15/8/22

ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΛΑΘΡΟΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΟΣΚΟΡΠΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΑΜΑΛ


 

Το «δράμα» των «δεκάδων μεταναστών» στον Έβρο που έριξε στην πολιτική αντιπαράθεση η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, ήρθε από ΤΑ ΠΑΝΩ. 
ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΕΡΙ. 

 Οι «Δεξιοί» θα λένε στους δικούς τους ότι «το Κράτος Αντιστέκεται» και η «Αριστεροί θα λένε στην Πελατεία» τους για την κακιά Δεξιά. 

Βασικά ΟΛΑ είναι επικοινωνιακά ψέματα. ΨΕΥΔΟΓΕΓΟΝΟΤΑ. 

 Το 2015 πάλι μας είχαν πουλήσει την είδηση, για ένα «τετράχρονο κοριτσάκι», το οποίο βρέθηκε σε  περιοχή του Θουρίου Εβρου,  και «παρέμεινε επί ώρες, δίπλα στον νεκρό πατέρα του προσπαθώντας να προφυλαχθεί από την παγωνιά». 
Ιστορίες για ψευδογεγονότα που δεν μπορούν να διασταυρωθούν.

 Η διαφορά με το 2015 είναι ότι το τετράχρονο κοριτσάκι που ήταν ζωντανό , 7 χρόνια μετά έγινε πεντάχρονο και πέθανε. 

«Την εύρεση άμεσης λύσης για το δράμα των προσφύγων σε νησίδα στον Έβρο» ζητούν οι διεθνιστές.

 Δηλαδή η ΝΔ. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μοιράζονται την «αγωνία» για το δράμα των μεταναστών και των προσφύγων. 

Μόνο που, οι «Μετανάστες» και οι «Πρόσφυγες» είναι εισβολείς, κατακτητές, που ήρθαν να καταπατήσουν τον τόπο μας και να επενδύσουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους στην Ελλάδα σαν ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ και να ζήσουν μαζί με τους ΠΙΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , όπως ο ΚΑΖΑΚΗΣ η ΣΒΙΓΓΟΥ και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΚΝΟΥΔΟΥ και τα ΒΩΘΡΟΚΑΝΑΛΑ αλλάζουν την ΟΥΣΙΑ. 

Αντί για την ΕΙΣΒΟΛΗ, την ΒΙΑ , την ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ, και την ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ μιλάμε για στο ΔΡΑΜΑ των ανεμβολίαστων ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ και των ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
2+2=5

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΤΥΧΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μιλάμε για το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΈΝΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 

 Το 5χρονο κοριτσάκι "που έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σκορπιού, και παρέμενε άταφο",  δεν βρέθηκε. 

Δεν το βρήκαν οι Τούρκοι, γιατί μάλλον το πήραν πρώτοι οι Εξωγήινοι για να το προσφέρουν στον Βαάλ που τρώει και αυτός παιδάκια. 

Η τροποποίηση του άρθρου 191 του ΠΚ για την διασπορά ψευδών ειδήσεων που έκανε η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΝΣΚΙ αφορούσε μόνο Στην προστασία των ΝΑΤΟεμβολίων της Pfizer ωστε να πάρουν τα συμπεφωνημένα (ηθικά) Bonus για επίτευξη στόχων, πολιτικοί δημοσιογράφοι, ειδικοί και οι λειτουργοί της Τυφλής που επέδειξαν ζήλο. 
 Η τροποποίηση του 191 του ΠΚ δεν εφαρμόζεται επί των συντρόφων αντινατιβιστών . 
Οπότε μην περιμένετε να δείτε να προσάγεται στο Αυτόφωρο η σ. Ράνια. 

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ομοφυλοφονια είπε...

Ετσι ακριβως ειναι κ. Χατζαρα οπως τα γραφετε, μονο που πρεπει να προσθεσετε και την "ενδοοικογενιακη" βια με τις "γυναικοκτονιες" που .....μαστιζει την κοινωνια μας τωρα τελευταια και για την οποια φταινε αποκλειστικα οι ηθικοι αυτουργοι, Τσιτσανης, Καζατζιδης και Μαρινελλα.


https://www.youtube.com/watch?v=8YAtFAOze10


Ανώνυμος είπε...

Πες τα Σπύρο.....

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...