12/4/20

Το Βαθύ «Κράτος Δικαίου» και η κατάργηση της Τρίτης Εξουσίας στην Ελλάδα (ΙΙ)

Είπαμε, η διάκριση των Εξουσιών, αποτελεί παρελθόν στο Κλεπτοκρατικό Σοβιέτ των ΣΥΡΙΖΟΦΙΛΕΛΕ Τσιπροκούληδων.
 Η Δικαιοσύνη, και σε επίπεδο ηγεσίας της, αλλά και στα κατώτερα κλιμάκια της είναι πλήρως εξαρτημένη και ποδηγετούμενη από το ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ (παρα) Κράτος (Δικαίου;) 

Πριν αλέκτορα φωνήσαι, ο «μεγαλομάρτυρας» Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, μιλώντας στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, έθεσε προς όλους το ερώτημα «Είναι ορθό η Ελληνική Δικαιοσύνη» (που δεν είναι αλάνθαστη), «να καταδικάσει με 3—2 τον επί 12ετία Δήμαρχο Θεσσαλονίκης με την τελείως φανταστική και αυταπόδεικτα αναληθή αιτιολογία ότι «μπήκαν 17.000.000 € (!) στον υπ’ αρίθμ. 1542859 λογαριασμό» ,του Δημοτικού του Συνδυασμού. 
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, έχει στα χέρια του πλέον την καθαρογραμμένη απόφαση στην οποία οι 3, ήσαν υποχρεωμένοι να αιτιολογήσουν την, (προφανώς επιβεβλημένη άνωθεν και έξωθεν), ψήφο τους. (Απόφαση ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ υπ’ αρίθμ. 469/2018, σελίδες 73,195,196).

 Ο «μεγαλομάρτυρας» Βασίλης Παπαγεωργόπουλος τόνισε ότι η πλειοψηφία πρόβαλε μια , «Φανταστική και αυταπόδεικτα αναληθή αιτιολογία αφού πλέον όλων των άλλων, με έγγραφο της η Τράπεζα Πειραιώς την 3/1/2020 βεβαιώνει ότι «στον λογαριασμό 1542859 αλλά και οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό που εμφανίζεστε ως δικαιούχος ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ πίστωση ποσού 17.000.000 € με μία ή περισσότερες καταθέσεις»!!! Και συνεχίζει το έγγραφο της Τράπεζας Πειραιώς: «Συνημμένα σας παραδίδουμε τις κινήσεις του παραπάνω λογαριασμού», οι οποίες κινήσεις σε διάστημα 7 ετών (1999—2006) έφθασαν τα 259.721 €».
 Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, τονίζει ότι οι συνδρομές προήλθαν σύμφωνα με τον Νόμο από την πώληση κουπονιών και τις συνδρομές 72 επωνύμων Θεσσαλονικέων προς τον Δημοτικό μου Συνδυασμό και με τα οποία επί 7 χρόνια καλύπταμε τα έξοδα του Συνδυασμού, στα οποία χρόνια υπήρξαν 3 νικηφόρες εκλογικές αναμετρήσεις!!!

 Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, έχει αδικηθεί και αγωνίζεται να βρει το δίκιο του. 
Δεν αντιμετωπίζει απλά μια  κακοδικία ή μια προκατάληψη.
Αντιμετωπίζει το ΒΑΘΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.
Εξωθεσμικά Κέντρα, εκτός των Δικαστικών Μεγάρων,  αποφάσισαν την εξόντωση του  για παραδειγματισμό, και επέβαλαν δια πυρός και σιδήρου, «έξωθεν» και «άνωθεν», τη θέληση τους. 

 Οι «τηλε-κατευθυνόμενοι», απλά έφεραν εις πέρας τις εντολές που τους δόθηκαν

Είπαμε:
Η Δικαιοσύνη, για να απονέμει "δικαιοσύνη", χρειάζεται, 
και από-χουντοποίηση προσωπικού
και θεσμική  ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο,
μην ελπίζεις για το μέλλον της γκεϊ-φρέντλι γραικυλικής Δικαιοσύνης:

«Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
«Στην Εθνική Σχολή των Δικαστών, στα θρανία της οποίας σπουδάζουν εκείνοι που αργότερα κρατούν στα χέρια τους τη ζυγαριά της είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα γυναίκες. Οι άνδρες αποτελούν την μειοψηφία ανάμεσα στους σπουδαστές.
Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι άρρενες δικαστές.»
https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/

Οι οποίες δικαστίνες, έχουν προηγουμένως λάβει κατάλληλη εκπαίδευση απο τα σεβαστά πανεπιστημιακά διαφθορεία:
«Στη σχολή μου κάναμε πολλές κοπέλες παρέα και οι περισσότερες αν όχι όλες στο πέρασμα των φοιτητικών χρόνων είχαν ένα ομοφυλοφιλικό έρωτα πλατωνικό ή και όχι. Κάποιες μάλιστα είναι ακόμη μαζί. Κοπέλες απλές που πάντα κοιταγαν αγόρια πιο πριν. Απο τότε έμαθα πως όλα τελικά ειναι σχετικά».
(sxeseis.gr)

Ανώνυμος είπε...

Πρωτίστως θα πρέπει να γίνει απο-θηλυκοποίηση της Δικαιοσύνης, το οποίο θα επιτευχθεί μόνο με κοινωνικό-πολιτισμικό reset.



>Αδέσμευτη, Τίμια, Γενναία Δικαιοσύνη
>Θηλυκές δικαστίνες-εισαγγελίνες-ανακρίτριες

Διαλέχτε ένα μόνο απο τα άνωθι.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...