7/12/20

Τα Δεκεμβριανά του 2008. Η δήθεν «Αυθόρμητη Έκρηξη», με σενάριο, και προγραμματισμό.

Το απόγευμα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2008 έγραψα στο δελτίο των 11 ότι, « Ο κ. Καραμανλής, δεν είναι πλέον ο κυρίαρχος των πολιτικών εξελίξεων. Εξαρτάται και από αντικειμενικά γεγονότα που δεν μπορεί να τα ελέγξει». Μερικές ώρες αργότερα η (έκτακτη) είδηση ήταν, ότι, «ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν νεαρό κάπου στα Εξάρχεια». 
Από εκεί και πέρα, άρχισαν να τρεχουν  οι «πολιτικές εξελίξεις», συντονισμένα , από το Indymedia, και με sms,  και «καθ΄άπασαν την Επικράτεια», εξαπολύθηκε ένα πολιτικό και τηλεοπτικό «χάπενινγκ». 

Στις 7 Δεκεμβρίου 2008 άρχισε το μολότοφ πάρτι της Cia, για την ανατροπή του Καραμανλή, για να σταματήσει ο ρωσικός αγωγός φυσικού αερίου και να τον τιμωρήσουν για το βετο για τα Σκόπια και το «άκυρο λευκό» στο σχέδιο Αβνάν για την Κύπρο. 

Δεν πυρπολήθηκε η Αθήνα, αλλά η Δημοκρατία και η ελευθερία του πολίτη. Οι «έξωθεν» πυρπόλησαν, τα δικαιώματα των απλών πολιτών. Τι «αγωνιστής» ήταν ο άτακτος νεαρός από το ψυχικό; Για ποιες ιδέες αγωνιζόταν; Ποιους εξυπηρετούσε; 
 Ο νεαρός νεκρός στα Εξάρχεια, δεν είναι δα και ο Σωτήρης Πέτρουλας, είπα τότε ,στο δελτίο ειδήσεων του Blue Sky .

Ο χώρος των «αναρχικών», είχε προνομιακή μεταχείριση στο καθεστώς του Αβράκωτου . Η «Διεθνής Βιβλιοθήκη», ήταν άντρο χαφιέδων της ΚΥΠ και της Ασφάλειας. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Η «χουντική» ασφάλεια ,παρέδωσε τους συνεργάτες της, στην Καραμανλική, και στη συνέχεια οι πράκτορες δούλεψαν για τους ασφαλίτες που διόρισε το ΠΑΣΟΚ. «Ασφαλίτες όλου του κόσμου ενωθείτε» . Συν το χρόνο προστέθηκαν και τα χρήματα από την «ανοιχτή Κοινωνία» και την πρέζα. Αυτό είναι το «κράτος» των «μηχανισμών» που διαθέτει πια πραγματικό στρατό σε όλη τη χώρα. Τους ΑΝΤΙΦΑ. 

Ο «στρατός» , τα «Τάγματα Εφόδου», αναλαμβάνει δράση κατόπιν εντολών, και υλοποιεί το σχέδιο επιχειρήσεων ενός επιτελείου. Όσα ζήσαμε, υπέστημεν και είδαμε τότε αλλά και τώρα ευκαιρίας δοθείσης , δεν είχαν καμία σχέση με το τυχαίο και μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη τη νύχτα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2008, στα Εξάρχεια, αλλά με τις κυοφορούμενες πολιτικές εξελίξεις. 
Όλοι μας μπορούμε να αναρωτηθούμε, γιατί δεν εκφράστηκε με πυρπολήσεις η πραγματική λαϊκή οργή, μετά τη δολοφονία, από έναν τοξικομανή στη Θεσσαλονίκη, (που είχε πάρει το όπλο ακατάλληλων και ανίκανων αστυνομικών) , ενός οικογενειάρχη οδηγού λεωφορείου, η μετά την δολοφονία από τους λαθρομουσαφίρηδες του Μανώλη Καντάρη στις 10 Μαΐου 2011; Απαντώ. Διότι δεν υπήρχε σενάριο και εντολή.
 Η αμηχανία της τότε κυβέρνησης , δηλαδή του κ. Καραμανλή, έκανε απλώς τα πράγματα χειρότερα το 2008. 

