22/2/18

Ο αλβανός χασισέμπορος συνεχίζει να γκρεμίζει τα σπίτια των Ελλήνων στην Χειμάρρα

Ο «απερίσκεπτος», κατά τον αμερικανό ανθύπατο, και «ονειροπόλος» κατά τον ίδιο χασισεμπορος Ράμα συνεχίζει τον διωγμό κατά των Ελλήνων της Χειμάρρας, υπό τα αδιάφορα βλέμματα των συντρόφων του στην Αθήνα και των ευρωπαίων τεχνοκρατών.

Όπως ανακοίνωσαν τα παραρτήματα Χειμάρρας της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και του ΚΕΑΔ , τις τελευταίες ημέρες, στο κέντρο της Χειμράρας (Σπήλαιο), βαριά μηχανήματα της κατασκευαστικής εταιρείας «Gjikuria SH.P.K», άρχισαν να παρεμβαίνουν ξανά , στις ιδιοκτησίες των κατοίκων και να τις καταστρέφουν, και οι Αλβανοί ισχυρίζονται ότι αυτά γίνονται στο πλαίσιο του σχεδίου, «Πολεοδομικής Ανάπλασης στο Σπήλαιο Χιμάρας».
Το προαναφερόμενο σχέδιο έχει κηρυχθεί απολύτως άκυρο δια της αποφάσεως αρ. 1594, της 6ης Δεκεμβρίου 2017, του πρωτοβάθμιου Διοικητικού Δικαστηρίου της Αυλώνας, το οποίο ακύρωσε και όλες τις διοικητικές πράξεις που απορρέουν απ’ αυτό. Το Διοικητικό Δικαστήριο της Αυλώνας δια της αποφάσεως αρ. 2898/1, της 23ης Σεπτεμβρίου 2017 δέχτηκε τα ασφαλιστικά μέτρα που ζήτησαν οι κάτοικοι και ανέστειλε την εκτέλεση των διοικητικών πράξεων για την «Πολεοδομική Ανάπλαση Σπηλαίου».
Οι αυταρχικές πράξεις του Δήμου Χειμάρρας και της αλβανικής κυβέρνησης αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η δημοτική Αρχή και η κυβέρνηση του Ράμα που την υποστηρίζει , συμπεριφέρονται ως συμμορία ληστών , και δεν σέβονται κανένα κρατικό θεσμό, ούτε τα Δικαστήρια ούτε το Συνήγορο του Πολίτη, ούτε τα δικαιώματα του ανθρώπου, και το δικαίωμα στην ιδιοκτησία.
Τα παραρτήματα Χειμάρρας της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ και του ΚΕΑΔ , καταγγέλλουν και τη συνεργασία των οργάνων της δημόσιας τάξης σ’ αυτές τις παράνομες και καταχρηστικές ενέργειες εις βάρος των κατοίκων της Εθνικής Ελληνικής κοινότητας της Χειμάρρας και τονίζουν ότι οι κάτοικοι της Χειμάρρας θα συνεχίσουν αποφασισμένοι τον δικαστικό αγώνα κατά των καταχραστών και παραβατών του νόμου και του Συντάγματος μέχρι την τιμωρία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική πρόσκληση προς την «εργατιά» για τις σφαγές των Δεκεμβριανών «Ντροπή στον εργάτη, στον σκλάβο ντροπή Στο αίμα αν δεν πνίξει μια τέτοια ζωή».

«Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους  στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί στη Σάλπιγγα πλάι που μ...