14/10/21

Ο Μεγάλος (θαλάσσιος ) Περίπατος της Αθήνας

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπαίνουν λεφούσια Αφγανισλαμιστών από Ροδόπη(Βουλγαρία) και εξαφανίζονται στην ενδοχώρα......η Γραικία θα καταστραφεί από τον Θεό σαν τα Σόδομα και τα Γόμορα........

Ανώνυμος είπε...

απάντηση της ΔΕΗ στο αίτημά μου να αφαιρεθεί η εσφαλμένη χρέωση "Ρήτρα Αναπροσαρμογής" στον λογαριασμό

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε ότι η Ρήτρα Αναπροσαρμογής Χρεώσεων Προμήθειας είναι ένας μηχανισμός που αντικατοπτρίζει τις διακυμάνσεις του κόστους προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας για κάθε τιμολογούμενη περίοδο κατανάλωσης του Πελάτη.
Η τιμή αγοράς ρεύματος παρουσιάζει διακυμάνσεις λόγω του βασικού κανόνα προσφοράς & ζήτησης καθώς και λόγω των διακυμάνσεων στις αγορές καυσίμων. Η χονδρική τιμή (Τιμή Εκκαθάρισης Αγοράς) ανακοινώνεται σε ημερήσια βάση από το Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας.
Η ρήτρα αναπροσαρμογής χρεώνεται από όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας.

Η ρήτρα αναπροσαρμογής χρεώσεων προμήθειας θα εφαρμοστεί στις καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας που θα πραγματοποιηθούν από τις 05.08.2021 και εφεξής. Εφαρμόζεται στα Οικιακά τιμολόγια Γ1 και Γ1Ν (και δικαιούχοι ΚΟΤ), στα επαγγελματικά τιμολόγια Γ21, Γ22, Γ23, Ε21, Ε22, Ε23, στο τιμολόγιο Φωτισμού Οδών & Πλατειών ( ΦΟΠ) καθώς και στο Αγροτικό Τιμολόγιο Χαμηλής Τάσης.

Η ΔΕΗ έχει ρυθμιστική υποχρέωση να συμπλεύσει με τους υπόλοιπους παρόχους. Αυτό σημαίνει να καταργήσει την ρήτρα CO2 και να υιοθετήσει την ρήτρα αναπροσαρμογής χρεώσεων.
Παράλληλα, από 05.08.2021 εισάγει την Έκπτωση Ενέργειας, που κυμαίνεται από 30% έως 50%. Συγκεκριμένα, οι εκπτώσεις ανέρχονται σε 30% (επί της ονομαστικής τιμής kWh) για τα προϊόντα Γ1, Γ1Ν, Γ21, Γ22,Γ23, Φ.Ο.Π.
Αναφορικά με τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις υπολογίζονται βάσει των καταναλώσεων (1.306 KWH).


Για οποιαδήποτε πληροφορία παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Γκοτζιά Αγλαΐα

Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών ΔΕΗ.

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...