8/10/21

Επισήμως από αύριο, η έναρξη τού Ελληνικού Απαρτχάιντ - Οι Ελασίτες, «αφήνουν ησύχους» τους εγκληματίες και ξεκινούν «σαφάρι», κατά των ανεμβολιάστων. Επιβάλλεται πλέον «νέα μορφή διακυβερνήσεως» !

 

Στο κυνήγι των ανεμβολίαστων μπαίνει από αύριο η ΕΛ.ΑΣ. που αντί να κυνηγάει το έγκλημα θα αναζητεί τους «εσωτερικούς τρομοκράτες» τους ανεμβολίαστους. 
 Στα πλαίσια της τήρησης των νέων μέτρων διαχωρισμού (απαρτχάιντ) που ανακοίνωσε η κυβέρνηση βαφτίζοντας τα ως «πρόσθετες ελευθερίες στους εμβολιασμένους» εμπλέκονται ο ΕΛΑΣ, η ΟΠΛΑ,  η Εθνική Αρχή Διαφάνειας (ΕΑΔ), σε συνεργασία με τη ΔΙΜΕΑ, την Επιθεώρησης Εργασίας, τις Ελεγκτικές Υπηρεσίες Περιφερειών και οι Δημοτικές Αστυνομίες. 
 Από αύριο θα διατίθενται συνολικά και καθημερινά χιλιάδες ΕΛΑΣίτες σε κάθε τομέα της επικράτειας, προκειμένου, μαζί με τους υπαλλήλους των συναρμόδιων υπηρεσιών, να πραγματοποιούν με αυστηρότητα και χωρίς εξαιρέσεις τους ελέγχους σε κάθε γωνιά της χώρας. 
 Για τον σκοπό αυτό θα συγκροτηθούν μεικτά κλιμάκια, από τις παραπάνω υπηρεσίες και φορείς, τα οποία και θα περιπολούν σε όλες τις περιοχές τις χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...