώ μερικά κοινωνικά πειράματα με τους ξερόλες της δεξιάς και της Παράδοσης. Να γελάσει ο κάθε πικραμένος.

eucharist tassilli είπε...

Τον Αντετομπουλον μη πλενεται κε.Χατζαρα!!....

Τωρα κατι σοβαρο.
Πως κρινετε τις ενεργειες πλεον διωξης ενος κομματιδιου εστω του ιδιορρυθμου Σωρρα,με προπετασμα,ενα εγκλημα παθους?
Ειναι ολα ατακτως ερριμμενα η' απλα εχουν πεπατημενη μεθοδο πλεον,βλεπε Χ.Α. ?
Και ολα αυτα,για καποια ψηφαλακια,οχι αναλογου ποσοτητας με τη Χ.Α. βεβαια.
Αλλα,τοσο φοβουνται τα ψηφαλακια?....
Παντως,θελοντας κ μη.... ο Σωρρας μονο να διαφημιστει κερδισε απο ολο αυτο το γεγονος.... ειναι τραγικο δλδ,πανω απο μια νεκρη,λογω ερωτικου παθους πιθανον κ αμετακλειτως,βυσσοδομηση απο τους καθεστωτικους (βλεπε Γεωργιαδη κτλπ.) για να ανακοψουν/διαλυσουν.. ενα κομματιδιο... μα,καλα ειναι απλα τοσο στοκοι,τοσο ηλιθιοι,τοσο απελπισμενοι,εντεταλμενοι,μα,τι ειναι????
Βασικα,καποιοι που εχουν αρχηγο τους ενα Κουλη Μητσοτακη τι θα ητο...

Ανώνυμος είπε...

Τα περι ζομπι τα παιρνω πισω.Εννοούσα την ιδεολογικη πλευρα και οχι την ανθρωπινη ιδιοτητα.Λαθος διατυπωση σε μια στιγμη κακης διαθεσης.

Η κατασταση αρχιζει και ξεφευγει,τοσο στην κορυφη αλλα πολυ περισσοτερο στην κοινωνια.Πιστευω οτι αν δεν γινει κατι να άλλαξουν τα πραγματα,μας περιμενουν μεγαλες συμφορες.Βρισκομαστε στο ιδιο καζανι που βραζει και η φωτια του θα μας καψει ολους,ανεξαρτητα τα πιστευω μας.Ετσι οπως μας εκαναν σε λιγο καιρο θ'αρχισουμε να τρωμε ο ενας τον αλλον.Κυριολεκτικα!

Ανώνυμος είπε...

Πάλι σαλάτα έκανες τους σχολιαστές μου φαίνεται.

Να πας στον Στέφανο Χίο να σου μάθει πως παίρνονται τα δακτυλικά αποτυπώματα των σχολιαστών δηλαδή το canvas fingerprinting για να αποκλείσεις τους βαλτούς του κράτους από τα σχόλια. Και να ξεμπερδεύεις μια και καλή με αυτά τα σιχάματα που σου γαμάνε το μπλογκ.

Κι αν με πάρει κι εμένα η μπάλα και φάω εγώ το μπαν πρώτος, δεν έγινε και τίποτα, έτσι κι αλλιώς φωνή βοώντος εν τη ερήμω ήμουν. Δε χαμπαριάζουν οι κολλημένοι με την αριστερο-δεξιά. Το mind control καλά κρατεί.

Ανώνυμος είπε...

Το περιστατικό που παρουσιάζεις αγαπητέ φίλε με την άγια γραφή,σαφως και είναι αληθινό πλην όμως είναι ή μισή αλήθεια εφόσον αφορά αποσπάσματα που υπάρχουν στην ΠΑΛΑΙΑ και μόνο διαθήκη,δλδ την εβραϊκή ιστορία,που ΚΑΚΩΣ κατά την γνωμη μου θεωρείται θεοπνευστη.
Ο Χριστος δεν εδειδαξε φόνους,εκδικηση,σφαγες,αιμομιξιες και όργια.Αυτα είναι έργα του γιαχβε-αλλαχ που είναι ένα και το αυτό πρόσωπο.