12/10/21

Mε την προσφυγή που καταθέτουν στο Στε η ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ21 κατά των αναστολών εργασίας, το ΣτΕ θα εχει για πρώτη φορά μια ξεκάθαρα επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η ευθύνη θα ανήκει ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ στους δικαστές με το ερώτημα είτε της σκοπιμότητος, είτε της ηλιθιότητος.

 

Mε την προσφυγή που καταθέτουν στο Στε η ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ Κ21 κατά των αναστολών εργασίας, το ΣτΕ θα εχει για πρώτη φορά μια ξεκάθαρα επιστημονικά τεκμηριωμένη εικόνα της πραγματικότητας. Αν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, η ευθύνη θα ανήκει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στους δικαστές με το ερώτημα είτε της σκοπιμότητος, είτε της ηλιθιότητος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ΣΤΕ τα βγάζει όλα νόμιμα και συνταγματικά χωρίς να σκέφτεται κανείς εκεί μέσα ότι το ελικόπτερο έχει περιορισμένο αριθμό θέσεων......

Ανώνυμος είπε...

η Φώφη ξαφνικώθηκε από το εμβόλιο

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι το Giga network ,η κόκκινη, derin devlet και το σφυροδρέπανο........

Ανώνυμος είπε...

Τι έπαθε δηλαδή η Φωφαρα;

Διηνέκης είπε...

@ Ανώνυμο 09:13:00 π.μ.
Τίποτα. «Περδίκι» είναι.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Τετ Οκτ 13 09:13 π.μ. Είναι μεγάλη μου τιμή που μού απάντησες Διηνεκη.Πλην όμως, θα μας πεις εσύ και ο Χατζαρας τι θα γίνει με την Singular Logic; Διότι ο,τι και να γράφετε εσείς, η Singular εκλέγει τους σφετεριστες της εξουσίας εύκολα,αέρα-πατέρα! Η ηλεκτρονική νόθευση πάει σύννεφο.

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...