22/2/18

Προς Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία τα Σκόπια και στο βάθος η μεγάλη Αλβανία

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Αλβανίας στην πΓΔΜ Φάτος Ρέκα, πήγε για επίσημη επίσκεψη στο Δήμο Γκόστιβαρ, όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αρμπέν Ταραβάρι, και ανακοίνωσαν ότι συζήτησαν για δημιουργία «Ένωση των Αλβανών Δήμων», στην ευρύτερη περιοχή. Η «ιδέα» προέρχεται από τη Συμφωνία των Βρυξελλών ανάμεσα στην Πρίστινα και το Βελιγράδι για τη δημιουργία «Ένωσης των Σερβικών Δήμων», του Κοσσυφοπεδίου.
Ο δήμαρχος Αρμπέν Ταραβάρι, που ενημέρωσε τον πρέσβη από για τις «προκλήσεις που αντιμετωπίζει η νέα δημοτική ηγεσία», είπε:
«Μιλήσαμε για το έργο που έχουμε μπροστά μας ως Γκόστιβαρ και τι μπορούμε να επιτύχουμε από κοινού με τους δήμους από την Αλβανία. Οι σχέσεις μας είναι σωστές και θα προσπαθήσουμε μαζί να κάνουμε το καλύτερο για τους πολίτες των δύο χωρών μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια».
Ο Αλβανός πρέσβης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο για την υποστήριξη και την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δήμων της πΓΔΜ και της Αλβανίας. «Διαβεβαίωσα τον κ Ταραβάρι που θα υποστηρίξουμε όλες τις πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών», δήλωσε ο Πρέσβης.
Ο δήμαρχος Αρμπέν Ταραβάρι, είπε ότι η έδρα της Ένωσης Αλβανικών Δήμων, θα πρέπει να είναι στα Τίρανα και ότι ομάδα εργασίας για τη συγκρότηση της Ένωσης απαρτίζεται από εκπροσώπους όλων των αλβανικών Κέντρων
Η αποστολή της Ένωσης θα είναι η χρήση των κεφαλαίων για την περιφερειακή συνεργασία των αλβανικών κοινοτήτων στην πΓΔΜ, το Κόσοβο και την Αλβανία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

«Οι παιδόφιλοι κατευθύνονται στις ανθρωπιστικές οργανώσεις»

https://www.youtube.com/watch?v=uIKF1Ae0Q14Former UN chief says 'paedophilia' is a word charities dare not say

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5388283/Ex-chief-paedophilia-word-charities-dont-say.html

OXI ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Εμφανίστηκε νεόκοπος στο «δελτίο των 11» για να μας σερβίρει το πλαστό και νόθο στενογραφημένο πρακτικό που «βρέθηκε» το 1960 και μας το σέ...