 Σπύρος Χατζάρας

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα έχουν φέρει "ηλεκτρονικα" εμπόδια στα αεροπορικά ταξίδια και παραβιάζουν βάναυσα την ελευθερία μετακινήσεων. Για να ταξιδέψει κάποιος με αεροπλάνο χρειάζεται εκτός από το αρνητικό μοριακό τεστ για τον κορονοιο και το λεγόμενο PLF (Passenger Locator Form) το οποίο συμπληρώνεται ηλεκτρονικά και υποβάλλεται από λαπτοπ ή κινητό. Αν ένας ηλικιωμένος ταξιδιώτης δεν γνωρίζει από την νέα τεχνολογία και δεν έχει παιδιά ή έναν δικό του άνθρωπο να τον βοηθήσει, δεν μπορεί να ταξιδέψει. Και γενικώς όποιος δεν είναι εξοικιωμενος με την νέα τεχνολογία, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. Προσπαθούν να περιορίσουν τις μετακινήσεις πολιτών. Το PLF πρέπει να καταργηθεί ως προαπαιτουμενο για ένα αεροπορικό ταξίδι και να παραμείνει απλώς το μοριακό τεστ για τον κορονοιο το αποτέλεσμα του οποίου είναι σε έντυπη μορφή και επομένως δεν δυσκολεύει σε κάτι τους μη γνωρίζοντες από κομπιούτερ και νέα τεχνολογία.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή ο Καραμανλής ήταν απόλυτα αδύναμος να διατάξει ξύλο και συλλήψεις;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

όπως πάει στον λογιστή και του υποβάλει ηλεκτρονικά την φορολογική δήλωση στο κατοχικό κράτος να πάει να του υποβάλει και το PLF μιας και εσύ πιστεύεις ακόμα στο κοροϊδοτεστ για τον ανύπαρκτο κοροϊδοϊό που πλέον αποδεικνύεται και με δημοσίευση ότι είναι πατάτα


https://cormandrostenreview.com/report/

πατάτα και οι ανύπαρκτοι θάνατοι από κοροϊδοϊό

https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως αραχτος βραδιατικο στο τσαντηρι μου εχτε που εγλεπα αθλητικα, στο "Καργα ηρωϊνη χασισι και μαριχουανα στοπ" τσανελ, μετα απο καθε γκολ που βαζανε οι γκολτζηδες ακουγα κι ενα στεντορειο γκοοοοοοοολλλλλλλ!!!!!!!
Λεω κι εγω στην Κουλιτσα με το ριμοτι στο χερι: Μωρη Κουλιτσα ανοιξε το ΜπαρβοΚουλις τα γηπεδα και δε μου τοπες;
Και ΤΙ μου απανταει η βρωμομαϊμου:
Παραμυθενια ηχητικα εφε ειναι ρε ντιπ αξεστε καρα-Γιουφτε, σαν τα εμβολια που θα κανει πρωτη-πρωτη η δρακουλοκογενεια. Σιγα που θα ανοιξει τα γηπεδα το Μπραβοκουλις αν δεν του πουν οι Μαιρη-Ευα-Δωροθεα και Θοδωρα.
Στραβος εισαι; δε γλεπεις που οι κερκιδες ειναι αδειες;

Λεω κι εγω.... για τηρα προοδος ρε πουστη μου. Ακομα και οι μαϊμουδες τους πηραν χαμπαρι



Γιουφτος εν περισυλλογη

Ανώνυμος είπε...

Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι εγώ πιστεύω στο τεστ για τον κορονοιο ή κοροιδο ιό; Μήπως έχεις τον "ιό" στο κεφάλι σου; Σε ο, τι αφορά το PLF δεν διευκολύνει να γίνει σε λογιστή διότι πρέπει την προηγούμενη νύχτα πριν το ταξίδι να σού στείλουν στο email τον κωδικό του ταξιδιού. Και όπως αντιλαμβανεσαι, την νύχτα δεν θα μπορείς να απευθυνθείς στον λογιστή σου. Εκτος αν ο λογιστής σου είναι η.... γυναίκα σου!

