8/5/17

Πότε έληξε ο ΒΠΠ;

Ο Αδόλφος αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου 1945. Την 1η Μαΐου 1945, ο διάδοχος του, ναύαρχος Ντένιτς, ανακοίνωσε τον τερματισμό των επιχειρήσεων στο δυτικό μέτωπο.
Τα ξημερώματα της 4ης Μαίου, οι διοικητές των γερμανικών δυνάμεων στην Ολλανδία, τη Δανία, στη Β. Γερμανία και στον Ελβα παραδόθηκαν άνευ όρων στον Μοντγκόμερι. στο Λίνενμπουργκ Χιθ.
Στις 7 Μαίου στο στρατηγείο του Αϊζενχάουερ στη Ρεμς, ο Αρχηγός του Επιτελείου Επιχειρήσεων της Ανώτατης Διοίκησης της Βέρμαχτ Άλφρεντ Γιόντλ υπέγραψε πρωτόκολλο για την άνευ όρων συνθηκολόγηση όλων των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας, ξηράς, θάλασσας και αέρα.
Το νέο μεταδόθηκε αμέσως, και ο πόλεμος έληξε σε Παρίσι, Λονδίνο Νέα Υόρκη και ο κόσμος πανηγύριζε την ειρήνη από το πρωί της 8ης Μαίου.
Κατόπιν επιμονής του Στάλιν, υπογράφηκε και τρίτο πρωτόκολλο, στο Κάρλσχορστ του Βερολίνου, όπου είχε εγκατασταθεί το Αρχηγείο των Σοβιετικών δυνάμεων, από τον Στρατάρχη της Βέρμαχτ Βίλχελμ Κάιτελ .
Όμως, όταν υπογράφηκε το πρωτόκολλο ήταν περασμένα μεσάνυχτα. Δηλαδή είχε μπει η 9η Μαΐου. Και όταν ενημερώθηκε η Μόσχα ήταν με τη διαφορά της ώρας 9 Μαΐου.
Οπότε για τη Σοβιετική Ένωση η ημέρα της Νίκης ήταν η 9η Μαΐου.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμμία ένδειξη για αυτοκτονία του Χίτλερ και με βάση τα αποδιαβαθμισμένα αρχεία του FBI στο ίντερνετ, τον παρακολουθούσανε στην Αργεντινή.

Ανώνυμος είπε...

καλά, γιατί δεν έχεις αναφέρει τίποτε για τις γαλλικές εκλογές;

Ανώνυμος είπε...

Adolf Hitler vs The New World Order




https://www.youtube.com/watch?v=adXqYpJArG8

https://www.youtube.com/watch?v=Om0HKW5gSwk

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι, το τεστ DNA που έγινε πρόσφατα στην υποτιθέμενη σορό του Χίτλερ έδειξαν ότι δεν ανήκε στον Χίτλερ η καμμένη σορός... Την κοπάνησε στην Αργεντινή και εκεί έπινε στην υγειά των κορόιδων που πίστεψαν στο Ναζισμό...

Ανώνυμος είπε...

Η αφηγησις του σωφερ του Χιτλερ,Εριχ Κεμπκα περι του θανατου του Χιτλερ και της συζυγου του,διδεται σε δυο ενορκες καταθεσεις δημοσιευθεισας σε ΝΣΕ,VI,σελ.571-86 και Νυρεμβεργη (Ε.Ν 3735-PS)

