21/2/18

Ο Μπάσταρδος αρβανίτης Αγκίμ Ζάεφ και τα Κομούνια της Βαρδαρίας

Ο Ζόραν, πήγε επίσκεψη στους οινοπαραγωγούς του Τίκβες όπου βγάζουν τα «ονομαστό», «Τούγκα ζα Γιούγκου», και από εκεί είπε στις κάμερες, ότι είναι και λίγο αλβανός, όπως είπε και το δικό μας κομμούνι ότι είναι και "λίγο Μακεδόνας" από το εβραιόσογο της μάνας του από τις Σαράντα Εκκλησιές.

Ο Αγκίμ-Ζόραν-Αυγερινός απάντησε στις αποκαλύψεις περί της «ταυτότητας» του, από κάποιον Μπράνκο Μανοϊλόφσκι , που δηλώνει Αλβανός Ορθόδοξος, και είπε ότι , «είναι αλήθεια ότι η γιαγά της Ραντμίλα Σεκερίνκσα,  (της υπουργού Αμυνας και Νο2 των Σοσιαλδημοκρατών),  ήταν «Αλβανίδα Ορθόδοξη» και
"ομολόγησε" , ότι και εκείνος είναι , «Ορθόδοξος αλβανικής» καταγωγής,
τόσο από τη γιαγιά του όσο και από τον παππού του που ήταν Ιλλυριοί στην Στρώμνιτσα, που αποδέχθηκαν την Ορθόδοξη πίστη, και ότι με την πάροδο του χρόνου , οι Σλάβοι, δια της βίας, κυρίως, τους αφομοιώσανε και τους επέβαλαν τη σλαβική γλώσσα.

Ο Ζόραν -Αγκίμ—Αυγερινός, που έχει μάθει «κόκκινα γράμματα», αφού έχει πάει σε «Κόκκινο Σχολείο» μίλησε για άλλη μια ψευτο-εθνότητα, που ανακάλυψαν και δημιούργησαν οι «Αλβανοί» Κομμουνιστές, τους «Αλβανούς Ορθόδοξους».
Αυτοί είναι κάτι περισσότερο από Πράσινα Άλογα.

Οι Αλβανοί έτσι κι αλλιώς είναι ανύπαρκτοι. Οι Αλβανοί ζούσαν στην Κασπία, όπου εξακολουθούν να υπάρχουν 2500 Αλβανοί.
Οι φάρες που ζούσαν στα βόρεια της σημερινής Αλβανίας έλεγαν τον εαυτό τους Σκιπ.
Οι Σκίπ, που ήσαν βασικά άθεοι, έγιναν Καθολικοί και Μουσουλμάνοι.

Ορθόδοξες φάρες, υπήρχαν στο Άρβανο, δηλαδή στη Βόρεια Ήπειρο, και ήσαν βασικά οι απόγονοι των Δωριέων οι Τόσκοι που είναι ξανθοί και γαλανομάτες. Κανείς από τους Σκιπ δεν ήταν ξανθός και γαλανομάτης.

Ο ορθόδοξοι από το Άρβανο είναι Αρβανίτες και δεν είναι αλβανοί.

Όταν λοιπόν οι Κόκκινοι Μανοϊλόφσκι , Σεκερίνκσα, Ζάεφ δηλώνουν «Αλβανοί Ορθόδοξοι», ομολογούν ότι είναι Αρβανίτες.

Δεν έχει σημασία τι σκατά έχουν βάλει στο Κόκκινο μυαλό τους, αλλά δεν είναι ούτε Σκίπ, ούτε Βούλγαροι. Και σαν μπάσταρδος κομμούνι ο Ζάεφ είπε ότι «αποδέχθηκαν την Ορθόδοξη πίστη» ενώ δεν ήταν ποτέ κάτι άλλο. Ούτε μουσουλμάνοι , ούτε καθολικοί.
Για τους Τούρκους ήσαν Ρωμιοί. Άλλο, το τι τους δίδαξε η βιβλική εταιρεία του Λονδίνου και η Τρίτη Διεθνής.

Ο έτερος Καπαδόκης , ο Ντιμιτρόφ, είναι κομμούνι τρίτης Γενιάς από τη Φλώρινα. Ο πατέρας του Δημήτριος Δημητρίου του Νικολάου γεννήθηκε στις 13/11/1937 στο χωριό Χρυσή Αριδαίας Πέλλας που πριν το 1936 λεγόταν Τσάκο, και ο πατέρας του σύντροφος Νίκος, τον έστειλε στο σχολείο της ΝΟΦ στην επικράτεια του Ζαχαριάδη,  για να γίνει κομμουνιστής και να μάθει ιστορία και γραμματική.

Μετά ως «Αιγαιάτες» πήγαν στον Τοτοικό παράδεισο και έζησαν καλά. Καθότι Νομεγκλατούρα. O πατέρας του, διετέλεσε πρέσβης της ΠΓΔΜ στη Ρωσία και Υπουργός Παιδείας στην κυβέρνηση το 1991-1992. H μητέρα του Νίκολα Ντιμιτρόφ, είναι βλάχα από τη Μοσχόπολη και το οικογενειακό της ήταν Ναούμοβα..

Και ο παππούς του Γκρουέφσκι λεγόταν Γκρούγιος και σκοτώθηκε στην Πίνδο πολεμώντας για την Ελλάδα. Η χήρα του πήρε τα παιδιά και πήγε πρόσφυγας στον παράδεισο του Τίτο το 1949.

Δεν υπάρχουν σχόλια: