12/8/22

Ο ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΣ κ. ΝΤΟΓΙΑΚΟΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ. ΜΕ ΠΕΡΕΠΕΜΨΕ ΝΑ ΔΙΑΚΑΣΤΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 1500 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Η ΕΡΤ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΖΑΛ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤ’ΕΓΚΜΟΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ. ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΗΡΥΞΕ ΠΑΜΨΗΦΕΙ ΑΘΩΟ.

 


3 σχόλια:

Φίφης είπε...

Άνθρωπος που ξέρει μου είπε ότι θα βγεί πολλή βρώμα τις επόμενες μέρες για την κούλα την κουλή που θα τρίξουν τα πεζοδρόμια!!!
Τόση που αναρωτιέται αν τον θέλουν να τον φάνε οι έξωθεν παράγοντες για κάποιο λόγο, ώστε να πάμε στην επόμενη (προσχεδιασμένη) φάση.
Είδωμεν...

aviator είπε...

Αυτος δεν ηταν ο ψηλος παναθηναϊκακιας που εφαρμοσε την εντολη του γκαβου "τους επομενους 3 να τους ...μησεις" ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα τα (χρυσα) ωα, χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει. Ευκολακι να τους @@@@σει....

19 Απριλίου 1967. Δυο εικοσιτετράωρα πριν βγουν τα τανκ. Οι τίτλοι από την "Ελευθερία" και την "Μακεδονία" Οι «Ντεσπεράντος» Αποστατες του Μητσοτάκη , θα κατέβαιναν μόνοι τους στις εκλογές όπου δεν θα έβρισκαν ούτε τη φήφο τους

Οι εφημερίδες πρόβαλαν το άρθρο των Ταϊμς της Νέας Υόρκης της Οικογενείας Σουλτσμπέργκερ που ανέφερε ότι «είναι απαράδεκτος η στρατιωτική δι...