Ανώνυμος είπε...

σπυρο ξεκινα παλι εκπομπες οπως παλια, η να εμφανιζεσαι σε εκπομπες αλλων οπως του λοχαγου πετροπουλου, του ζαφειροπουλου στον ελευθερο κοσμο στον φαηλο και τζημερο στον αλεξανδρο καρα στον πανουση και σε ολους τους πατριωτες να ενωθουμε επιτελους δεν περισσευει κανεις!

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Δεκ 07, 11:44:00 μ.μ.

Ρε Τεραστιε!!!!!
Τζημερος, Πανουσης και Φαηλος πατριωτες;
Ελα ταλαιπωρο αποτετοιο μου στον τοπο σου.


Ποπη Ξανθοπουλου
ΠατηΣια


Ανώνυμος είπε...

αφού να γράφεις να παραμείνει το μοριακό τεστ του ανύπαρκτου κοροϊδοϊού, ο γέρος θέλει να ταξιδέψει και δεν μπορεί λόγω του PLF ενώ όλα τα άλλα ξέρει να τα κάνει όπως να κλείνει εισιτήριο από το ίντερνετ , τα έχεις παίξει τελείως, πήγαινε να κάνεις κανένα μοριακό τεστ που είναι σε χαρτί

Ανώνυμος είπε...

Ο....."ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ"Βελοπουλοs ΕΤΡΕΞΕ και ψηφισε ΥΠΕΡ του υποχρεωτικου εμβολιασμου!!!!!!!(Στειλτε του ΟΛΟΙ,ΘΕΡΜΑ συγχαρητηρια.....)
Μετα τιs"Χειρογραφεs επιστολεs"του Χριστου και τιs κηραλοιφεs που γιατρευουν την...φαλακρα,ψηφισε και ΥΠΕΡ του ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμου...
Καποιοι ειχαν προειδοποησει,οτι ο Βελοπουλοs θα ειναι ο νεοs Καρατζαφερηs/Καμμενοs που το συστημα χρειαζεται!
Ο αδιστακτοs πολιτικαντηs γαβγιζει τελευταια κατα τηs Ν.Δ.,ενω εχει ψηφισει ολα τα νομοσχεδια τηs...
Ακομα και τον υποχρεωτικο εμβολιασμο,που θα μαρκαρει σαν προβατα ολουs τουs Ελληνεs ψηφισε ο αθεοφοβοs,μαζι με Ν.Δ.και ΠΑΣΟΚ!
Ακομα κι οσυριζα και τα αλλα προδοτικα κομματα δεν ψηφισαν αυτο το εκτρωμα στο οποιο εβαλε την υπογραφη του ο Βελοπουλοs!
Τα σατανοκαναλα που με λυσσα τον προβαλανε προεκλογικα εκαναν καλα την δουλεια τουs και επεισαν τουs αφελειs που τον ψηφισαν!
odysseiatv.blogspot.com/2020/12/blog-post_10.html

δειτε με τι χαρη με τι ναζι το μαλλι...
esxatianasxesi.blogspot.com/2020/06/blog-post_238.html

ΚΟΥΙΖ:Για ΠΟΙΟΝ???η γρια χωνα γεροντοblogger νευρασθενικια αποκαλει πουσταρα τον οπισθωγεμη και ξεχασε να βαλει τονο...πι πι πι πι το παπι...

Ανώνυμος είπε...

Γράφω να παραμείνει το μοριακό τεστ διότι αυτό θέλει κι ο λα(γ) ος - "στιφάδο". Βλέπεις πολλούς να διαμαρτυρονται και να βγαίνουν στον δρόμο; Βλέπεις να αντιδρούν πολλοί στην χρήση της παλιο - μάσκας; Εδώ παραδέχονται μόνοι τους ότι υπάρχει αυτός ο "ιός" και αν τούς κάνεις ανάλυση περί του αντιθέτου, μιλούν για συνομωσιολογια!!!!!!!! Πού ζεις; Δεν βλέπεις τί γίνεται;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...