Γενικως,ο σωφερ,ο οποιος ηταν υπευθυνος και για το γκαραζ της Καγκελαριας,ελαβε διαταγη να παραδωση αμεσως 200 λιτρα βενζινης σε κανιστρα,στον κηπο της Καγκελαριας.Ο Κεμπκα τελικα καταφερε να συγκεντρωσει 180 λιτρα και με την βοηθεια τριων ανδρων τα μετεφερε στην εξοδο κινδυνου του καταφυγιου.
Ο Χιτλερ και η Ευα Μπραουν-Χιτλερ,αυτοκτονησαν στις 3.30 μ.μ. 30 Απριλιου 1945.
"Τελειωσαν τους αποχαιρετισμους τους και αποσυρθηκαν στα δωματια τους.Εξω,στον διαδρομο ο δρ. Γκαιμπελς,ο Μπορμαν και μερικοι ακομα,ανεμεναν.Μετα λιγα λεπτα ακουστηκε ο πυροβολισμος.Ανεμεναν και δευτερο,αλλα δεν υπηρξε παρα μονο σιγη.Μετα απο λιγο εισηλθαν ησυχως στα διαμερισματα του Φυρερ.Βρηκαν το πτωμα του Χιτλερ πεσμενο στον καναπε να αιμορραγει.Η Ευα ηταν ξαπλωμενη διπλα του,σα να κοιμοταν.Δυο περιστροφα ηταν πεσμενα στο δαπεδο,αλλα η Ευα δεν ειχε χρησιμοποιησει το δικο της.Ειχε καταπιει δηλητηριο.
Οι σωροι μεταφερθηκαν πανω στον κηπο και τοποθετηθηκαν σε μια οπη οβιδας και-οπως μας ειχε διαταξει ο Φυρερ-ανεφλεγησαν με την βενζινη.Οι πενθουντες,με επικεφαλεις τους Γκαιμπελς και Μπορμαν,καθως οι φλογες ανηρχοντο,σταθηκαν προσοχη και υψωσαν το δεξι τους χερι,στον ναζιστικο χαιρετισμο.Η τελετη υπηρξε βραχεια,διοτι οι οβιδες του ρωσικου πυροβολικου αρχισαν παλι να πεφτουν εντος του κηπου,οποτε εμεις αποσυρθηκαμε στην ασφαλεια του καταφυγιου,ενω οι φλογες της πυρας υψωνονταν ολο και περισσοτερο".

Τα λειψανα ουδεποτε βρεθηκαν και αυτο εδωσε αφορμη σε φημες μετα τον πολεμο,οτι ο Χιτλερ ειχε επιζησει.Αλλα η χωριστη ανακριση πολλων αυτοπτων μαρτυρων υπο Βρετανων και Αμερικανων αξιωματικων πληροφοριων δεν αφηνει καμμια αμφιβολια περι του πραγματος.Ο Κεμπκα ηταν κατηγορηματικος στο γιατι δεν βρεθηκαν τα καμμενα οστα:
"Τα ιχνη σαρωθηκαν"-ειπε στου ανακριτες του-"απο το αδιακοπο πυρ του ρωσικου πυροβολικου".

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, στράβωσε το πράγμα και έχασε τον πόλεμο. Και στον Παλαιολόγο ο Μωάμεθ εγγυήθηκε την ζωή του και χρυσάφια αν παρέδιδε την πόλη. Η Αργεντινή ήταν ουδέτερη και κατέφυγαν πολλοί όπως ο Άιχμαν που τον απήγαγε η Μοσάντ.

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί ρε φίλε να τους αποτεφρώσουν; Κάτι τέτοιο θα το έκαναν οι άνθρωποι του Χίτλερ, μόνον αν ήταν η επιθυμία του ίδιου του Χίτλερ... Αλλά ο Χίτλερ γιατί να έχει τέτοια επιθυμία; Δεν ήταν του χαρακτήρα του... Κάτι άλλο παίζει εδώ...

Ανώνυμος είπε...

για να τελειωσουμε το θεμα με την αυτοκτονια του Χιτλερ

1:Ο Κεμπκα στην ανακριση του,ειπε "...και οπως μας ειχε διαταξει ο Φυρερ ανεφλεγησαν με την βενζινη".
2:Υπαρχει το κειμενο της πολιτικης διαθηκης του Χιτλερ και η ατομικη του διαθηκη που διδονται στα εγγραφα της Νυρεμβεργης με τους κωδικους Ε.Ν.3569-PS.Μια αγγλικη μεταφραση της διαθηκης και της πολιτικης διαθηκης εχει δημοσιευθει στο ΝΣΕ,τομος VI,σελ.259-263.Το πρωτοτυπο γερμανικο κειμενο ειναι σε ΔΜΕΠ,XVI,στα εγγραφα του Αλμπερτ Σπεερ.

