12/8/22

Ο Πούτιν χαρακτήρισε τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά άνευ όρων προτεραιότητα της Ρωσικής Ομοσπονδίας


 

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η προτεραιότητα των αρχών της χώρας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά. 
«Το κράτος θα συνεχίσει να στηρίζει τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, να προωθεί την ευρεία εισαγωγή καινοτόμων τεχνολογιών, την υλοποίηση μεγάλων επενδυτικών έργων και έργων υποδομής. Και, φυσικά, η άνευ όρων προτεραιότητά μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην ύπαιθρο, το κύρος των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη γεωργία», είπε ο Πούτιν. 
 Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας επέστησε επίσης την προσοχή στο γεγονός ότι πολλοί νέοι πολίτες της χώρας επιλέγουν εργασίες που σχετίζονται με το αγροτοβιομηχανικό συγκρότημα και αυτό είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της Ρωσίας. 
 Νωρίτερα, ο Πούτιν είπε ότι ένας από τους τομείς προτεραιότητας στη Ρωσική Ομοσπονδία είναι η ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών. Έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να κατευθύνει μέρος των εξαγωγικών δασμών από την πώληση γεωργικών προϊόντων για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου στο χωριό.

1 σχόλιο:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

Σωστός ο Βλαδίμηρος.
Έτσι πρέπει, ελπίζω να το εννοεί και να το πετύχει.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...