15/8/22

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Μόσχα εκτιμά τους δεσμούς της με τις χώρες της Νότιας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής και είναι έτοιμη να προσφέρει σύγχρονα όπλα στους συμμάχους της,

 


 


" Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε στους συμμάχους μας τους τελευταίους τύπους όπλων, από μικρά όπλα έως τεθωρακισμένα οχήματα και πυροβολικό έως πολεμική αεροπορία και μη επανδρωμένα αεροσκάφη", δήλωσε ο Πούτιν.

Τα συμβόλαια της Ρωσίας για εξαγωγές όπλων ανέρχονται σε 3 τρισεκατομμύρια ρούβλια. ανακοίνωσε ο Γενικός Διευθυντής της κρατικής εταιρείας «Rostec» Σεργκέϊ Τζεμέζοφ.

Ο Σεργκέι Τσεμεζόφ είπε ότι το μεγαλύτερο μέρος των συμβάσεων εξαγωγών της Rosoboronexport πέφτει στην αεροπορία, ακολουθούμενη από συστήματα αεράμυνας, καθώς και όπλα για τις χερσαίες δυνάμεις και το ναυτικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...