"...τα υπαρχοντα, μου εφ οσον εχουν καποια αξια,ανηκουν στο Κομμα ή αν αυτο δεν υπαρχει πλεον,στο Κρατος.Εαν και το Κρατος καταστραφει τοτε δεν χρειαζονται περαιτερω οδηγιες εκ μερους μου[...]ο Μπορμαν ως εκτελεστης της διαθηκης παρακαλειται να παραδωσει στους συγγενεις μου(σ.σ.εννοει την αδελφη του,Παουλα και την την πεθερα του)οτιδηποτε εχει καποια αξια ως προσωπικο ενθυμιο ή χρειαζεται για την διατηρηση ενος μικροαστικου βιοτικου επιπεδου[...]η συζυγος μου και εγω επιλεγουμε τον θανατο για να αποφυγουμε την καταισχυνη της καταληψεως ή της συνθηκολογησεως.Η επιθυμια μας ειναι να καουν τα σωματα μας αμεσως,στο μερος οπου εξετελεσα το μεγαλυτερο μερος της καθημερινης μου εργασιας κατα τη διαρκεια της δωδεκαετους υπηρεσιας προς τον λαο μου".
Το κειμενο δακτυλογραφησε η προσωπικη γραμματεας του Χιτλερ, Τραουντλ Γιουνγκε,με ημερομηνια Κυριακη 29 Απριλιου 1945 ωρα 04.00 π.μ.Ο Χιτλερ καλεσε τον Γκαιμπελς,τον Μπορμαν και τους στρατηγους Κρεμπς και Μπουργκντορφ να παραστουν ως μαρτυρες στην υπογραφη του εγγραφου και να το προσυπογραψουν.
Η Γιουνγκε δηλωσε στους αμερικανους ανακριτες της οτι " ...ο Φυρερ μου ειπε οτι :η αποφαση μου ειναι να μην επιτρεψω εγω και η συζυγος μου να βρεθουν τα σωματα μας και να γινουν θεαμα παρουσιαζομενο απο τους Εβραιους για να διασκεδασουν οι υστερικες τους μαζες.Μην υπαρχει τιποτε ουτε καν για φωτογραφια".
Υπαρχουν και αλλες μαρτυριες αλλα θεωρω οτι αυτες ειναι αρκετες.Ο Αδολφος Χιτλερ αυτοκτονησε στο Βερολινο.Ολα τα αλλα ηταν μυθευματα συγγραφεων για να πουλησουν,ευφανταστων δημοσιογραφων για να ακουστει το ονομα τους και σκηνοθετες του Χολλυγουντ.
Ο μυθος περι της Αργεντινης αρχισε να παιρνει διαστασεις στις ΗΠΑ στις αρχες της δεκαετιας του 80,οταν αρχισαν να βγαινουν σωρηδον ταινιες περι του γ ραϊχ και του Χιτλερ. Οι εβραιοι παραγωγοι γνωριζαν για την επικειμενη ενωση των δυο Γερμανιων,οπως και για την επικειμενη καταρρευση της ΕΣΣΔ και αρχισαν να ριχνουν ευπεπτες δωσεις αντιγερμανισμου και αντιφασισμου και αντικομμουνισμου στο κοινο.Ενα μικρο παραδειγμα ειναι η ταινια:to Be or Not To Be του Μελ Μπρουκς με πρωταγωνιστη τον ιδιο.Ειχε μεγαλη εισπρακτικη επιτυχια.Το σαουντρακ της ταινιας ειναι το "the Hitler Rap",οπου ο "Χιτλερ" στο τελος αναφωνει:"I got a one way ticket to Argentina"
Hitler Rap
m.youtube.com/watch?v=yu2NqflSm9k

Ανώνυμος είπε...

Τα χαρτιά μπορεί να λένε ότι θέλουν φίλε, το τεστ DNA όμως έδειξε ότι οι 2 καμένες σοροί έξω από το καταφύγιο δεν ήταν του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν...

Και το τεστ DNA έχει μεγαλύτερη αποδεικτική βαρύτητα από αυτά που λένε ο Χίτλερ και οι άνθρωποί του...

Ανώνυμος είπε...

Δεν βρεθηκαν καμενες σωροι και το DNA ανακαλυφθηκε το 1953.
ΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΖΟΝ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Οπαδέ του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής, γνωρίζεις ότι το πλήρες όνομα του ήταν Αδόλφος Ιακώβ Χίτλερ; Ρούφα τις αποδείξεις:

http://www.xorisorianews.gr/ο-αδολφοσ-ιακωβ-χιτλερ-πεθανε-στην-αργ/

Ανώνυμος είπε...

