2/9/19

Τα 200 χρόνια της Eπ’Aνάστασης και ο φάκελος της δολοφονίας του Καποδίστρια

Στα 200 χρόνια της Eπ’Aνάστασης, αυτό που πρέπει να απαιτήσει η ελληνική Βουλή, είναι να μας δώσουν οι Εγγλέζοι, τον διπλό φάκελο για τη δολοφονία του Καποδίστρια που κρατούν απόρρητο στο Λονδίνο, και να μας ζητήσουν επίσημα συγνώμη για τη δολοφονία του.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

την ώρα που βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο αφανισμού τού οτιδήποτε θυμίζει κάτι ελληνικό και την πλήρη αντικατάσταση τού πληθυσμού και μετατροπή των Ελλήνων που θα απομείνουν σε περιφερόμενους Εβραίους με πιο φανατικούς διώχτες τού Ελληνισμού τους ελληνικής καταγωγής αριστερίζοντες γενίτσαρους και τους "δεξιούς" να κοιτάνε με απάθεια και αποχαυνωμένοι, εσύ λες κάτι πράγματα που τα καταλαβαίνει το 0,0000000001% του πληθυσμού.

Ανώνυμος είπε...

Και αρκεί μία συγγνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Και για την δολοφονία Μεταξά πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη!

Ανώνυμος είπε...

Και για την Κύπρο πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το... εγκεφαλικό του Λευτερακη στο Παρίσι, ποιος πρέπει να ζητήσει συγγνώμη;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ Χατζάρα εσύ δεν δημοσιεύεις την ληξιαρχική πράξη γάμου του Βελουχιώτη με την Παππά, γιατί σου χαλάει το στόρυ σου. Και περιμένεις από τους Άγγλους να δημοσιεύσουν τις μηχανορραφίες τους;

Ανώνυμος είπε...

Σε αλλα πιο προσφατα νεα, καποιος λεει, βουτηξε την καραμπινα του στην πολη Οντεσα της πολιτειας τους Τεξας* κι αρχισε να πυροβολει οποιον εβρισκε μπροστα του την στιγμη που σταματησαν το αυτοκινητο του οι αστυνομικοι για καποιον ελεγχο.
Πυροβολησε και σκοτωσε καπου 7-8 ανθρωπους, μεταξυ των οποιων και κανα-δυο αστυνομικους απ' οτι μας ειπαν τα ελληνοφωνα τσοντοκαναλα στις ειδησεις και μαλιστα ενας καραγκιοζης του τσατσοκαναλου αναρωτηθηκε γιατι ο Τραμπ δεν αφοπλιζει τους Αμερικανους πολιτες.
Εν των μεταξυ τα αμερικανικα βρωμοεβραιοΜΜΕ εχυναν μισος εναντιον των Λευκων Αμερικανων μιλωντας για Λευκη Υπεροχη και αλλα καλουδια σαν αυτα που γουσταρουν οι εβραιοι.
Φυσικα το λαμογιο το φαγαν οι μπατσοι επι τοπου, με την μονη διαφορα οτι δεν εδιναν το ονομα του και την ταυτοτητα του στην δημοσιοτητα. Τελικα και μη εχοντας αλλη επιλογη οι μπτασοι μετα απο δυο μερες, ειπαν: Λεγεται Ααρον Σεθ Ατορ, εβραιος και ισραηλινος ο δολοφονος!!!!!!
Κι εκει που τα εβραιοΜΜΕ εψαχναν για κακους Λευκους απογονους του Αδολφου Χιτλερ, παπαλα!
Εγκατελειψαν το "στορυ" και πιαστηκαν να λενε για καποια ψαροβαρκα που επιασε φωτια ανοιχτα της Καλιφορνιας και για το τυφωνα Ντοριαν που χτυπαει την Φλωριδα.
Χεστηκαμε κι η βρακα γερνει.

Και καποιος φυσικα μπορει να αναρωτηθει και να πει και τι μας νοιαζει τι εγινε στο Τεξας ρε φιλε;
Θα του απαντησω οτι δεν μας ενοιαξε ΤΙ εγινε την 11η Σεπτεβριου 2001 στην ΝΥ και ειδαμε τα αποτελεσματα στην Ελλαδα με τους πολεμους που ξεκινησαν οι εβραιοι.
Γιατι οπου ναναι ερχεται και σε μας η μοδα του "white Supremacism".
Μολις ξεθωριασει το "Φασιστας" και το "Ναζι" θα δεις και θα ακους το "Γουαϊτ Σουπρεμασισμ" που θα πηγαινει καπνος. Χωρια που θα ποινικοποιησουν και το οτι καποιος γεννηθηκε λευκος.



Παρθενοπη Αγαμιδου

Ανώνυμος είπε...

Θα σε ξανάβρω στους καμπινέδες
τρεις του Σεπτέμβρη να ξερνάς
και χασισιά στους καφενέδες
τα συριζάρια να κερνάς.

Μόνο να γράφεις τ’ όνομά σου,
κι εκείνο το ’μαθες σκιπταρικό,
μα συλλαβίζεις τη λαμογιά σου
στο Κρατος και στον εξισλαμισμό.

Θα σε ξανάβρω στους μπινέδες
τρεις του Σεπτέμβρη να περνάς
και επιδοτησουλά στους κκέδες
τα αντιστασιακα αποκεφαλιστάρια να κερνάς.

Του κόσμου το στενό της φορολογιας γεφύρι
θα το πηδησουμε μαζί,
θα ’ναι η λαμογιά σου οφσορ παραθύρι,
τα λόγια σου θα-νατερο κρασί.

Θα σε ξανάβρω στους φενερμπαξέδες
τρεις του Σεπτέμβρη να προσκυνάς
και χαλαλ στους καφενέδες
τα φιλελεδια του καλλεργη να κερνάς.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ στην Κίνα, τελειώνει ο ψευτο-μυθος του ελληνο-νιγηριανου Αντετοκούμπο.
Του 'καλύτερου' παίκτη του NBA.
Φούσκα και καθημερινή προπαγάνδα για τα καλοπληρωμενα συμβόλαια του επαγγελματικού αθλητισμού.
Φούσκα που όσο συνειδητοποιείς τι πληρώνονται οι πριναντονες της παγκοσμιοποίησης και πως ζει ο άνθρωπος που δουλεύει κάθε μέρα πάνω από 8 ωρες. Σε πιάνει ιλλιγος

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...