10/8/22

Το ¨ΜΑΚΕΛΕΙΟ" αποκάλυψε τον "Εθνικό Λόγο" για τον οποίο η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό του Μπυράλ


 ΠΟΙΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ;
ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Εγώ παιδάκι μου ως γνωστόν, βοσκώ τα πρόβατα εδώ επαραπέρα και ουδεμία σχέση έχω με το έγκλημα, ηδονοβλεψίας εγώ, ούτε εμείς,τίπτα !

https://www.youtube.com/watch?v=fp6uxUwMSJU - Χαράλαμπος Τραμπάκουλας !

Ανώνυμος είπε...

Πολλά ζαχαρώματα με το Μακελάρη... Θα συμπράξετε;

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

μια χαρά περνάν οι μέρες στα καφενεία εδώ και λίγες μέρες με περισπούδαστη συζητησάρα περί παρακολούθησης από τον ξερόλα ραγιά. κι οι αργόσχολοι των ραδιοφώνων που αυτοβρίζονται αυτοπροσδιοριζόμενοι ως δημοσιογράφοι βρηκαν θέμα να πουλήσουν κι αλλα ψέμματα και να γεμίζουν εκπομπές με γέμιση παραμύθες και ρουφιανοπαινέματα, όλα ωραία στο ραγιαδιστάν όπου όλοι υποκρίνονται ψευδονται ξαποστέλνουν τον άλλο, ψηφήζουν αυτόν που τάχα μου βρίζουν παινευουν αυτόν που δεν ψήφισαν, τοιμάζονται να τρυπήσουν τα παιδακιια τους με το σκεύασμα για να έχουν την συμπάθεια των κωμματαρχών και των μαμωνάδων της περιοχής, και περιμένουν το φουελ πας (στον διάολο) της ξεφτίλας για να τρέξουν να αγοράσουν μισό κιλό μορταδέλα και γκούντα από ασβέστη και σοκολατίνα παγωτό προσφορά.

Τετάρτη 30 Μαΐου 1945 ο Ριζοσπάστης ανακοίνωσε την άφιξη στην Αθήνα του σύντροφου Νίκου

  Μετά την συμφωνία που έκλεισε στο Λύνεμπουργκ, ο Ζαχαριάδης με την Ιντέλιτζενς Σέρβις, o Άγγλοι, τον μετέφεραν συμβολικά  τον σ. Νίκο, ...