Εδώ υπάρχουν λεπτομέρειες για το τεστ DNA που έγινε στο υποτιθέμενο τμήμα κρανίου του Χίτλερ το 2009:

http://cygnus-atratus.blogspot.com/2009/09/dna.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

ποσο αυνανιστης μπορει να ειναι ενας κομουνιστης;
ρε τρομπα οι "αποδειξεις" γκουγκλ ειναι οπως λεμε του κωλου τα 9μερα για πανηλιθιους και αδαεις σαν εσενα.Τα λενε "δημοσιογραφοι-συγγραφεις"(2 σε 1),που τα ξεσηκωσαν απο αλλους "δημοσιογραφους και συγγραφεις"(ξενους),οι οποιοι "βρηκαν εγγραφο του εφ μπι αι"(που ειναι ομοσπονδιακη αστυνομια και οχι μυστικη υπηρεσια)με ολιγον απο υποβρυχια,γραφικα χωριουδακια και σαλτσα χιτλερ-ζωγραφου(με δεξι χερι που ετρεμε λογω ριξης τυμπανου και λαβυρινθου απο την βομβα της 20ης Ιουλιου!!!).Αλλα μιας που εισαι ασχετος: τα περι ιακωβ κτλ δημοσιευθηκαν σε αυστρικες και γερμανικες εφημεριδες το 1931.Οι εβραιοι μεγιστανες του Τυπου εστειλαν δημοσιοκαφρους στην Αυστρια να ερευνησουν το παρελθον του Χιτλερ και η κυβερνηση με μεγαλη της χαρα τους εξυπηρετησε.Εψαξαν ολα τα αρχεια στο Λιντς,ερευνησαν βημα βημα την ζωη του στην Βιεννη κτλ.και οτι τους φανηκε μειωτικο το προβαλλαν.Αλλα η γενια του 30 δεν μασησε την ιουδαικη προπαγανδα και οι νεοι τον ψηφιζαν μαζικα.Οσο για τον φουκαρα τον Γκελεν που τον βαφτισαν αρχηγο δικτυου διαφυγης ναζι,δεν ηταν παρα ο διευθυντης του γραφειου "Ξενοι Στρατοι-Ανατολη" του Γενικου Επιτελειου.Οταν ιδρυθηκε το ΝΑΤΟ τον ειχαν για συμβουλο οι επιτελεις γιατι γνωριζε καλα τα περι Σοβιετικου στρατου...
Εισαι τοσο αδαης και αδιαβαστος και προσπαθεις γελοιωδως να πεισεις για κατι-για αυτο ή για κατι αλλο- που φερνεις "αποδειξεις" γραφομενα σε βιβλιαρακια τσεπης που γραφτηκαν πριν 40 -50 ετη και που τα βρισκεις στο Μοναστηρακι με 1 ευρω.

ΥΓ .ο γνωστης των Ιστορικων γεγονοτων παραθετει επισημα στοιχεια ή βιβλιογραφια αναγνωρισμενων συγγραφεων π.χ
Antony Beevor
"Ενας συγγραφεας στον πολεμο" οπου και παραθετει τα μυστικα ημερολογια του Βασιλι Γκροσμαν.
"...η SMERSH με επικεφαλης τον στρατηγο Vadis εψαχνε απεγνωσμενα τα λειψανα του Χιτλερ αλλα ματαια.Η μαγειρισα του,μανταμ Μαντιαλυ ειπε οτι τα σωματα καηκαν ολοσχερως ενω επι δυο μερονυχτα η Καγκελαρια βομβαρδιζοταν.Κοιταξα προς τον κηπο.Τεραστιοι κρατηρες,δεντρα σπασμενα με τους κορμους τους μαυρους απο τις φλογες,ερειπια απο τους τοιχους σκορπισμενα,το εδαφος τσουρουφλισμενο,ολα ενα μεγαλειωδες χαος.Το σωμα του Χιτλερ μαλλον διαλυθηκε δυσκολα θα βρουν κατι απο δαυτον."

Εσυ μ@λακιες
Εγω αυτοπτες μαρτυρες
ξαναΡΟΥΦΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΖΟΝ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα δεν κατανοώ γιατί δεν δημοσιεύεις την απάντησή μου στον οπαδό του Χίτλερ, ο οποίος με βρίζει χυδαία... Είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και χρήζει κάποιας προστασίας; Είναι κάποιο στέλεχος της Χρυσής Αυγής, οπότε χρήζει κάποιας προστασίας για τους ίδιους λόγους; Ο Ρουφιανογιάννης Ρουφιανογιάννης, αλλά η όσμωσή σου με την Χρυσή Αυγή καλά κρατεί...