2/10/21

Η Αλήθεια και η προπαγάνδα

Το Μέγα αναπάντητο ερώτημα είναι, το γιατί η κυβέρνηση Εφιαλτάκη ,  δεν μπορεί να ανακοινώσει στον Ελληνικό Λαό πόσοι από τους 83.826  Έλληνες που πέθαναν τις 31 πρώτες εβδομάδες του  2021 ήσαν εμβολιασμένοι. 

Πόσοι είχαν εμβολιαστεί με μια δόση και πόσοι με δυο δόσεις και με ποια εμβόλια. Και οι εμβολιασμένοι , που έτυχε να πεθάνουν, στις  πόσες ημέρες μετά τον εμβολιασμό τους πέθαναν ξαφνικά;


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

5 σχόλια:

ssfffs είπε...

Θέλουμε ΚΑΙ τις ηλικίες γιατί αυτό που προσωπικά έχω παρατηρήσει σε τοπικό επίπεδο είναι ότι πεθαίνουν υπερβολικά πολλοί άνθρωποι από 65 ετών και κάτω, μέχρι μικρές ηλικίες, όλοι "ΞΑΦΝΙΚΑ"...
Μ' έναν γιατρό που το συζήτησα, συμφωνήσαμε ότι επειδή οι μεγαλύτεροι παίρνουν αντιθρομβωτικά, σε μεγαλύτερες ηλικίες δεν υπάρχουν τόσο άμεσες παρενέργειες από τα εμβόλια....

Ανώνυμος είπε...

Δεν ΘΕΛΕΙ να ανακοινώσει. Υπεκφεύγει. Από τον ΑΜΚΑ και μόνον, μπορούμε να ξέρουμε 100%.

Δημητρης Κ. είπε...

Υπαρχει περιπτωση ο Αλ Καπονε να ανακοινωσει επισημα ...οτι ειναι δολοφονος ?? Τι ερωτημα ειναι συτο ?? Να περνα η ωρα ??

Ανώνυμος είπε...

Μας ζάλισαν με τους διασωληνομένους τελευταίως, διότι δεν ξέρω αν το έχετε δει, τον τελευταίο καιρό χωρίζουν τον συνολικό αριθμό των διασωληνομένους σε δύο μικρότερες κατηγορίες του εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους. Αποφεύγουν να κάνουν το ίδιο και για τους νεκρούς διότι ο μόνος τρόπος να αποδειχθεί ο λόγος για τον οποίο πέθανε ένας άνθρωπος είναι η έκθεση του ιατροδικαστή.

Ο Ζώης Μπέχλης(πρόεδρος κινήματος_21) τα έχει αναφέρει αυτά στην Εκπομπή "ραντεβού με την επικαιρότητα" στη συνέντευξη με τον Νίκο Χιδίρογλου στο BLUESKY TV άλλα o υπάλληλος της προστασίας πολιτεύματος Μαυρίδης(Γνωστός τηλε-μαϊντανος και υπερασπιστής όχι της κυβέρνησης της ΝΔ αλλά των περιούσιων συμφερόντων στην Ελλάδα) εξανέστη μιλώντας την μια ως πολιτικός, την άλλη ως γιατρός ειδικευμένος ότι τα στοιχεία που δίνει ο ΕΟΔΥ είναι αδιαμφησβήτητα και αληθή σε αντίθεση με τη σαφή θέση του Ζώη Μπέχλη(που έχει και την ειδικότητα του πρώην στρατιωτικού γιατρού), ο οποίος αμφισβήτησε επισήμως την εγκυρότητα των στοιχείων. Μάλιστα ο Μαυρίδης έφτασε στο σημείο να το παίζει και οικοδεσπότης διότι μόλις άκουσε για την αμφισβήτηση των στοιχείων απαξίωσε τον καλεσμένο με εκφράσεις του στυλ "δεν μπορούμε να μιλάμε με αυτά που λέτε". Ο καθένας κ. Μαυρίδη μπορεί να λέει την άποψή τους και φέρει την ευθύνη αυτής, πόσο μάλλον όταν δεν είναι ένας απλός πολίτης που λέει απλά την γνώμη του αλλά φέρει και άλλες ιδιότητες και επιπλέον ο καλεσμένος μίλησε για συγκεκριμένα περιστατικά που αφορούν την περίοδο της εργασίας του ως στρατιωτικός γιατρός. Τελικά ο Ζώης Μπέχλης πρότεινε να γίνει μια ανοιχτή συζήτηση στο κόσμο που να εκφράζονται όλες οι ιατρικές απόψεις και με τις δύο πλευρές επιστημονικών απόψεων, αυτούς που συμφωνούν με την αναγκαιότητα των εμβολίων για τον κορονοϊό και αυτόν που τηρούν τις επιφυλάξεις τους(διότι είναι αλήθεια ότι στα ΜΜΕ εκπροσωπείται μόνο η μία άποψη αυτή που είναι υπέρ της αναγκαιότητας του εμβολιασμού). Να τονίσω ότι ο καλεσμένος μίλησε υπέρ της δυνατότητας των ανθρώπων να επιλέξουν χωρίς τα αναγκαστικά διλήμματα και εκβιασμούς του τωρινού κρατικού μηχανισμού περι υποχρεωτικότητας.

Υ.Γ. Η δημοκρατία προστατεύεται επαρκώς στην πράξη όταν δεν καταπατώνται τα ανθρώπινα διακαιώματα των πολιτών της και όταν υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε μια κοινωνία να ευημερήσει σε συνθήκες ομαλότητας.

taleapad είπε...

Ὑπάρχουν κάποια στοιχεῖα ποὺ ἀξίζουν νὰ γίνουν γνωστά.Στὴν Ἀμερικὴ ὑπάρχει ἕνας δικηγόρος ὀνόμαται Thomas Renz, ὁ ἀντίστοιχος μὲ τὸν δικό μας Νίκο Ἀντωνιάδη ποὺ ἀντιτίθεται στὸ σύστημα, ὅπου πρόσφατα ἔκανε μία ὁμιλία (Awaken America) καὶ ἀνέφερε γιὰ τοὺς ἀριθμοὺς τῶν θανάτων:
Δίνει ἕναν κατάλογο νεκρῶν ἀπὸ συγκεκριμένο ποσοστὸ τοῦ πληθυσμοῦ, κάνει λόγο γιὰ τὶς παρενέργειες καὶ διαχωρίζει τοὺς θανάτους ἐντὸς 14 ἡμερῶν ἀπὸ τὸν ἐμβολιασμό τους. Θεωρεῖ πολὺ σημαντικὸ αὐτὸ τὸ στοιχεῖο διότι θάνατος ἐντὸς 14 ἡμερῶν μετ``ὰ τὰ ἔμβόλιο δὲν θεωρεῖται ὅτι ὁ θανὼν εἶναι ἐμβολιασμένος.

Τὸ δεύτερο στοιχεῖο βάσει τοῦ ὁποίου χειραγωγοῦν τοὺς ἀριθμοὺς εἶναι τὸ ὅτι δὲν ὑπάρχει κωδικὸς παρενεργειῶν γιὰ ἄτομα ποὺ δὲν ἔχουν ἐμβολιαστεῖ συνεπῶς τὸ χαρακτηρίζουν «ἀδιευκρίνιστο».

Τὸ σχετικὸ βίντεο:

https://www.bitchute.com/video/S6tIiUisZbNp/

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...