8/2/18

Οι Αγορές στηρίζουν τον νέο-εφιάλτη Αλεξ Οβριόπουλο

Στο 3,5% «κλείδωσε» η απόδοση του νέου 7ετούς ομολόγου του ελληνικού δημοσίου. Οι επενδυτές προσέφεραν στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 6,5 δισ. ευρώ, υπερακαλύπτοντας τον στόχο που ήταν 3 δισ. ευρώ.
Το Bloomberg που ξέρει μας ενημέρωσε ότι « η Κόκκινη κυβέρνηση στοχεύει να δημιουργήσει ένα κεφαλαιακό αποθεματικό 20 δισ. ευρώ μέχρι να λήξει το πρόγραμμα τον Αύγουστο, εκ των οποίων τα μισά θα προέρχονται από τις αγορές και τα υπόλοιπα από τον ESM».

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Αφού όμως οι "αγορές" (δηλ. ο... "θείος") τού δίνουν λεφτά, μπορεί να είναι σε θέση να αυξήσει κάπως τις συντάξεις ή να μοιράσει νέα μερίσματα!! Ώστε να πάει έτσι σε εκλογές από καλύτερη θέση από αυτή που είναι σήμερα!! Και,ενδεχομένως και ω μη γένοιτο, να τίς κερδίσει!! Τελικά,ίσως στο ραντεβού με τον... " θείο" στο Παρισι να είχαν συζητηθεί και σχεδιαστεί αρκετά πράγματα!!!

Γιάννης είπε...

Απόθεμα με.... ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΑ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΑΛΛΑ.... ΑΙΩΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...