4/10/21

Το Συμβούλιο των 300 και το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων ήταν του περασμένου αιώνα. Τώρα οι Ρότσιλντ και ο Πάπας ίδρυσαν μέσα στην Πανδημία το Συμβούλιο για τον Πανανθρώπινο Καπιταλισμό. Η Επανεκκίνηση άρχισε στις 8 Δεκεμβρίου και την κραυγή της γης και την κραυγή των φτωχών. (Και της Αμάλ)

 

«Ο καπιταλισμός έχει δημιουργήσει τεράστια παγκόσμια ευημερία, αλλά έχει επίσης αφήσει πάρα πολλούς ανθρώπους πίσω, έχει οδηγήσει στην υποβάθμιση του πλανήτη μας και δεν είναι ευρέως αξιόπιστος στην κοινωνία», δήλωσε η ‎‎ ‎‎Λυν Φόρεστερ Ντε Ροτσίλντ. ιδρύτρια του Συμβουλίου και Διευθύνων Εταίρος της Inclusive Capital Partners.

 «Το Συμβούλιο θα εισακούσει την προειδοποίηση του Πάπα Φραγκίσκου και θα ακούσει την κραυγή της γης και την κραυγή των φτωχών και να απαντήσει στα αιτήματα της κοινωνίας για ένα πιο δίκαιο και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης», είπε η τραπεζίτης του Θεού. 

 Το Συμβούλιο για έναν Καπιταλισμό για Όλους, θα επιβάλει τον Σοσιαλισμό από τα Πάνω.
 Ακολουθεί το όραμα της Φαβιανής Εταιρείας .

 Οι "Φύλακες" δεσμεύονται να δημιουργήσουν ένα πιο δίκαιο, βιώσιμο και αξιόπιστο οικονομικό σύστημα και να εφαρμόζονται οι αρχές της ηθικής στις επιχειρηματικές και επενδυτικές πρακτικές με την ευλογία του πάπα της Πανθρησκείας Φραγκίσκου.

 Στο Συμβούλιο για έναν Καπιταλισμό για Ολους χωρίς αποκλεισμούς οι Φύλακες του Βατικανού, (παγκόσμιοι ηγέτες) συνεισφέρουν 10,5 τρισεκατομμύρια δολ σε περιουσιακά στοιχεία + 200 εκατομμύρια εργαζόμενους σε 163 χώρες. Όλα για την επανακίνηση, 

 «The Council for Inclusive Capitalism with the Vatican", A New Alliance Of Global Business Leaders» δημιουργήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2020. 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα έχουν αυξηθεί υπερβολικά οι λογαριασμοί της ΔΕΗ για το ρεύμα. Σε φίλο μου ήρθε 150 ευρώ ΈΝΑΝΤΙ για κατανάλωση τετραμηνου όχι πάνω από 1200 κιλοβατώρες για τις οποίες παλιά ερχόταν εκκαθαριστικός το ίδιο ποσό. Και τώρα έρχεται Έναντι στο δίμηνο αυτό το ποσό! ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ;

Ανώνυμος είπε...

Καπιταλισμός από τα κάτω με σοσιαλιστικό τρόπο, όπως λέγανε παλιά σοσιαλισμός και εννοούσαν κομμουνισμός.
Κάτι νεοσύστατα εθνικιστικά κόμματα εδώ στην Ελλάδα κόμματα που είναι υπέρ του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού της οικονομίας κάτι τύποι πχ Καρράς, Κρανιδιώτης, Τζήμερος δεν νομίζω να έχουν κάποια σχέση με Βατικανό. Μάλλον εγώ θα σκέφτομαι λάθος, έχω υποπέσει σε σφάλμα.

Ανώνυμος είπε...

8 Δεκεμβριου 2020 πρωτοεμφανιστηκε ο κορονογιος.

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα κάτι συμβαίνει με το f/b. Το έχουν μπλοκάρει. Ξέρεις τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Στο λογαριασμό πληρώνεις και ΕΡΤ αλλά και δημοτικά τέλη "νταβατζηκώ δικαίω", όχι μόνο το ρεύμα...