10/8/22

Φιλικό «Ευρωπαϊκό» Ντέρμπι ανάμεσα στους «πιο Έλληνες από τους Έλληνες» και τους «πιο Ισπανούς από τους Ισπανούς...»


 

#Αντικατασταση_Πληθυσμων

#not_my_national_team

5 σχόλια:

ανδωνιος είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ....

"Κ ΜΠΟΝΟΥΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.....

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερη φώτο κι απ τον άντρα ναύαρχο του νατο με το ταγιέρ..

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Σπύρο,
Πριν απο χρονια, όταν γινόταν η συζήτηση για το διαβατήριο του Γιαννη ειχα ποσταρει σε πολλα σιτε για το θεμα την Δνση της Πρεσβείας της Νιγηρίας στην Ελλάδα. Θυμάμαι ότι οι δικαιώματος φώναζαν ότι δεν παίρνει ελληνικό διαβατήριο.
Ο Γιάννης σαφώς και δεν είναι Έλληνας. Μπορεί να νιώθει αλλά δεν είναι. Από την άλλη έχουμε πολλά παρόμοια περιστατικά. Έχουμε τον Ντάνιελ Μπατίστα που έπαιξε στην Εθνική ποδοσφαίρου, έχουμε τον Ζεκα κ.α. Στο μπάσκετ έχουμε τον Ντέιβιντ Στεργακο, ένα ψηλό ξανθό ρώσο που έπαιξε στην ΑΕΚ, Ολυμπιακό και λίγο ΝΒΑ.
Στην Σαίταμα που αναφέρθηκε και στην εκπομπή σου έπαιζε ο Σοφοκλής Σχορτσιανιτης η αλλιώς ο baby Shaq.
Όλα παρόμοιες αλλά διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Γιάννης, παρότι ο Μασονος Βασιλακόπουλος δεν τον ήθελε, έχει δικαίωμα να παίξει στην Εθνική για ένα λόγο. Διότι είναι προϊόν του ελληνικού μπάσκετ. Μεγάλη απόδειξη ότι δεν ξέρει να σουτάρει. Σαφώς στο ΝΒΑ δούλεψε, έλιωσε και έγινες άλλος παίκτης από το αδύναμο και αδύνατο παιδάκι που έπαιζε στον Φιλαθλητικο. Οι Ισπανοί από την άλλη, παίρνουν έτοιμους παίκτες και με ευεργετικές διατάξεις τους κάνουν Ισπανούς και παίζουν Π.χ. ο Μαυροβουνιος Μιροτιτς.
Πρέπει.ομως να δούμε το θέμα πιο βαθειά. Ο Γιάννης είναι πρότζεκτ της CIA για την καταπολέμηση του λεγόμενου ρατσισμού στην Ελλάδα. Το να παίξει μερικά παιχνίδια είναι ακακο η συνέχεια είναι που με προβληματίζει.
Αυτό που δεν έχω ακ8μη αντιληφθεί και είναι καλό να μας διαφωτίσεις είναι τον λόγο που ολόκληρη CIA ενδιαφέρεται να παίζει τέτοια παιχνίδια σε μια χώρα όπως η Ελλάδα. Τι μπορεί να φοβούνται από τους Έλληνες και κάνουν τέτοια επένδυση? Αφού είμαστε τελειωμένοι από μόνοι μας.
Καλό βράδυ!

ανδωνιος είπε...

ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
ΝΑΙ,ΟΛΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ... ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Κ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, Κ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝΕΤΕ, 'ΩΣ ΚΥΡΙΟΥΛΕΣ' ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑΤΙΑΝΑ.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.... ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ.
ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολυεθνική Ελλάδος...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...