13/3/18

Το Δελτίο των 11 και τα αδελφάκια του

Το έχω ξαναγράψει, αλλά η επανάληψη, είναι η μήτρηρ της μαθήσεως . Ενημερώνω καθημερινά εκτός από το «Δελτίο των 11», τα «Μαύρα Νέα», https://ta-mavra-nea.blogspot.gr/ όπου αναρτώ καθημερινά ειδήσεις από τα Βαλκάνια καθώς και το «αντιιμπεριαλιστικό» χρονολόγιο της ημέρας, δηλαδή χωρίς τα «αξιοσημείωτα» κατορθώματα αμερικανών και Άγγλων.
Όσοι το έχετε παρακολουθήσει ξερετε για πιο πράγμα μιλάω.
Επίσης πολύ συχνά ανεβάζω ιστορικές αναρτήσεις στο https://kapodistrias1821.blogspot.gr , που δεν είναι απαραίτητο να τις ανεβάσω στο δελτίο11. Όπως για παράδειγμα η πιο πρόσφατη για τους «προξενικούς πράκτορες» της Εταιρείας της Ανατολής. 
Στο, https://hatzaras.blogspot.gr , βάζω μόνο ενυπόγραφα άρθρα γνώμης.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Σπυρο εκτος απο τα "αξιοσημειωτα κατορθωματα αμερικανων και αγγλων" που προβαλλουν τα καθεστωτικα μμε και σαιτ ξεχασες να αναφερεις και την αλλη κομμουνιστοεκπομπη το Σαν σημερα που εδω και παρα παρα πολλα χρονια αναλαμβανει να μας γανωνει το κεφαλι για το ποτε γεννηθηκε η πεθανε το ταδε κομμουνι ποτε εγινε η ταδε Διεθνης ποτε εγινα διαφορες κομμουνιστικες επαναστασεις ποιοι ηταν προοδευτικοι και ποιοι φασιστες κλπ.
Μπορει να ειναι πενταλεπτη εκπομπη αλλα εξ ονυχος τον λεοντα που λενε.
Ειτε με Πασοκ ειτε με ΝΔ στην κυβερνηση και πολυ περισσοτερο τωρα με τα συριζοκομμουνια αυτη η εκπομπη δεν λειπει ποτε απο το κρατικο καναλι.
Ετσι για να μας υπενθυμιζει οτι ειμαστε η τελευταια κομμουνιστοχωρα του κοσμου.