10/3/18

Αύριο 11 Μαρτίου η 2η συγκέντρωση του κινήματος «Μπουτάρη (Ρεζίλι) παραιτήσου»

Ευχαριστούμε τις πολλές εκατοντάδες συμπολιτών μας που ήρθαν στην συγκέντρωση, με τόσο αντίξοες συνθήκες και στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων γιατί με πάθος και ορμή βροντοφώναξαν ‘ Μπουτάρη παραιτήσου’ και παράλληλα με ευπρέπεια και πειθαρχία περιβάλανε το σύνολο της συγκέντρωσης. Ιδιαίτερα τους συναγωνιστές που ήρθαν από την Κρήτη, Αθήνα , Καβάλα, Δράμα και άλλες γειτονικές πόλεις για συνδράμουν στην προσπάθεια μας. Ευχαριστούμε την Ελληνική Αστυνομία που περιφρούρησε και συνεργάστηκε για την ομαλή διεξαγωγή της συγκέντρωσης μας.


Όλοι στις 11 Μαρτίου και ώρα 12.00, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη.
Όλοι μαζί γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Δεν διαμαρτυρόμαστε , δεν επαιτούμε και δεν γκρινιάζουμε.
Η θέση μας είναι να παραιτηθεί ο Δήμαρχος Μπουτάρης γιατί είναι αναντίστοιχος με την θέση των συμπολιτών μας , θα σηματοδοτήσει σε όλο τον κόσμο πως η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας και δεν θα δεχθούμε παραχάραξη της Ιστορίας με χαλκευμένα ονόματα κρατών.

Η οργανωτική επιτροπή: Αναστασίου Χρήστος: Υπεύθυνος ΜΜΕ - My News Point Σπαθάς Απόστολος : Οικονομολόγος/Πολιτικός Αναλυτής Βαλασίδης Δημήτριος : Δεσμοί Ελλήνων Κουριαννίδης Γιάννης: Δημοτική κίνηση Θεσ/νίκης "Πόλη Ελληνική" Ακριτίδης Παναγιώτης: Υπεύθυνος επικοινωνίας και διαδικτύου. Τόνιος Κωνσταντίνος : Πατριωτική Κίνηση Καβάλας Δεληγιαννίδης Γιώργος: Μακεδονική Κοινότητα Νέων Μπαχάς Ιωάννης : Ιωνική Γη – Ίωνες Μελετιάδης Κων/νος: Εστία – Πολιτιστική Εφημερίδα Εν Θεσσαλονίκη Κυριακίδης Χρήστος : Κοινοτάρχης Μικροχωρίου Δράμας. Τσίχλης Αντώνης : Δημοσιογράφος My News Point Δεληγιάννης Γιάννης: Υπεύθυνος κινητοποίησης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μαγαζι η Ελλας

H ελληνοτουρκικη πολιτικη σε ενα πενταλεπτο βιντεακι


Στο ρολο της Τουρκιας και του ερντογαν ο Νικος Ριζος

στο ρολο της ελλαδας και των πολιτικων της ο Σωτηρης Μουστακας


https://www.youtube.com/watch?v=NIVRLHzUeck