5/10/21

Οι Λωποδύτες Επιστήμονες και η κυβέρνηση των εγκληματιών μετράνε στα κουτουρού και κάνουν λογαριασμούς καραγκιόζη για να εξαπατούν και να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη.

 

Μέχρι χθες είχαν γίνει 12.200.590 εμβολιασμοί. Από τους οποίους 6.175.618 ήταν οι διπλοεμβολιασμένοι, αλλά, αν δεν περάσουν 14+1 ημέρες από το δεύτερο τσίμπημα θα εισαχθούν στο νοσοκομείο ως ανεμβολίαστοι. 95.650 περιμένουν τη δεύτερη δόση και 55.166 έχουν κάνει την Τρίτη δόση. 

Όταν ο Θανασάκης δήλωσε ότι μόνο το 20% των λαθρομουτζαχεντίν είναι εμβολιασμένοι, δεν ανακοίνωσε αριθμό ενώ τον ξέρει και μας αφήνει να φανταζόμαστε. Το 20% τίνος αριθμού; Να υποθέσω ότι 2400000 δόσεις αφορούσαν στους λαθραίους; Και επομένως να υποθέσω ότι οι εμβολιασμένοι Έλληνες είναι περίπου 4.872.000. 

Το Μέγα αναπάντητο ερώτημα είναι, το γιατί η κυβέρνηση Εφιαλτάκη , δεν μπορεί να ανακοινώσει στον Ελληνικό Λαό πόσοι από τους 83.826 Έλληνες που πέθαναν τις 31 πρώτες εβδομάδες του 2021 ήσαν εμβολιασμένοι. Πόσοι είχαν εμβολιαστεί με μια δόση και πόσοι με δυο δόσεις και με ποια εμβόλια. Και οι εμβολιασμένοι , που έτυχε να πεθάνουν, στις πόσες ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους πέθαναν ξαφνικά; 

Σύντροφε Τάκη, σύντροφε Βλακοβασίλη και αξιότιμοι κύριοι Επίτροποι του Λαού σαν Έλλην και σαν ευρωπαίος Πολίτης και ως δημοσιογράφος κατ' επάγγελμα θα ήθελα να πληροφορηθώ τα εξής: 

 - Πόσα από το σύνολο των κρουσμάτων είναι Έλληνες υπήκοοι 
 - Πόσοι από τους ασθενείς που νοσηλεύονται είναι Έλληνες υπήκοοι 
 - Πόσοι από τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι Έλληνες υπήκοοι
 - Πόσα από το σύνολο των κρουσμάτων είναι νόμιμοι Τουρίστες ή Αλλοδαποί εργαζόμενοι και ειδικά τις χώρες από τις οποίες κατάγονται. 
 - Πόσα από το σύνολο των κρουσμάτων είναι Πρόσφυγες και Παράνομοι Μετανάστες και ειδικότερα στον Κεντρικό Τομέα των Αθηνών
 - Πόσοι από τους ασθενείς που νοσηλεύονται είναι Αλλοδαποί, πόσοι Πρόσφυγες και πόσοι Παράνομοι Μετανάστες 
 - Πόσοι από τους ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι Αλλοδαποί, πόσοι Πρόσφυγες και πόσοι Παράνομοι Μετανάστες. 
 -Πόσοι από τους θανάτους από ΚΟΒΙΝΤ που ανακοινώθηκαν είναι Έλληνες και πόσοι αλλοδαποί. 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: