25/2/18

Το «Μακεδονικό» και τα συλλαλητήρια μίλησαν . Στο 10% η Χρυσή Αυγή. (Ανανέωση)

Η νέα δημοσκόπηση της «Μέτρον Ανάλυσις», για το «ΒΗΜΑ», υπερεκτιμά τον ΣΥΡΙΖΑ και την «Αριστερά», και δίνει στα Κομμούνια διαφόρων «τάσεων» ένα γεμάτο 35%. Ούτε στον «Κόκκινο Δεκέμβρη» να είμαστε.

Όπως έδειξαν και οι «δημοσκοπήσεις» για το «Μακεδονικό», όλο το «προδοτικό τόξο», (Εκσυγχρονιστές, Μεταρρυθμιστές , Κλέφτες, Ομοφυλόφιλοι, Μπουτάρηδες Καμίνηδες, και Cia ), ήταν, μετά τα συλλαλητήρια , στο 25% και οι υποστηρικτές του Ελληνικού Δικαίου ήταν 75%. Σε γενικές γραμμές.
Η «Μέτρον», προφανώς υιοθέτησε τις «εκτιμήσεις» της αστυνομίας για τον κόσμο στις συγκεντρώσεις , και για το λόγο αυτό δίνει περίπου 15% σε κόμματα «αδιάλλακτων πατριωτών» και 35% στους Φιλελέ του Κούλη Μαρέβα, και του Μπουμπούκου Νοβάρτις. Δύσκολο να δεχτείς μια τέτοια «εικόνα».

Το 49% των «πελατών» του κ. Φαναρά διάλεξαν την απάντηση ότι «υπάρχουν περιθώρια για μια συμβιβαστική λύση στη διαφωνία ονόματος αποδεκτή και από τις δύο πλευρές». ΝΟΦ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο.

Το 49% , στηρίζει την «υπερήφανη» διαπραγμάτευση του συντρόφου Χαβαναγκίλα, του Κνίτη Κοτζιά και της συντρόφισσας Τασίας, σύμφωνα με τον κ. Φαναρά. Ποιο λάθος δεν γίνεται.

Αυτό το εύρημα δείχνει το πόσο «προσανατολισμένη» ήταν η έρευνα, και ότι δίνει στην πρόθεση ψήφου στη Χρυσή Αυγή «ταβάνι» 10,6% , δεν είναι ένδειξη τιμιότητας. Το κάνει για «ξεκάρφωμα».

Τα ποσοστά του κ. Φαναρά, προκύπτουν μετά από «πολύ αναγωγή» και εκτίμηση Ψήφου.

Κατά τη γνώμη μου, ο εθνικά ανάξιος Τσιπρά, είναι κάτω από 20%. Ο Κούλης και οι δικοί του είναι γύρω στο 30%, λόγω Καραμανλή. Μόνος του, ούτε για το 2%. Η Φώφη με την παρέα της, θα άνοιγε σαμπάνιες αν έβλεπε 7% και ο σύντροφος Κουτσούμπας με 5%, θα έστελνε και λουλούδια στον τάφο του Χαρίλαου.

Η Χρυσή Αυγή είναι όντως γύρω από το 10% ενώ ένα 9-10% ακόμα κοιτάζει τους «διάφορους». Ο Φαναράς τους υπολόγισε στο 7%.

Οι «Υπόλοιποι», που τους «έβγαλε»ο Φαναράς , είναι «αναποφάσιστοι», που σκέπτονται όμως πως θα στείλουν καλύτερα και γρηγορότερα στο διάολο τον «Άλεξ Χαβαναγκίλα» και τους συντρόφους του. Ο κ. Φαναράς διαπίστωσε ότι το Colpo de Fava με τη Νοβάρτις εδωσε πόντους στην κυβέρνηση και ότι , «μόνο το 9% θεωρεί την εξωτερική πολιτική ως το μεγαλύτερο πρόβλημα».

Η τηλεόραση έκανε τη δουλεία της. Ακριβώς όπως το πρόβλεψα όταν σας εγραψα: «Μη κοιτάτε τη Νοβάρτις αλλά τη Μακεδονία. Μη βλέπετε το δέντρο αλλά το δάσος! Εκείνοι έφαγαν καλά και οι άλλοι καλύτερα. Και θα μας φάνε και την Μακεδονία. Οι αχόρταγοι! Όταν ο δάσκαλος έδειξε τον ήλιο ο βλάκας κοίταζε το δάχτυλο!».

Ο κ. Φαναράς διαπίστωσε ότι μόνο το 9% βλέπει τον Ήλιο.

Από τη στασιμότητα του Κούλη Μαρέβα Χαβαναγκίλα, βλέπω να δημιουργείται δημοκοπικά, χώρος για ένα πλειοψηφικό δεξιό ρεύμα, ανάμεσα στους ευρω-φιλελέ και τη Χρυσή Αυγή, που θα απορροφήσει και τους απογοητευμένους θαυμαστές του Τζώνυ Γουώκερ. Αυτό φαίνεται από τη δημοσκόπηση του κ. Φαναρά.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Γιάννης είπε...

Είναι επόμενο να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να πείσουν ότι η σατανο-χούντα των περιούσιων τοκογλύφων-χρηματεμπόρων "καλά κρατεί", αφού για να γίνει αυτό,χρειάζεται "έρεισμα" στην κοινωνία το 1/3 ελληνόφωνων βολεμένων,παρτάκηδων, δειλών, ανθελλήνων, αντίχριστων κτλ. Αν όμως αυτοί έχουν πράγματι "πέσει" στο 1/4 πλέον, και αν ο κόσμος πειστεί ότι είναι ΟΝΤΩΣ έτσι, και ότι τα πράγματα ΜΠΟΡΟΥΝ να αλλάξουν, και ΔΕΝ ισχύει το ραγιαδίστικο-ωχαδερφίστικο: "ε,τώρα,αυτοί πάντα θα κάνουν αυτό που θέλουν,ότι και να λέμε εμείς...", τότε.... ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ! ;-)

eksothen είπε...

".βλέπω να δημιουργείται δημοκοπικά, χώρος για ένα πλειοψηφικό δεξιό ρεύμα, ανάμεσα στους ευρω-φιλελέ και τη Χρυσή Αυγή, που θα απορροφήσει και τους απογοητευμένους θαυμαστές του Τζώνυ Γουώκερ. "

Συμφωνω.
Ευχομαι να εκλεγουν να'ναι δυο, οι πολιτικοι φορεις.