11/7/18

Το «Πατριωτικό Μέτωπο» το Αντιδικτατορικό Μέτωπο και η Εθνική Ενότητα

Για το «Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο», μίλησα ήδη πριν τις εκλογές του 2009, χωρίς αποτέλεσμα. Βούτηξαν τον τίτλο κάτι επιτήδειοι και αυτό ήταν όλο.

 Μετά συγκρότησα την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, και στις 9 Ιουλίου 2010, κατόπιν πολλών συζητήσεων, βγάλαμε την Διακήρυξη για το Παλλαϊκό Πατριωτικό Μέτωπο και τη Νέα Εθνική Αντίσταση απέναντι στην «νέα εσχάτη προδοσία, της συνθηκολόγησης των δωσίλογων, με την Διεθνή Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ»

Εγώ τα είπα εγώ τα άκουσα. 

Οκτώ χρόνια μετά, και ύστερα από τρία μνημόνια, ο κ. Δημήτρης Καμμένος που εμπιστεύτηκε τον Τζώννυ Γουώκερ και ο κ. Μπαλτάκος που εμπιστεύτηκε τον φον Αντωνάκη,  με καλούν και εμένα και εσάς σε ένα «Πατριωτικό Μέτωπο», κηρύσσοντας αγώνα «κατά των Σλάβων», όπως έκανε το Α2 το1949, και η ΕΥΠ σήμερα με τις απελάσεις των δυο ρώσων. 

Επειδή η κατάσταση από το 2010 έως σήμερα χειροτέρεψε και ο εχθρός δεν είναι μόνο «η Διεθνής Χούντα των περιούσιων Τραπεζιτών και το ΔΝΤ», αλλά η Χούντα του «Κράτους Δικαίου», αυτό που προέχει και που πρέπει να το καταλάβουν όλοι είναι η επιβίωση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, η Λαϊκή Κυριαρχία και η Εθνική Ανεξαρτησία.

 Επομένως τώρα χρειάζεται ένα ευρύ Αντιχουντικό Μέτωπο, που θα επιδιώξει την Κάθαρση και την Αποχουντοποίηση


Προτείνω λοιπόν στον κ. Δημήτρη Καμμένο και στον κ.Μπαλτάκο και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο να συμφωνήσουμε σε ορισμένα κοινά σημεία. 

1. Να συμφωνήσουμε ότι η Συμφωνία Ζάεφ-Τσιπρέσκου της Πρέσπας είναι προδοτική. 

2. Να συμφωνήσουμε να αποκαλούμε όλοι τον επικεφαλής της Χούντας, «Τσιπρεσκου» για να καταλάβει δια της συνεχούς επαναλήψεως και 
ο πλέον αφελής την σχέση Τσαουσέσκου-τσιπρέσκου.
3. Να συμφωνήσουμε ότι όλοι συνεργάστηκαν με την Χούντα και τον εχθρό θα διωχθούν μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας για Εθνική Αναξιότητα. 

4. Να απευθυνθεί Κοινό Εθνικό Προσκλητήριο, για να συμμετάσχουν όλοι οι Έλληνες Πατριώτες στις Γιορτές για τη Νίκη στον Γράμμο και στο Εθνικό Μνημόσυνο του Μελιγαλά. 

Αυτά τα 4 σημεία είναι αρκετά, για την πρώτη φάση για να αμς πάνε όλους μαζί στις κάλπες. 

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