5/12/20

Τι συνέβη στον Σμηναγό Αθανάσιο Μπατσαρά; Πως πέθανε από πνιγμό ο σμηναγός της 337 Μοίρας ; Πως βρέθηκε από την τουρκική φρεγάτα «Γιαβούζ»;

 

«Μεγίστης Εθνικής σημασίας αποκάλυψη τού Σπύρου Χατζάρα, το βράδυ τής Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2010 από το κανάλι «Blue Sky». Ο ηρωϊκός πιλότος Αθανάσιος Μπατσαράς που έπεσε στο Αιγαίο στις 5 Δεκεμβρίου 2007 κατά την διάρκεια νυκτερινής ασκήσεως. δολοφονήθηκε από τους Τούρκους - ΔΗΘΕΝ - «διασώστες» τής «Γιαβούζ»!..» 

Κατά τη διάρκεια νυκτερινής άσκησης στο πεδίο βολής Ψαθούρα, σε απόσταση 20 μιλίων νοτίως του ακρωτηρίου Αθω, και ενώ πετούσε σε ύψος 11.000 ποδών, χάθηκε από τα ραντάρ στις 19:41, το F 16 Βlock 52+, του σμηναγού Αθανάσιου Μπατσαρά. 
Ο αρχηγός του τουρκικού Γενικού Επιτελείου επιτελείων Τη σορό του πιλότου εντόπισε ενημέρωσε τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Δημήτρη Γράψα ότι η παραπλέουσα τουρκική φρεγάτα «Γιαβούζ» ανέσυρς από τη θάλασσα τον έλληνα πιλότο λίγο πριν τις 22 και 30. Από τη νεκροψία που διενεργήθηκε στο ΓΝΑ διαπιστώθηκε ότι ο χειριστής του F-16 Βlock 52+ ήταν ζωντανός όταν έπεσε στη θάλασσα και ότι ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό. 
Η «Γιαβούζ» ήταν τότε πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιαβούζ ή Χαβούζ ;

Διηνέκης είπε...

Η τουρκική φρεγάτα "Γκόκοβα" ήταν τελικά. Στην αρχή νομίζαμε ότι είναι η «Γιαβούζ»...
Αιωνία η Μνήμη τού παλληκαριού.
Παρακολουθήστε την... «διάσωση» / δολοφονία από τους βρωμοτουρκαλάδες, εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=d8ok7KaGdYM&feature=emb_title