14/8/22

Ο Εφιαλτισμός είναι διαρκές φαινόμενο. Είναι δίπλα ΜΑΣ και μας ακολουθεί από τις Θερμοπύλες. Οι Ιδιοφελείς πάντα έχουν όφελος. ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ. Ο ΠΡΑΚΤΩΡ ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ 1974 ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ Η ΑΓΓΛΙΑ.

 


Είχε το "χούι" και τον "κρατούσαν" οι Αγγλικές Μυστικές Υπηρεσίες 

 Ο Αγώνας της ΕΟΚΑ ξεκίνησε για ΕΝΩΣΗ με την μητέρα Ελλάδα. Στην Ζυρίχη, ο πολιτικός εκφραστής της ΕΟΚΑ και στην ουσία εκπρόσωπος του Γρίβα, ο Μακάριος, πήγε για την ένωση, μετά όμως από μια επίσκεψη Άγγλων στο ξενοδοχείο του, κατέληξε στην αυτονομία της νήσου , χαρίζοντας ουσιαστικά ένα ελληνικό νησί στην Τουρκία. 
 Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Άγγλοι, που ο Κούλης τους είχε και τιμητικούς προσκεκλημένους στα 200 χρόνια απο το 1821, αυτός ήταν και ο Μακάριος.
 Φυσικά ο Καραμανλής, άλλος ομοιδεάτης και σπρώχτης προς τα εμπρός, προς την πρόοδο, του Ευταξία, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Σίγουρα και οι Άγγλοι κάτι θα είχαν και για αυτόν. 
Υπομονή, σε λίγο θα βγει και η μελέτη για την προδοσία των Ψαράδων για την Μακεδονία, όπου σύσσωμη ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ έπαιξε το παιχνιδάκι της παραπλάνησης του λαού, για να σταματήσουν κάποιο Μπάμπηδες να πουλάν πατριωτιλίκι… 

 Ε Ρ Χ Ε Τ Α Ι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δήλωσαν ότι το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Ντ. Αϊιζενχάουερ θα εγκαταλείψει την Ερυθρά Θάλασσα

Το πυρηνικό αεροπλανοφόρο Dwight Eisenhower, το οποίο συμμετείχε σε επιχειρήσεις εναντίον των Χούτι στην Υεμένη, εγκαταλείπει την Ερυθρά Θά...