30/5/17

Ο Αγώνας της Ενημέρωσης

Με πολύ κόπο, «μ’ αίμα και με θυσίες», και με την χρήση της απλούστατης λογικής συνδυάζω ημερομηνίες και γεγονότα «προς το συμφέρον όλων μας και το κοινό καλό».
Δε περιμένω «παινέματα», αλλά αναμένω τουλάχιστον ότι όσοι με διαβάζουν θα καταλάβουν τι διαβάζουν. Ελληνικά γράφω.
Πολύ φοβούμαι ότι οι χαζοί είναι αθεράπευτοι.
Διαβάζουν την αλήθεια. Τα πραγματικά γεγονότα, και μετά προσπαθούν να τα αντιπαραβάλουν με τα ψέματα που τους δίδαξαν και τα οποία ως καλοί παπαγάλοι τα αποστήθισαν.
Σε αυτή την κατηγορία κατατάσσω και τα σχόλια που παρατηρούν μια «μεταστροφή» μου.
Δυστυχώς ισχύει η παροιμία . « Όση ώρα μίλαγες δάσκαλε ο μούργος έχαψε 18 μύγες»!

Διαγωνισμός Ομορφιάς μεταξύ των συνεργατών της SoE δεν γίνεται.
Σας, είπα ότι  ο Αγιος Πλουμπίδης ήταν Ρουφιάνος του Μπάλφουρ.
Ο πουστρο-Θανάσης μίλησε σαν τον Μπάλφουρ στη Λαμία, ο Μάρκος ήταν ρουφιάνος του Μπάλφουρ από το 1938.
Το ΚΚΕ το χρηματοδότησε η Αγγλία και σας είπα ότι ο Ζαχαριάδης έκλεισε συμφωνία με το Λονδίνο στο Λύνεμπουργκ, και μετά τον έφεραν με VIP πτήση. Σας απέδειξα ότι όλοι σας λένε ψέματα.
Τι άλλο να κάνω;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΜΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ;

ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΣΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΗΣ , ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΤΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ,ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΛΑΦΥΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ.


Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ,Ο ΚΡΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΣΙΚΩΛΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/surizaioi-panepisthmiakoi-oi-ekdhlwseis-gia-thn-alwsh-ths-polhs-einai-ethni

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω Χατζάρα ότι αυτοί που σκύλεψαν το πτώμα του Βελουχιώτη, βρήκαν μόνο 3 λίρες και ένα ρολόι... Για τις χιλιάδες χρυσές λίρες που αναφέρεις ότι δόθηκαν στο ΚΚΕ, μάλλον θα πρέπει να στρέψεις την έρευνά σου αλλού... Εξάλλου ο Βελουχιώτης ποτέ δεν ήταν στον ηγετικό πυρήνα του ΚΚΕ, πάντα ήταν σαν παρείσακτος σ' αυτό το κόμμα...

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

κε σπυρο σας ευχαριστουμε,για τον ανωνυμο με τις τρεις λιρες εχω να του πω να ρωτησει τον αλλο θαναση απο το κολωνακι τον νασιουτζικ τον παπου του ρωμανου τζουκασβιλι..

Ανώνυμος είπε...

Από αυτά που γράφετε κ. Χατζάρα, συνάγω το συμπέρασμα ότι και οι Άγγλοι και η ηγεσία του ΚΚΕ ήθελαν το κεφάλι του Βελουχιώτη επί πίνακι και κυριολεκτικά τα κατάφεραν... Αυτό το γεγονός από μόνο του, ότι 2 εχθροί του έθνους μας τον ήθελαν νεκρό, εμένα στη συνείδησή μου εξυψώνει τον Βελουχιώτη.

Ανώνυμος είπε...

https://is.gd/6MP7mn

https://tinyurl.com/ya6dcrm5


Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.