8/4/20

Η «Επανάσταση των Φιλογενών» και το «Πατριωτικό Δοκίμιο» με τριάντα ευρώ ταξιδεύουν ηλεκτρονικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον Κόσμο, Και στις ΗΠΑ και τον ΚΑΝΑΔΑ, και την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.



Η «Επανάσταση των Φιλογενών» και το «Πατριωτικό Δοκίμιο» με τριάντα ευρώ ταξιδεύουν ηλεκτρονικά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και σε όλο τον Κόσμο.
 Και στις ΗΠΑ και τον ΚΑΝΑΔΑ, και την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ. 200 χρόνια μετά κάθε Έλληνας έχει το δικαίωμα να μάθει την Αλήθεια για το Ποιοι οργάνωσαν την Παλιγγενεσία, και την Επανάσταση και ποιοι ήταν και είναι οι Εφιάλτες.
 Οι «πολιορκημένοι» στα Σπίτια σας, διαβάστε τώρα την «Επανάσταση των Φιλογενών» και το «Πατριωτικό Δοκίμιο» του Σπύρου Χατζάρα. 
Η τιμή για τα δυο βιβλία θα είναι 30 ευρώ και σε όποιον ενδιαφέρεται θα στέλνω με μέιλ τον λογαριασμό μου στη Εθνική,όπου θα πρέπει να γίνει η κατάθεση των χρημάτων. 
Οι παραγγελίες στο  deltio11@mail.com

1 σχόλιο:

Taleban είπε...

tha protimousa ta biblia stin authentiki tous emfanisi,auto pos ginetai na ta exoume? taxydromikos h kalitera me courier me antikataboli?

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...