7/10/21

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΚΟΥΚΟΥΕΔΟΦΙΛΕΛΕ .(ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ)

 

Η πρόεδρος του Μπουζουκιστάν:

 1. Προέρχεται απο μια ιδεολογία η οποία στρέφεται εναντίον του Έθνους

 2. Στηρίζει την κουλτούρα της βίας όταν αυτή προέρχεται απο τους ομοιδεάτες του 

 3. Ήταν δικαστικός σε ένα όργανο που εξέδιδε αποφάσεις εναντίον του Έθνους 

 4. Αν την βάλετε σε ένα δωμάτιο όπου παίζει τον Εθνικό Ύμνο, βαράνε προσοχές με τα αρβυλά τους οι φρουροί και ακούγεται η λέξη ΕΘΝΟΣ, μάλλον θα εκραγεί πρίν προλάβουν να φωνάξουν Ιατρό για να την σώσει. (Οξεία Αλλεργική αντίδραση λέγεται ...συναντάται στα καρτούν) 

 5. Παραβιάζει συστηματικά το 1 άρθρο του Συντάγματος της Μπουζουκιστανικής Δημοκρατίας, διότι διαρκώς ασκεί τις εξουσίες της όχι για τον Λαό και το Έθνος, αλλά για άλλους λαούς και άλλα έθνη. 

 6. Η παρουσία της αποτελεί αισθητική απρέπεια σε κάθε μεγάλη προσωπικότητα που πέρασε απο το εν λόγω Μέγαρο τα τελευταία χρόνια. 

 7. Στρέφεται εναντίον του Έθνους Κράτους, του οποίου τα χρήματα, δια του καλοπληρωμένου κομμουνιστή πατρός της, τα έτρωγε κάνοντας τσάρκες στις αντινατιβιστικές κομμουνιστικές συμμορίες μέχρι να μας κατσικωθεί ως δικαστικός στο σβέρκο.

 8. Την επέβαλε κάποιος, απο κάπου, υπο την επιρροή σκιωδών ανθρώπων, αγνώστου Μητρός και Πατρός, που με μαθηματικά μαγειρέματα και λόγω οικογενειοκρατίας ανέλαβε την θέση που κατέχει.

 9. Θα χαιρόταν αν τα παιδιά στο Λύκειο, που εμφορούνται απο πατριωτισμό ήταν νεκρά σε 3 μέρες σε χαντάκι, όπως ο ομοιδεάτης της, παππούς σύντροφος κραύγαζε στον 15χρονο μαθητή , μπορεί και σύντροφος σε πολλά άλλα, ταιριάζουν και οι ηλικίες, διότι πολλά γινόντουσαν στα πάρτυ που το γλένταγε με τις κομμουνιστικές συμμορίες. 

 10. Πολύ απλά, διότι τα εγκληματικά, παρασιτικά, πατημένα περιττώματα, όσο και αν τα πασπαλίζεις με ζάχαρη...πάλι περιττώματα θα είναι και αυτό οι Μπουζουκιστανοί όσο και να μην μιλάν...το γνωρίζουν και προσέχουν Το παρόν δεν έχει καμμία σχέση με αληθινά πρόσωπα, αναφέρεται δε, στην μακρινή διαδικτυακή χώρα του Μπουζουκιστάν. Επειδή πολλοί κακοπροαίρετοι θα επιχειρήσουν να μας εμπλέξουν δηλώνουμε ό,τι: Σεβόμεθα πλήρως της εμβολιασμένη, υπέρκομψη και ακέραια Πρόεδρο, την οποία έβαλε στην θέση της ο υπερέξυπνος, πολύ καλός άνθρωπος, άριστος πολιτικός, ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, εξαιρετικός Τεννίστας και κολλεγιόπαις Κυριάκος Μητσοτάκης, τον οποίο και ευχαριστούμε διότι θέλει για το καλό μας να μας εμβολίάσει, διότι τιμωρεί τους κακούς υγειονομικούς με ασιτία αν δεν εμβολιαστούν, αφήνει τους κακούς ανεμβολίαστους σεισμοπαθείς Κρητικούς να ψοφήσουν απο το κρύο, επίσης θέλω να προσθέσω ότι το Ρολάν Γκαρός είναι πολύ ωραίο και θα χαρούμε να τον δούμε εκεί οικογενειακώς να το γλεντά, και φυσικά να τονίσω ότι σύμφωνα με τα τελευταά γκάλοπ ...ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ 450% ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ. 

