13/10/21

ΔΙΕΦΘΕΙΡΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ

AΡΘΡΟ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΠΕΧΛΗ

Ο φόβος και μόνον αυτός είναι το όπλο όλων αυτών των γαντζωμένων στο πολιτικό τοπίο της χώρας. 
Με τον φόβο επιδιώκουν να καθυποτάξουν, να αναγκάσουν σε προσκύνημα κάθε άνθρωπο που κινείται εντός της ακτίνας επιρροής τους. Ο φόβος που σπέρνουν δεν αφορά μόνον το κακό που μας απειλούν ότι θα κάνουν, δεν σχετίζεται μόνον με τον φόβο του θανάτου, που ξαφνικά ανακάλυψαν, αλλά και με την αγωνία του αποχωρισμού της όποιας ευκολίας έχει συνηθίσει ο πολίτης του 21 αιώνος.
 Σχετίζεται με την δυσκολία την οποία οι κυβερνώντες φυτεύουν πρόστυχα, λέγοντας ψεύδη ότι δήθεν δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όταν σε αναγκάζουν να πίνεις έναν έρμο καφέ στην διαλυμένη χώρα, στην βροχή, διότι απαγορεύεται να κυκλοφορείς εντός των καταστημάτων. 
Σχετίζεται με την άμεση απειλή της αποστέρησης του τρόπου βιοπορισμού σου, όταν μάλιστα δεν σε απολύουν κιόλας ώστε να γλυτώσουν τις αποζημιώσεις και τις συνέπειες, αλλά σε θέτουν σε αναστολή. Τους δημοσιογράφους, αυτό το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, τους αποτελείωσε με τα κρατικά χρήματα, δεν ήταν δα και τόσο δύσκολο. Τους ιατρούς, πέραν των γνωστών συνδεδεμένων με το σύστημα που εκπονούσαν εργασίες περι κορωνοϊού σε κλάσματα δευτερολέπτου, τους δέσμευσε σε αυτό που ήδη ήταν δεμένοι. 
 Η αγάπη του πλούτου, ο ναρκισσισμός της αναγνώρισης απο την κοινωνία, η δεδομένη δήθεν επιτυχία, αλλά και το δάνειο που είχαν αναγκη για να διατηρήσουν το...status, ήταν το όχημα ελέγχου. 
 Όταν η ιατρική συνδέθηκε ηλεκτρονικά με το κράτος δια της συνταγογράφησης, όταν οι ίδιοι οι ιατροί απεδέχθησαν την επαγγελματική ιδιότητα ως ανώτερη του λειτουργήματος, όταν επι χρόνια βλέπαμε κάποιους να παρελαύνουν στα πρωινάδικα ως παραδείγματα επιτυχίας, πλούτου και υπερβολής, δεν χρειαζόταν τίποτε άλλο παρά μια μικρή πίεση για να σκεφτούν τι θα χάσουν, ή τι δεν θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν αν...αν πηγαίναν κόντρα στο επίσημο πολιτικό αφήγημα και διατυπώναν την όποια αμφιβολία για αυτά που μας λεν οι γνωστοί πολιτικάντηδες.
 Έφτασε μάλιστα, ο χριστιανότυπος Κνίτης με τα γυαλάκια και το ύφος νυφίτσας (ονόματα δεν λέμε) να μαγειρέψει και τα στατιστικά. 
 Δεν θα κάνω μεγαλύτερη ανάλυση, μιλάμε για τον πάτο των πάτων και δεν θα ήθελα να συσχετισθεί αυτό με τον γνωστό σύλλογο..
.ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ...
ΙΣΑ -ΙΣΑ που τα μέλη του υπερακμάζουν.
 Απομυθοποιήθηκαν όλοι και η ιστορία μας λέει ξεκάθαρα τι συμβαίνει σε όσους απομυθοποιούνται επειδή δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα και μια και μιλάμε για προσχήματα, σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης εγκαινίασε γραφεία της...ΠΦΑΙΖΕΡ... 
Υπάρχει κάτι ακόμα που ή θα πάρει την θέση που του αξίζει δίπλα στην συμβολική θεότητα που υπηρετεί, την Δικαιοσύνη, είτε θα καταρρεύσει κάτω απο τα ραπίσματα της λογικής, οπότε θα ανοίξουν και οι Πύλες της Κολάσεως.Δυστυχώς μετά δεν θα υπάρχει τίποτε που να συγκρατεί την δίκαια οργή, όχι των πολλών, που ούτως ή άλλως είτε κοιμούνται, είτε ακολουθούν, αλλά των λίγων και ικανών τους οποίους όλο το συνοθύλευμα πολιτικών στην Βουλή τους αγνοεί ως οντότητες και έννοια, διότι , πολύ απλά, αποτελείται απο ανίκανους, δοτούς, καταφερτζήδες του θεάτρου σκιών, της οικογενειοκρατίας και της ιδιοτέλειας που δεν μπο5ρούν να πιστέψουν ότι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν, αγωνίζονται, μοχθούν και οραματίζονται. 
 Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ θα αναγεννηθεί στα ερείπια και στους τάφους όσων την διέφθειρα

2 σχόλια:

Λακης είπε...

Τέρμα επικαιρος...!Εύγε..!!!!

tuluba είπε...

Καλημερα σας. Μπραβο.
Γνωμη μου , οτι το συστημα θα ακολουθησει την ελεγχόμενη καταρευση παγκοσμια και θα ειναι υπευθηνο για την επιλογη του παγκοσμιου σωτηρα μας.
Βεβαια πολλοι ψυχασθενεις πολιτικοι θα δοθουν για καθαρση στο λαο, ετσι για να νιωσουν λιγο δικαιοσυνη.
Το μομεντουμ θα υπαρξει , πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και τυχαιροι.

καλη δυναμη