27/3/18

Τα «υπερτροφικά λόγια» της Επετείου

Μας έπηξαν τα αυτιά τα «υπερτροφικά λόγια» των κλαπαρχίδηδων νεο- Εφιαλτών κάθε τύπου, λόγω της Επετείου.
Από τον Πουστραλέξη Χαβαναγκίλα που μαγάρισε τα Ψαρά ως τον μασόνο Φαφλατά, ο εσμός των Ζητωπατριωτών έδωσαν ρέστα.
Της Επετείου το Κάγκελο.
Από κοντά και οι πράκτορες του ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν ανακοίνωση για να μας πουν ότι είχε δίκιο ο τενεκές Κορδάτος και ότι η Επανάσταση του 1821 , «ήταν λαϊκή, δημοκρατική επανάσταση, βασισμένη στις αξίες και τα ιδανικά του Διαφωτισμού και της Γαλλικής Επανάστασης», και ότι ήταν «κατά της Ευρώπης της απολυταρχίας και των αυταρχικών καθεστώτων της Ιεράς Συμμαχίας.»
Ήταν δηλαδή υπέρ των «Συνταγματικών» του Ρότσιλντ.
Ο ρουφιάνος πράκτορας, που έστειλε η Στοά του Λονδίνου δίπλα στον Υψηλάντη και οι συντάκτες της ανακοίνωσης του Πουστροτσύριζα, τρώνε από το ίδιο φαγητό και πίνουν το ίδιο τσάι. Ρουφιάνοι. Τάλε Κουάλε.

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Να ηταν μονο φαφλατας ο μασονος,θα ήταν καλά!! Εχει ομως την υψηλή εποπτεία και ασκεί "περιστυλιακη προστασία" σε μια κυβερνηση κλεφτων και απατεωνων!! Υπογραφει νομους παράνομους και αντισυνταγματικούς, τα βαζει με ανήμπορους γεροντες υπογράφοντας την κλοπη των συνταξεων τους και αλλα πολλα "ομορφα"!!! Μόνο φαφλατας λοιπον?

Πέτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Ημέρες του 49. Ο Ζαχαριάδης έριξε το Σύνθημα "ΟΛΟΙ ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ". Η Εξόντωση των Κ/Σ στα Τζουμέρκα. Ο ΠΠ (Πφούστης Παύλος) και η Φρίκη σε Άργος Ναύπλιο

  Ο Τσιφλικάς της Ευβοιας πράκτωρ σερ Νόελ Μπέηκερ σε ειδική αποστολή στο Βελιγράδι