 Η Προεδρός μας, εν αντιθέσει με τον φανταστικό Πρόεδρα του Μπουζουκιστάν, είναι δίκαιη, ελληνίδα πάνω απο ολα και δεν έχει εκτεθεί με αντεθνικές ιδεολογίες και πράξεις. 

 Επίσης στο ΣτΕ στο οποίο εθήτευσε, πολύ καλά έκανε και επέβαλε κάθε μνημόνιο, στο ίδιο το ΣτΕ ΠΟΥ άνοιξε τον δρόμο για Τούρκο στο γένος για ΑΓΕΕΘΑ στις ΕΔ, που νομιμοποίησε το μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό και ότι άλλο έχει διαφύγει της προσοχής μας. 

 Επίσης η δίκη μας πρόεδρος δεν έχει καμμία σχέση με εκείνον τον εισαγγελέα με την Τζένη την ωραία, (το διασταυρώσαμε ...έτσι είναι, όχι ότι θα πείραζε κιόλας).

  Τελειώνοντας να τονίσω ότι καταδικάζουμε όλοι απαξάπαντος, όλα τα 15χρονα που δεν κάθονται, τα άτιμα, να τα δείρουν ή και να τα μπολιάσουν, για το καλό τους πάντα, οι Κνίτες οι οποίοι διαδηλώνουν μαζί με πακιστανούς, μαυριτανούς κινέζους κλπ και κραυγάζουνε : ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. 

 Επιτέλους ας κάνουν το χατήρι κάποιας Ακρίδας που μάσαγε την σύνταξη του νεκρού πατρός της και ας πνιγούν στην κούνια να τελειώνουμε. 

 Ολοκληρώνοντας να τονίσω ότι αγαπάμε την γάτα της κ. Προέδρου, όχι μόνο στρατιωτικό κτηνίατρο πρέπει να έχει αλλά και ολόκληρη ΜΕΘ εντός του Μεγάρου, που τολμήσατε παλιοψεκασμένοι να τα βάλετε με το ζωντανό. 
 
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ 

Ο ανταποκριτής του Κ21 στην Δημοκρατία του Μπουζουκιστάν
 
ΥΓ Αν μπορείτε στείλτε μας ένα απο αυτα τα ωραία μαξιλάρια είμαι σίγουρός ότι τίποτα δεν μπορεί να μπεί αναμέσα στα οπίσθια κανένος και σε ένα τέτοιο μαξιλάρι. 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το μπουζουκισταν ειναι αδοκιμος και προσβλητικος ορος γιατι παραπεμπει στο λαικο οργανο μπουζουκι οποτε που το κακο?
ουτε ελλαδισταν ειναι σωστο γιατι τα ιδια του πολιτισμικου μαρξισμου γινονται και στο αγγλισταν γαλισταν γερμανισταν σουηδισταν και σε ολο το ευρωπαισταν
κομουνισταν ειναι ο πιο πετυχημενος ορος ή εαμοβουλγαρισταν!

σπυρο για το θεμα του αλητη εαμοβουλγαρου σκατογερου που απειλουσε με σφαγες 15χρονα παιδια του ελληνικου λαου δεν εχουμε εστω εναν δικηγορο να τον κυνηγησει μεχρις εσχατων να τον κλεισει μεσα?
τοσο ξεφτιλες ειμαστε?
θαπρεπε 100αδες δικηγοροι δικοι μας να ειχαν ηδη ξεσκιστει να κανουν σαλο, ανενδοτο αγωνα να το κανουν παγκοσμιο θεμα
κοιταξε το σε παρακαλω με τον μπεχλη μην το αφησουμε με κανεναν τροπο ετσι ειναι καραμπινατη υποθεση υπερ μας

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...