25/2/20

Σιγά -σιγά δένει το γλυκό για τη Σερβία

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τα δεδομένα του νέου τελεσιγράφου «Αχτισάαρι» για το οποίο μίλησε ο Σέρβος Πρόεδρος άρχισαν να εμφανίζονται. 
Η Ένωση των 4 Σερβικών Δήμων στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο, θα λάβει το καθεστώς μιας Οικονομικής αυτόνομης ζώνης εντός του ανεξάρτητου κράτους του Κοσσυφοπεδίου και εντός των σημερινών συνόρων της και τα φορολογικά και τελωνειακά έσοδα από το Βορρά θα μένουν στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο. 
Οι σερβικές εκκλησίες και τα μοναστήρια θα έχουν καθεστώς εδαφικής προστασίας και θα τα προστατεύει μια ξεχωριστή αλβανική αστυνομική μονάδα του Κοσσυφοπεδίου, ως πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. 
Το (γερμανικό) τελεσίγραφο θα έχει και εγγυήσεις για την ένταξη της Σερβίας στην ΕΕ εάν αποδεχθεί την προσφορά. Παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε γραπτή απάντηση στη ερώτηση της Φωνής της Αμερικής για την παράδοση στην Σερβία των ρωσικών αντιαεροπορικών συντημάτων «Παντσίρ1» είπε:
 «Καλούμε όλους τους συμμάχους και συνεργάτες μας να ακυρώσουν τις συναλλαγές με τη Ρωσία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κυρώσεις. Σε συνομιλίες με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, τους έχουμε επανειλημμένα εκφράσει ανησυχία για την προμήθεια ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού από τη Σερβία, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας του συστήματος «Παντσίρ»», ανέφερε η ανακοίνωση.
Η «Φωνής της Αμερικής» ρώτησε και τις Βρυξέλλες και το Γραφείο του Ύπατου Ζοζέπ Μπορέλλ δήλωσε:
 «Για να συνεχιστεί η πορεία της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η Σερβία πρέπει να ευθυγραμμίσει την εξωτερική της πολιτική με αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το διαπραγματευτικό πλαίσιο. Η σερβική κυβέρνηση θεωρεί την ένταξη στην ΕΕ ως στρατηγική προτεραιότητα για τη χώρα. Αναμένουμε από τη Σερβία να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.gossip-tv.gr/showbiz/story/624228/kostas-voytsas-ayti-itan-i-teleytaia-toy-synenteyxi-ligo-prin-fygei-apo-ti-zoi-photos


Δεν είχες ποτέ πολιτική στο να κάνεις πράγματα για την καριέρα σου;


BΟΥΤΣΑΣ

«Ο πατέρας μου ήταν αριστερός, κομουνιστής, κυνηγημένος και ψηφίζω ΚΚΕ χωρίς να είμαι ενεργό μέλος, γιατί για να συμβεί αυτό, πρέπει να τρέχω κι έχω δουλειές, οπότε δεν μπορώ. Ψηφίζω ΚΚΕ για να τους κάνει αφόρητη τη νίκη (του 1949) αυτών που κυβερνάνε... Με φώναξαν να πάω για βουλευτής και τώρα αλλά και παλαιότερα...».

Ανώνυμος είπε...

https://www.madata.gr/files/1043137.jpg

Ανώνυμος είπε...

https://www.stonisi.gr/post/3682/to-prosfygiko-tha-ginei-provlhma-an-emeis-to-kanoyme-provlhma-video

ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΜΠΟΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Έλα Σπύρο, γιατί έχεις μουγγαθεί με το ξύλο που τρώνε τα κουμμούνια στα νησιά;;;;;;; Διστάζεις να πάρεις θέση υπέρ του Κούλις Χρυσού που χτύπησε πραγματικούς κομμουνιστές;;;;;; Ούτε από την Χρυσή Αυγή δεν έχουν φάει τόσο ξύλο.

Ανώνυμος είπε...

στα νησια εδεσε το γλυκο με καραμπινες
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...