15/8/22

WHO IS WHO

 

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΧΑΓΚΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΙ, ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΧΑΣΗΔΙΑΡΗΔΕΣ
ΟΙ ΧΑΣΗΔΙΑΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑΝΤ-ΛΟΥΜΠΟΒΙΤΣ. 
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΈΝΣΚΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΖΕΛΕΝΣΚΙ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάρτα γυφτο-μογγόλε Κλασίδα. Τράβα στα ιδεολογικά αδέρφια σου της σλάβα ουκραΐνα να φας θερμοβαρικές.

Ανώνυμος είπε...

Μπουχέσα βοήθα τη Κλασίδο μας, εσύ να πάρεις πίσω το γ@μημένο σου κόμμα κι αυτή να γλυτώσει τη μπουζού, που της γλιστράει συνέχεια το σαπούνι...

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη αλλά πόθεν προκύπτει ότι ο Κασιδιαρης είναι με τους ναζί του Κιέβου? Η ΧΑ ήταν ένα φιλορωσικο κομμα που στα 10 χρόνια δημοφιλιας της πολλοί εψηφισαν. Μέχρι που έκανε την βλακεία ο Μιχαλολιακος και από το πουθενά ανελαβε την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας.
Συμφωνώ ότι ο Σπύρος έχει λέγειν και ένα ήρεμο και ωραίο τρόπο έκφρασης από ραδιοφωνου, είναι γνώστης της ιστορίας και είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την ΧΑ διότι αυτοί ακολουθούσαν την Ιστορία που επέβαλε η Στοά. Είναι ελκυστική η προσπάθεια που κάνει με το Κίνημα 21 αλλά δεν έχω ακουσει/διαβάσει κάτι που αποδεικνύει ότι υποστηρίζει Ουκρανία.
Έχει βγει να υποστηρίξει ο Ηλίας, ο Λέοντας του Δομοκού, ότι είναι σλαβα ουκραΐνα?
Ο Ζώης είναι δυναμικός, χειμαρρώδης αλλά θυμίζει πολύ Ηλία οταν μιλαει και χάνει το δίκιο του. Όπως λένε και στο Αμέρικα, τώρα που κατέκτησε the first base και έγινε γνωστός πρέπει να πάει for the second base και να κάνει fine tuning στον λόγο του και την παρουσία του.
Αλλιώς οι μεν θα τον παρουσιάζουν σαν έναν Πολακη και οι δε σαν έναν λέοντα του Δομοκού.
Και για να προλάβω τα σχόλια, δεν έχω σχέση με τον επικοινωνιολογο, δεν είμαι απολογητής ούτε μπατριωτης. Σύμμαχος είμαι και κάνω καλόπιστη κριτική.
Όλοι θέλουμε μια Ελλάδα που να απελευθερωθεί από αυτά τα 10-15.000 τρωκτικά που μας πίνουν το αίμα 200 χρόνια τώρα.
Ευχαριστώ και χρόνια πολλά!

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...