15/8/22

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. Νέος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ_ΘΑΝΑΤΟΣ . 57χρονος ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΣ άφησε την τελευταία του πνοή του ενώ βρισκόταν σε προαύλιο εκκλησίας. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ.. Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΕΘ.ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.

 


Θάλασσα, ψάρεμα, παραλία, εκκλησία, πανηγύρια, ύπνος,  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!! 


Λίγες ώρες μετά τον 46χρονο που «έσβησε» σε πανηγύρι στην Κοζάνη, πέθανε «κεραυνόπληκτος» ο  υποχρεωτικά εμβολιασμένος εκπαιδευτικός Θωμάς Βελώνης ο οποίος υπηρετούσε ως Διευθυντής του 1ου δημοτικού σχολείου στην Κοζάνη. Ήταν 57 ετών

Άφησε την τελευταία του πνοή του την ώρα που βρισκόταν, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Σιάτιστας όπου ο 57χρονος παρεβρισκόταν στο 40ήμερο μνημόσυνο του πατέρα ενός συναδέλφου του. 

Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε .ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΙΑΣΙΣ.

 Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σιάτιστας, όπου οι εμβολιασμένοι γιατροί του έκαναν ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση) αλλά παρά τις προσπάθειές τους ο άνδρας κατέληξε.

Ο τεθνεώς Θωμάς Βελώνης ήταν «μαχόμενος» οπότε εκτός από τους τηλε-ειδικούς θα άκουσε και το ΚΟΜΜΑ.

Το γνωστό bonus animal Θ.Βασιβλακόπουλος ανακοίνωσε ότι   Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  τον εξουσιοδότησε να μας ανακοινώσει  ότι ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ θα είναι «Τρεις φορές πιο ενισχυμένο», και ότι  από Οκτώβρη επανέρχεται η ΧΟΥΝΤΑ και ότι εμβολιάζονται ξανά ΟΛΟΙ!!!!!!!!!



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θάλασσα, ψάρεμα, παραλία, εκκλησία, πανηγύρια, ύπνος, μπάνιο στην μπανιέρα, τουαλέττα ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δήλωσε...αντινατιβιστής...Πόσοι που δεν κατάλαβαν τι εννοούσε εψαξαν να βρούν τι είναι αυτό που είπε τούτο το πράμα...

Ανώνυμος είπε...

Μητσοτάκη υπηρέτη.